kızlar günaydın
beni özlediniz mi?
çarşambadan beri yokum... mecburi yıllık izin kullandım..
salı akşamı iş çıkışı apra topar haber geldi kayınvalidem çocukla düşmüş apar topar hastaneye gittik..
meğer oğlana bişi olmamış onların bahçesinde ona şeftali yedirirken oğlan kaçıyomuş oda yakalayım derken dengeyi kaybetmiş tabak kırılmış oda tabağın üzerine düşmüş yüzü alından çeneye burnu dahil olmak üzere kesik kanlar içinde acilde gördük şok olduk.. dikiş attılar. tomogrofi filan çektiler neyse sonuç olarak kadıncağız çok kötü oldu derindi yaralarıçocukları bakacak kimse yok izin almak zornunda kaldım evdede fırsat olmadiki giremedim.... zaten oruç çok zor geçti.. evde susuzluktan ölmek üzereydim çocuklar içtikçe bi hoş oluyodum birde hava sıcak... durum bole
diyete gelince elimden geldiğince dikkat ettim az yemeye çalıştım tatlıda yedim ama hep bi iki tatlı kaşığı kadar yada bi top donrurma şekilinde kaori sepetindeki hedef kalorimi aşmadım... dün malesef tartım bozuldu en son dün beni 61,7 tarttı... kilo vermiş görünüyorum....
başlangıcım 65,2
geçen hafta 62,4
bu hafta 61,7
haziranın 30 da başlamıştım Allah bereket versin
toplamda verdiğim kilo 3,5 verceğim kilolar daha var ama genede iyi.. şimdii tek istediğim 5 hanelere düşmek...
kızlar durum budur..
sevgiler..
İdeal kilo hesaplamasına görebenim tam 58 kilo olmam gerekir miş ben şuan 78,5 kiloyum boyumda 1,70 civarı ben 70 e düşmek istiyorum hesaplamam bana 58 diyor ne iş kızlar zaten fiziki kötü bir görüntüm olmadığını etrafımdaki herkez söylüyor 40-42 beden arası giyiyorum
Doktorun ne kadar olman gerektiğini söyleme dimi?Bence 68-65 olsan çok iyi olur.Bu kadar çok kiloyu şok diyetler yaparak vermeye çalışma canım.Zamana yaymaya çalış bence.
kızlar günaydın
beni özlediniz mi?
çarşambadan beri yokum... mecburi yıllık izin kullandım..
salı akşamı iş çıkışı apra topar haber geldi kayınvalidem çocukla düşmüş apar topar hastaneye gittik..
meğer oğlana bişi olmamış onların bahçesinde ona şeftali yedirirken oğlan kaçıyomuş oda yakalayım derken dengeyi kaybetmiş tabak kırılmış oda tabağın üzerine düşmüş yüzü alından çeneye burnu dahil olmak üzere kesik kanlar içinde acilde gördük şok olduk.. dikiş attılar. tomogrofi filan çektiler neyse sonuç olarak kadıncağız çok kötü oldu derindi yaralarıçocukları bakacak kimse yok izin almak zornunda kaldım evdede fırsat olmadiki giremedim.... zaten oruç çok zor geçti.. evde susuzluktan ölmek üzereydim çocuklar içtikçe bi hoş oluyodum birde hava sıcak... durum bole
diyete gelince elimden geldiğince dikkat ettim az yemeye çalıştım tatlıda yedim ama hep bi iki tatlı kaşığı kadar yada bi top donrurma şekilinde kaori sepetindeki hedef kalorimi aşmadım... dün malesef tartım bozuldu en son dün beni 61,7 tarttı... kilo vermiş görünüyorum....
başlangıcım 65,2
geçen hafta 62,4
bu hafta 61,7
haziranın 30 da başlamıştım Allah bereket versin
toplamda verdiğim kilo 3,5 verceğim kilolar daha var ama genede iyi.. şimdii tek istediğim 5 hanelere düşmek...
kızlar durum budur..
sevgiler..
Günaydın kızlar
sabah menüm;
2 dilim uno denge light kızarmış ekmek arası 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim domates, 3 zeytin
dün morelim çok bozuldu bugun tartılmadım(
kızartma mı yedın yoksa
hersey mumkun
ben haftasonu o kadar cok yedım kı anlatamıorm bıle
dusun baklavalar dondurmalar dürümler yemekler yarım ekmekler
kıtlıktan cıkmıs gıbıydım
o gun karnım ınanılmaz sıstı
bole kılo aldım gıbı ama bacaklar ınce tabı
sora bı tartıldım 54 lerdeyım
dun cok dıkkat etmedım cok calıstım ve epey yedım yıne
aksamda evde patlıcan yogurtlaması yapıp yedım
tabı bu arada solemeyı unuttum dun cok wc ye gıttım gunduz
sabah bı kaltım
52.9 um ustelık dun bıle cok yedım
hemen dedım frenlım o zaman bugn tekrar sıkı bı dıyete karar verdım medem 50 ıcın yola baskoyduk ole olsun
sende arada yedıklerını cok dert edınme kendıne
kızartma mı yedın eee afıyet olsun
hemen bu gun telafı et
zaten kılo verıorz ve su an farkında bıle deılız
anca cevremızdekıler bıze
zayıflamıssın dıcek o zaman bız farkedıcez
bozma moralını bu sabah kahvaltını coook begendım
saol kuzu valla burası olmasa ben diyeti bozabilirim
ama sizin sayenizde haftasonu yesemde haftaiçi çok dikkat ediyorum
bu haftasonu dikkat etseydim bugun kesin 66 dım(
neyse sağlık olsun yavaş yavaş olacak diyeti bozmak yok, en azından hafta içi
Günaydın kızlar..
Hımm..Kızartılmış ekmek mi?Off üstüne de tereyağı süreceksin peynir ve çayla yiyip içeceksin
benımde tercıhım o olurdu ama yagsızda guzel oluo bıde ben tost makınesını sevmıorm hanı eskıden ocaga konan demırden bı makıne vardı
onda kızartınca mıs gıbı kokardı kızarmıs ekmek bende onun hastasıyım
Kendınıze ınanın ve kendınıze yuruyun
hıcbırzaman gec kalmadınız
kac kere yolda donmuste olsanız
kac kere yoldan dondurulmuste olsanız
dunyanın butun gunahını tasıyor da olsanız
heyatınızdakı herseyden kendınızı suclu hıssedıyor da olsanız
kendınızın yuregınız tarafından kabul edılecegıne ınanmıyor da olsanız
sız yınede kendınıze ve yuregınıze yuruyun
hıc kımse sıze ınanmasada sız kendınıze ınanın
arkadaslar gunaydn
ben bu sabah 52.9 cıktım yıne ve durm bole olnca cok motıve oldum bu gun ıtıbarı ıle dıyete devam edıorm tam gaz
11 agustosta tam 2 ay olcak ve ben 11 gun ıcınde 2 kılo verecegım
ınanıorm cok
bu sabah yedklerımı hemen yazıyım
1 dılıum uno denge light ekmek
1 yumurta
1/2 domates
5 zeytin
çay
2 dılım tulum peynır
Günaydın kızlar
sabah menüm;
2 dilim uno denge light kızarmış ekmek arası 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim domates, 3 zeytin
dün morelim çok bozuldu bugun tartılmadım(
ya zeyommm
gecmıs olsun canım ben dın tam okuyamamıstım ızne cıktn olesıne sandım
cok gecmıs olsun ozur dılerım ben farketmedım dum sımdı yazıları okuyunca anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?