Hully'nin Diyet Günlüğü

yoooo vazgeçermiyim hiiiççç ama oruç beni zorluyor baya :( bakalım kaç kilo veririm ramazanda ... siz iftarda neeler yiyorsunuz kızlar ??
yani ne yiyelim... sahurda zaten bişey yiyemiyor insan sudan başka gözüm bişey görmüyor :))

yoooo vazgeçermiyim hiiiççç ama oruç beni zorluyor baya :( bakalım kaç kilo veririm ramazanda ... siz iftarda neeler yiyorsunuz kızlar ??
yani ne yiyelim... sahurda zaten bişey yiyemiyor insan sudan başka gözüm bişey görmüyor :))

mednecım daha hiç tartılmadın mı ?ben oruc tutmuorm o yuzden aynı şekılde devam edıorm dıyete
ama oruc tutsam emınım bende ole olurdum eee sen neler yapıosn keyıfler nasıl ya

Canım ben ezan okununca 5-6 bardak su içiyorum.Çok susuyorum sadece açlığım olmuyor.Çok bişey yiyemiyorum ekmeğe dokunmuyorum zaten.Çok az tavuk çorbası 1 küçük kabak dolması 1 ağac kaşığı taze fasulye yedim dün.Sahurda da bir idlim börek 2 tane salatalık dilimi 1 çay bardağı çay.Sadece su istiyorum açlık yok da..Rabbim yardım etsin inşallah hepimize..

Evet canım dün öğlen tartıldığımda 56 kilo gösterdi tartı. :52:
süper ozaman daha ne istiyosun yaa harika....
sen emziriyosun tabi onunda etkisi var

ya canım akşam bi tabak yemek yiyip salata yoğurt yesen
gecede kahvaltılık... güzel.. olur..

mednecım daha hiç tartılmadın mı ?ben oruc tutmuorm o yuzden aynı şekılde devam edıorm dıyete
ama oruc tutsam emınım bende ole olurdum eee sen neler yapıosn keyıfler nasıl ya

en son memlekette tartılmıştım 2 kilo falan gitmişti ama ordada annem sağolsun fazlasıyla aldırdı o verdiği kiloyu.. dahada tartılmadım biraz geçsin diyorum öle tartılayım bakalım inş.vermişimdir...

sahurda yemedim gibi bişey akşamda bakalım ne kadar yerim ama iftarda engel olmamıyorum kendime yiyorum valla :(

Valla canım daha çok kilo vermek istiyorum :1::1:Sanırım emzirmenin de etkisi oldu.Birde acaba adet görmek de etki etmiş olabilir mi?

ya ne bılım once corba ve salatayla baslasan bıraz bekleyıp ana yemege gecsen daha cabuk doymazmısın :72:

çorbadan sonra ara veremiyom ki :52::52::52::52::52::52::52: Ama gayret edicem bakalım ... Acayip baş ağrım var şuan :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kizlar bugun 55.7 olmusum .dun 2 tane magnum mini yemistim .adet oluyorum ya aksam belim kopacakti valla .sahurda esimle beraber 1 tane pogaca yedim ve sabah ta salatalik domates yedim bol bol yesil cay iciyorum kizlar cumaya kadar 54 basamagina gecerim ins

kizlar bugun 55.7 olmusum .dun 2 tane magnum mini yemistim .adet oluyorum ya aksam belim kopacakti valla .sahurda esimle beraber 1 tane pogaca yedim ve sabah ta salatalik domates yedim bol bol yesil cay iciyorum kizlar cumaya kadar 54 basamagina gecerim ins

süper valla
tebrik ederim :52::52:

slm kızlar bankada işim vardı onu hallettim geldim, sıcaktan bayılacam izmir yanıyor :47:

öğlen menümü paylaşayım sizinle;
1/2 porsiyon nohutlu pilav, 4 kaşık yoğurt, 4 halka salatalık turşusu

Back
X