Ben çıkıyorum
herkeze iyi akşamlar iyi haftasonları...
oo ne guzel erkenden cıkıosn
hadı bakalım az kalorılı hafta sonu gecırmenı dılerım ben yıne ugrarım hafta sonu optmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıkıyorum
herkeze iyi akşamlar iyi haftasonları...
akşam menüleriniz belli mi kızlar?
iyi akşamlar zeyom pzt görüşürüz
benim akşam menüm;
yarım porsiyon taze fasulye (çok az olacak)
1 bardak ayran, az salata
hully benim artık 67,7 den yukarda bir rakam görmemem lazım haftaya kadar 66 ya inmem için ne yapmalıyım sence bana fikir ver canım
hully benim artık 67,7 den yukarda bir rakam görmemem lazım haftaya kadar 66 ya inmem için ne yapmalıyım sence bana fikir ver canım
ben dun aksam 2 kase corba ictim 3 tane hurma yedim sahurdada 1 tane kepek ekmek 1 haslanmis yumurta salatalik domates 1 yemek kasigi yogurt 1tane yesilcayv ictim sabah tartildim hala 56.3 cikiyorum
ben bi fikir verimmi . spor yap, bi fincan yeşilçay iç sonrada sabahın köründe kalkıp bi saat yabancı müzikte kop kan ter içinde kalıyosun sonra ılık duş . aksamda yemekten önce yarımsaat gene aynından hoopp gtsin kilolar. ben buraya üye olduğumda 55.2 dim daha bi hafta olmadı bu sabah 52.7 çıktım . yediklerime aşırı dikkat etmiyorum 3 saatte bi bişeler yiyorum kendimi kasmıyorum zayıflıcam die . bide aksam canm bişe çekerse yeşilçay içiyorum tamm btti olay bu yhaa
önerin için çok tşk ederim canım
sabah kalktım 45 dk spor yaptım evde leslie sensone ile
sora bişiler yedim
sabah menüm
1yumurta,1küçük domates,2 küçük dilim kızarmış ekmek,1 çaybardağı süt, üstüne yeşilçay
kahvaltıda sonra temizliğe giriştim daha yeni bitti işler bugun baya ter attım
Günaydın kızlar.. Ben dün tartıldım ve kilom 56 olarak çıktı.Sizce doğru mu?Yani 4 kilo vermiş olabilir miyim?Tartım bozuk olamaz çünkü bebeğim ve eşimde tartıldı kiloları aynı.Bir artış veya azalış yok onlarda.Ay eğer doğruysa nasıl sevindim anlatamam..Onun dışında niyetliyim bugün de.Gece çok az yedim 1 dilim börek iki tane salatalık çay ve biraz üzüm..Bol bol kilo verdiğimiz hafta olsun inşallah bu hafta![]()