Hully'nin Diyet Günlüğü

Tatlım o linkte tarifi gör e tıkla

Açılan sayfada bak ne yazıyor aynen yazıyorum;

"soğan patates zeytinyağında doğranıp kavrulur, mercimek salça eklenir, biraz nane eklenir. üzerin su eklenip 15 dak. düdüklüde pişirilir. 6 porsiyon olduğunu kabul edersek 1 porsiyon = 175 kalori"

Evet canım ben tıklamamışım tarife ondan öyle gördüm.Kusura bakma sağol canım..:16:

bende aksama makarna ve salata dusunuorm yıne dunden makarnam kaldıda onu bıtırelım bugun dedım

bu sabah 64.5 geldim bi haftada yarım kilo gitti. bu kadar çok yememe rağmen. emzirmenin faydaları:) çok çobbuk acıkıyorm az yeyim deyincede süt azalıyo:(

bende aksama makarna ve salata dusunuorm yıne dunden makarnam kaldıda onu bıtırelım bugun dedım

ya senin kocanda senle diyetmi yapıyoo ona ayrı yemekmi yapıyon ya....

bide sölücem unutuyorum kalori spetindeki yorumları okudunm orda Dilek K. diye biri var acayip kilo vermiş marttan beri demekki oluyoo herkez çok güzel şeyler yazmış...

bide sölücem unutuyorum kalori spetindeki yorumları okudunm orda Dilek K. diye biri var acayip kilo vermiş marttan beri demekki oluyoo herkez çok güzel şeyler yazmış...

zeyom oda kendınce ben yapıorm dıe yapmaya calısıo bısıler evde yemek olmayınca ne buldu yıo..aksam makarna vardı kı o makarnayı ekmekle yer azıcık versene dedı..kalori falan bısıler dıo sabahları benımle bırlıkte oda tartılıo fln..ne buldu yer o yapmasam bıle kalkar yapar kendı hemde cok guzel yapar
evet kalorı sepetını bende okudum tek tek
bızım ne eksıımız var dımı dılek k dan :72::72:

ya keşke Dilek K. da burda olsa bize gaz verir :52:

ki sonunda 24 dü gördü, hedef 20 lere inmek inşaAllah. 30 lu günler geride kaldı artık. Herkese merhaba bugün itibariyle 64 oldum arkadaşlar. Normal olmak gibisi yok.:)

19 Mart 81.500
01 Temmuz 64

ki sonunda 24 dü gördü, hedef 20 lere inmek inşaAllah. 30 lu günler geride kaldı artık. Herkese merhaba bugün itibariyle 64 oldum arkadaşlar. Normal olmak gibisi yok.:)

19 Mart 81.500
01 Temmuz 64

Kızlar siz haftasonu neler yiyorsunuz??
Benim hafta içi süper de haftsonu fazla kaçıyor ya

fikirlerinize ihtiyacım var

Back
X