Hully'nin Diyet Günlüğü

kızlar merhaba.....
günlüğün ismi değişmiş sanırım .. Hullyniin diyet günlüğü
Hullycim senmi istedin

Kızlar ya ben bugun oruçluyum ama gece uyanamadım yani telefon çalmamış.. sahursuz oruç tutuyorum
Umarım dayanabilirim çünküü ben öğlen yedim en son akşam üstü dişçiye gittim bi tane ayran içtim okadar...
kıtlıka girermi vucudum acaba...

kızlar bu arada sabah 63,1 geldim ilk paylaşan ben olayım.. geçen cuma 63,8 idim allah bereket versin 700 gr
takıntı oldu hergün tartılıyoum aslında haftada bir tartılmam lazım..

Son düzenleme:
Günaydın zeyom başlık benim de dikkatimi çekti, neden değiştirildi acaba?

Bu arada sabah tartıldım 67,7 geldim

Geçen hafta 67,8 dim

Buna da şükür ben almışımdır diye tahmin ediyordum,

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

Son düzenleme:
kızlar merhaba.....
günlüğün ismi değişmiş sanırım .. Hullyniin diyet günlüğü
Hullycim senmi istedin

Kızlar ya ben bugun oruçluyum ama gece uyanamadım yani telefon çalmamış.. sahursuz oruç tutuyorum
Umarım dayanabilirim çünküü ben öğlen yedim en son akşam üstü dişçiye gittim bi tane ayran içtim okadar...
kıtlıka girermi vucudum acaba...

kızlar bu arada sabah 63,1 geldim ilk paylaşan ben olayım.. geçen cuma 63,8 idim allah bereket versin 700 gr
takıntı oldu hergün tartılıyoum aslında haftada bir tartılmam lazım..

günaydın kızlar ben daha yenı geldım aksamda teyzemdeydım baslıgın deıstıını bıle sızın yazılardan farkettım
ben teyzemde kaldım aksam
kızartma yedım yogurtlu makarna yedım tatlı ve dondurma yedım epey bı bozdum yanı
ne yazık kı tartılamadım ama 52.2 olmusumdur heralde sızın nasıl durumlar bakalım

Kararlıyım kızlar hafaya cumaya 66 kilo olacam o yüzden bu hafta çok dikkat edicem

yarın sabah ilk işim evde leslie sensonla 45 dk yürüyüş yapmak olacak, sonrasında ev işi yaparım biraz da öle kalori harcarım

yarın akşam yemeğine kadar 2 öğünde çorba içicem, çorba içtiğim zaman kendimi çok hafif hissediyorum

Kararlıyım kızlar hafaya cumaya 66 kilo olacam o yüzden bu hafta çok dikkat edicem

yarın sabah ilk işim evde leslie sensonla 45 dk yürüyüş yapmak olacak, sonrasında ev işi yaparım biraz da öle kalori harcarım

yarın akşam yemeğine kadar 2 öğünde çorba içicem, çorba içtiğim zaman kendimi çok hafif hissediyorum

ya sen neden bu hafta bu kadar az verdın kı anlayamadım
100 gr 1 haftada bana ılgınc geldı ayyy keske bende evımde olsaydımda tartılsaydım belkı de artmısımdır dun yedıklerımden sonra
bu aksamda anneme gıdıcem eee artık yarın sabah kılo bıldırımımı yaparım sıze
66 olman lazım artık bencde onumuzdekı cumaya kesın ol 66 bende 51 olayım ,
mumkun oldugunca dıkkat edelım kızlar ya 1 ay var bayrama ve bu surecte herkesın 4 er kılo vermesı lazım:52::52:

merhaba benım konu ıcerıgım zayıflamak ısteyenler di..
bu sabah değiştiğini gördüm hully nın diyet gunlugu olmus sebebeını ogrenmem mumkun mu
msj attım sımdı bakalım neden deısmıs

Günaydın kızlar..Nasılsınız? Ben gece accık menemen yedim 2 yemek kaşığı kadardı birde 1 yumurtanın yarısını yedim haşlanmış olarak.Açık çay içtim.İnşallah güzel geçer bugün günümüz..:17:

merhaba benım konu ıcerıgım zayıflamak ısteyenler di..
bu sabah değiştiğini gördüm hully nın diyet gunlugu olmus sebebeını ogrenmem mumkun mu
msj attım sımdı bakalım neden deısmıs

Mesajı burdan atma canım :))

Özelden at veya editörlere sorular diye bir topik vardı yanlış hatırlamıyorsam oraya yaz

ben editörlerin tek tek mesaları okudugunu sanmıyorum , acaba birisi şikayet mi etti

canım 100 gr vermeme bile dua ediyorum ben

çünkü bu hafta eşim mesaiye kaldı 2 gün akşam yemeğini geç yedim

spor da yapamadım, geçen hafta leslie le yürüyüş yapmıştım evde

sporun çok faydası oluyor ya

neyse yarın spor yapacam, pazar günüde yüzerim hafta içi de dikkat edecem ve cuma 66 olacam :kkk:

Mesajı burdan atma canım :))

Özelden at veya editörlere sorular diye bir topik vardı yanlış hatırlamıyorsam oraya yaz

ben editörlerin tek tek mesaları okudugunu sanmıyorum , acaba birisi şikayet mi etti

oraya attım zaten sonrada sızle paylastım ne yazdıgımı canım bu arada bende tutamıorm oruc ya allah kabul etsın tutanlara sabır versın

kızlar bende artık cok halsızım ya bole kolumu kaldıramıorm ya hastalancam ondan yada yememe olayını bazen abartıorm ondan gorsenız kızarsınız bana ne dıyetı yapıosn dıe cunku cok ınceldım ama ben 50 olmak ıstıorm ılla :52::52:

Back
X