Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoooo vazgeçermiyim hiiiççç ama oruç beni zorluyor bayabakalım kaç kilo veririm ramazanda ... siz iftarda neeler yiyorsunuz kızlar ??
yani ne yiyelim... sahurda zaten bişey yiyemiyor insan sudan başka gözüm bişey görmüyor :))
yoooo vazgeçermiyim hiiiççç ama oruç beni zorluyor bayabakalım kaç kilo veririm ramazanda ... siz iftarda neeler yiyorsunuz kızlar ??
yani ne yiyelim... sahurda zaten bişey yiyemiyor insan sudan başka gözüm bişey görmüyor :))
süper ozaman daha ne istiyosun yaa harika....Evet canım dün öğlen tartıldığımda 56 kilo gösterdi tartı.![]()
mednecım daha hiç tartılmadın mı ?ben oruc tutmuorm o yuzden aynı şekılde devam edıorm dıyete
ama oruc tutsam emınım bende ole olurdum eee sen neler yapıosn keyıfler nasıl ya
süper ozaman daha ne istiyosun yaa harika....
sen emziriyosun tabi onunda etkisi var
ya canım akşam bi tabak yemek yiyip salata yoğurt yesen
gecede kahvaltılık... güzel.. olur..
süper ozaman daha ne istiyosun yaa harika....
sen emziriyosun tabi onunda etkisi var
ya canım akşam bi tabak yemek yiyip salata yoğurt yesen
gecede kahvaltılık... güzel.. olur..
sahurda yemedim gibi bişey akşamda bakalım ne kadar yerim ama iftarda engel olmamıyorum kendime yiyorum valla![]()
ya ne bılım once corba ve salatayla baslasan bıraz bekleyıp ana yemege gecsen daha cabuk doymazmısın![]()
kizlar bugun 55.7 olmusum .dun 2 tane magnum mini yemistim .adet oluyorum ya aksam belim kopacakti valla .sahurda esimle beraber 1 tane pogaca yedim ve sabah ta salatalik domates yedim bol bol yesil cay iciyorum kizlar cumaya kadar 54 basamagina gecerim ins
bende hemen öğle yemeğimi yazayım
1 ayran
1 dilim uno denge light![]()
hemen hemen herkes en az 3 er kılo verdı sanırım toplamda dımı![]()
hiçbişey yemiyosun sen ya :26: