Hully'nin Diyet Günlüğü

Ya canlar ben ekim 1 e kadar 10 kilo verebilir miyim?Hedef kilonuz için lütfen mantıklı seçimler yapın diyor bana.Sağlıksorunlarına neden olabilirmiş..1044 kalori almam gereken..

Bu arada alıntı yapmadım ama deneyeceğim yeşil çayı ya limonlusu olur yada güllüsü yasemenliolanı da ilgimi çekti..

Ya canlar ben ekim 1 e kadar 10 kilo verebilir miyim?Hedef kilonuz için lütfen mantıklı seçimler yapın diyor bana.Sağlıksorunlarına neden olabilirmiş..1044 kalori almam gereken..

Bu arada alıntı yapmadım ama deneyeceğim yeşil çayı ya limonlusu olur yada güllüsü yasemenliolanı da ilgimi çekti..

kilon ve boyun ne ?

ekime kadar 10 kilo verirsin sanırım
boyun kilon kaç
1044 kalori iyi aslında şölede olabiliyoo ya 1200 lerdede yiyebilirsin ama bu sefer hergün 30-40 dakka yürüyüş yaparsan 1044 gelir yine kalorin.. onuda düşebiliyon.

boyum 1.63 kilom 60

boyumuz aynı kiloda 3 kilo fazlayım
verirsin
hemde emziriyorsun dahada hızlı veririsin yani daha çok yakarsın
önemli olan senin aldığın kalorilerin kaliteli olması lazım illaki yoğurt süt yumurta peynir bunları asla ihmal etme
sebze yemeği
tavuk köfte bunları yersen açlık hissetmezsin zaten
sonracıma aralarda acıkınca kuru kayısı incir nebilim hurma (süte çok etkili olumlu yönde)
bol yeşillik hem kilo verdirir hemde sağlıklı emzirirsin bebeği
makarna pilav uzak durmaya bak bulgur çorba bunlar olabilir
ekmek tam buğday süper ama 2 kaşık makarna pilav ,1 kase çorba 1 dl ekmek ona göre ayarla

Son düzenleme:
Sıkı bir diyetle,haftada bir kaç gün sporla ayda 4 kilo versen ekim 1e kadar 10 kilo verirsin canım :34: Ama diyeti bozma :27:

Spor değil de akşamları yürüyüş yapıyorum yarım saat bazen 1 saati de buluyor.Birde evde hareketler yapıyorum mekik gibi..Yana dön felan uzanma hareketleri..

boyumuz aynı kiloda 3 kilo fazlayım
verirsin
hemde emziriyorsun dahada hızlı veririsin yani daha çok yakarsın
önemli olan senin aldığın kalorilerin kaliteli olması lazım illaki yoğurt süt yumurta peynir bunları asla ihmal etme
sebze yemeği
tavuk köfte bunları yersen açlık hissetmezsin zaten
sonracıma aralarda acıkınca kuru kayısı incir nebilim hurma (süte çok etkili olumlu yönde)
bol yeşillik hem kilo verdirir hemde sağlıklı emzirirsin bebeği
makarna pilav uzak durmaya bak bulgur çorba bunlar olabilir
ekmek tam buğday süper ama 2 kaşık makarna pilav ,1 kase çorba 1 dl ekmek ona göre ayarla

sonra bunalrıda ekledim aklıma geldi

sonra bunalrıda ekledim aklıma geldi

Canım sağol eklediklerini okudum.
Bak ben kısaca nasıl beslendiğimi yazayım.Sabah 7 gibi kahvaltı yapıyorum eşim omlet yapmış az yağlı zaten o yağ sevmez her neyse yarısından bile çok az yedim.1 zyetin 1 tane kibrit kutusunun yarısı kadar peynir.1 yuvarlak dilim salatalık çok az da erik marmelatı yani 1 tatlı kaşığı kadar. Çok az da kepek ekmeği şekersiz 2 çay bardağı çay..

Öğlen yemeğim de yarım kase ayranlı çorba yarmalı oluyor ya ondan.Çok az da patatesli patşıcan kıymalı yemek türlü gibi.

Sence nasıl?

Birde çikolataları kestim tatlıları felan arada süt içiyorum yoğurt ve meyve akşamları oluyor o da.Mesela akşam 11 gibi karpuz yedim midemi bastırsın diye aslında yememem lazım ama inanın ki sütüm olsun diye yiyorum.Dün ağzıma bir şey sürmedim 75 ml süt zar zor çıktı.

Onun dışında da yürüyüş yapıyorum 30 bazen 1 saati buluyor birde saymadım ama mekik çekiyorum yana doğru uzanmalar vs.

Back
X