valla ben spor amaclı yatıorm artık kzum
hahaha havanı yirim kuzuşama benim kilo vermemi hızlandırmam gerekli abimin nişanı öne alındı bayramdan sonraki pazar hayırlısıyla inşşşşşşşşş
tatlışlarspor amaçlı neler yapıyorsunuz ki
yanı uzun lafın kısası sız bıze yapın cocuk dıosunuz dımı hazır zayıflamısken
hahaha havanı yirim kuzuşama benim kilo vermemi hızlandırmam gerekli abimin nişanı öne alındı bayramdan sonraki pazar hayırlısıyla inşşşşşşşşş
Evet canım ben öneriyorum.Her evde bir tane olmalı.
Ha bu arada önceki msjına cevap yazamamıştım.Korkulacak iç bir şey yok.Bakarsın ilk zamanlar zorlanırsın ama muhakkak annen veya kayın validen yanında olacaktır.Korkulacak bir şey yok.
yaaaaaa ben bu konuda sadece annem ve teyzelerıme guvenırım
Teyzelerim dediğine göre çok sanırım.Benim 4 tane teyzem var.Eğer annem olmasaydı muhakkak onlardan yardım isterdim.İyi ki varlar.
aynen canım benımde 4 tane ve hepsıne cok guvenırım hepsıde becerıklıdır..bende annem hasta olduu ıcın genelde onlardan yardım ısterım
ılk evlenırken fln hep evımı teyzelerıme yerlestrdım
bende ip atlamaya başladım dün bakalım sonuç ne olacak 50 tane atlayabiliyorum üst üstebir turda sonra gidip iş güç yapıyorum bi 50 daha bakalım sonuca etkisi var mı cuma günü belli olacak
50 tane ip atlıyorsan maşallah sanaKesin faydasını görürsün inşallah..
eeeeeeee kızlar cumaya kadar 1 er kılo gıder mı dersınız hepımızden
benim hiç umudum yok
bi daha haftasonu geç saatte yemek yersem hamur işi yemicem
57 kiloyum boyum 158 sorunum basenlerimde vücuduma oranla çok büyük kötü duruyorr ne yapmalıyıımm ?((
eeeeeeee kızlar cumaya kadar 1 er kılo gıder mı dersınız hepımızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?