Hully'nin Diyet Günlüğü

Niyetli olmayan arkadaşlar öğlen neler yiceksiniz??
Bu arada bugun acayip uykum var

valla ben o uyku sorunumu yıllardır asamadım hep uyumak ıstıorm ne kadar uyusamda yetersız gelıo bana
nese oglen yıyeceklerımı yazım
1 dılım uno denge
1 dılım ezine
1 domates
1 salatalık

hayir canim uzulmuyorum ama hani istersin annelik hissi derler ya onu gercekten yasamak isterim sadece bir burukluk yoksa tabii ki herseyin hayirlisi yani hayirli degilse hic olmasin

hayir canim uzulmuyorum ama hani istersin annelik hissi derler ya onu gercekten yasamak isterim sadece bir burukluk yoksa tabii ki herseyin hayirlisi yani hayirli degilse hic olmasin

canım sen d.kontrol hapı kullanıyormuydun?bide sanırım folik asit kullanmıomusun

evet 4.5 sene kullandim 7 ay oldu sanirim hap kullanmiyorum yani korunmiuyoruz folik asit inan bilmiyorum..zaten bayramdan sonra doktora gidecem..adetlerim iyice duzensizlesti..

git bakalım bı ben bı sorun olduunu dusunmuorm zaten ama cevremdekı butun hamıole kalmak ısteyenler folik asit kullandı
bakalım bende bayramdan sora gıtmeyı dusunuorm dr a

bu arada bugun tansiyon sebebiyle benim oruc gitti sanirim sicaklara dayanamadim sabah nerdeyse bayilacaktim iki tutmam artik ve insallah bu arada adet olurum yoksa acayip sisim

sabah

1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz
bir krem peynir

ogle ben tarhana corbasi yiyecem
aksamda elma ve yogurt...kizlar iki gun boyle az degisimli yiyecem aksami cok hafif tutmam lazim cunku bu siskinligin gitmesi lazim

git bakalım bı ben bı sorun olduunu dusunmuorm zaten ama cevremdekı butun hamıole kalmak ısteyenler folik asit kullandı
bakalım bende bayramdan sora gıtmeyı dusunuorm dr a
Anladim canim mutlaka soylecem doktora folik asiti ya bencede sorun yok ama hayirlisi bakalim sende git insallah tez zamanda hayirlisiyla bebislerimiz olur..

bende saat 2 ye dogru gıdıcem domates falan alıcam kendıme
3 tane alıp arada acıkınca yerım dıe dusundum ama

kizlar suyla araniz nasil bol bol tuketiyorsunuz demi, arada sporuda hayatiniza alin. biliyorum calisiyorsunuz ama bahane degil

kizlar suyla araniz nasil bol bol tuketiyorsunuz demi, arada sporuda hayatiniza alin. biliyorum calisiyorsunuz ama bahane degil

spor yaptıgım zaman hemen fark ediyor, ertesi gün karnımın şişliği iniveriyor
ama bu aralar pek fırsat bulamıyorum,
su içiyorum içmesine de bu seferde wc den çıkamıyorum

iyi iste tuvaletten cikmamak lazim her tuvalete gittiginde baya bi kalori yakiyormusun bunu unutma, dun bende 20 dk bisiklet surdum bakkala gidip geldim. gecede leslie 2 mil yaptim leslie beni etkilemiyor sadece isinmami sagliyor arkasindan hemen yarim saat body egzersizleri yaptim.az sonra cikacam yesil cayim bitmis onu almaya gidecem tabii ya yuruyerek ya da bisikletle geldikten sonra spor yaparim bir saat gecede yarim saat dusunuyorum

iyi iste tuvaletten cikmamak lazim her tuvalete gittiginde baya bi kalori yakiyormusun bunu unutma, dun bende 20 dk bisiklet surdum bakkala gidip geldim. gecede leslie 2 mil yaptim leslie beni etkilemiyor sadece isinmami sagliyor arkasindan hemen yarim saat body egzersizleri yaptim.az sonra cikacam yesil cayim bitmis onu almaya gidecem tabii ya yuruyerek ya da bisikletle geldikten sonra spor yaparim bir saat gecede yarim saat dusunuyorum

iyi iste tuvaletten cikmamak lazim unutma her tuvalette gittiginde baya kalori harciyorsun..ben kactim ogleden sonra gelirim spor yapmaya gorusuruz

valla ben o uyku sorunumu yıllardır asamadım hep uyumak ıstıorm ne kadar uyusamda yetersız gelıo bana
nese oglen yıyeceklerımı yazım
1 dılım uno denge
1 dılım ezine
1 domates
1 salatalık

hjamileyken ole çok uyku olayı oluyokii bol bol uyursun ilk 3 ay ben hep uyurdum :)

iyi iste tuvaletten cikmamak lazim unutma her tuvalette gittiginde baya kalori harciyorsun..ben kactim ogleden sonra gelirim spor yapmaya gorusuruz

ben bunu yeni duydum hoşuma gitti ne kadar kalori harçıyon acaba net biş varmı harcanan kalori idrarlamı çıkyıo yani böbreklerle alakalımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…