kızlr ya acaba ogln ne yesem 1 domates 1 peynir 1 dılım uno denge lşght ekmek
sızce cok mu abartmıs olurum
saçmalama canım ne abartması akşama kadar acıkırsın bunları yedikten sonra meyve de yemelisin bence akşamüstü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlr ya acaba ogln ne yesem 1 domates 1 peynir 1 dılım uno denge lşght ekmek
kızlar öğlen yemeğim çok hafifdi
akşama da
1 kase tarhana çorbası, 1 domates, 1 salatalık ve 1 dilim kızarmış ekmekle günü kapatmayı düşünüyorum
Canım sağol eklediklerini okudum.
Bak ben kısaca nasıl beslendiğimi yazayım.Sabah 7 gibi kahvaltı yapıyorum eşim omlet yapmış az yağlı zaten o yağ sevmez her neyse yarısından bile çok az yedim.1 zyetin 1 tane kibrit kutusunun yarısı kadar peynir.1 yuvarlak dilim salatalık çok az da erik marmelatı yani 1 tatlı kaşığı kadar. Çok az da kepek ekmeği şekersiz 2 çay bardağı çay..
Öğlen yemeğim de yarım kase ayranlı çorba yarmalı oluyor ya ondan.Çok az da patatesli patşıcan kıymalı yemek türlü gibi.
Sence nasıl?
Birde çikolataları kestim tatlıları felan arada süt içiyorum yoğurt ve meyve akşamları oluyor o da.Mesela akşam 11 gibi karpuz yedim midemi bastırsın diye aslında yememem lazım ama inanın ki sütüm olsun diye yiyorum.Dün ağzıma bir şey sürmedim 75 ml süt zar zor çıktı.
Onun dışında da yürüyüş yapıyorum 30 bazen 1 saati buluyor birde saymadım ama mekik çekiyorum yana doğru uzanmalar vs.
ne abartmışsın hully yani kuş gibi yediklerin :)kızlr ya acaba ogln ne yesem 1 domates 1 peynir 1 dılım uno denge lşght ekmek
evet alışıyoo sonra nası yiyomuşum okadar diyosungayet guzel bence bıde ınsan bellı bı sure sonra alısıo dımı doyuo bu yedıklerıyle![]()
doyuyorum doymakta sorun yok da
mesela dün akşam 9,5 gibi arkadaşlar dışarı çıktık, çiğdem yedim biraz herkes yiyince ister istemez sende yemek durumunda kalıyorsun
yada geceleri bizim çorbacıya gitmelerimiz meşhurdur arkadaşlarla yada eşimle
o ortama gitmişken mecburen yemek zorunda kalıyorsun böle oluncada geliyor kilolar(
yalısın var 267 falan olması gerekıo
yalısın var 267 falan olması gerekıo
Diyet yemeği tarifi [ kalorisepeti 19.07.12 ]
Burada öyle yazıyor canım
şimdide ıhlamura verdim bakalım kendımı![]()