Hully'nin Diyet Günlüğü

Günaydın zeyom başlık benim de dikkatimi çekti, neden değiştirildi acaba?

Bu arada sabah tartıldım 67,7 geldim

Geçen hafta 67,8 dim

Buna da şükür ben almışımdır diye tahmin ediyordum,

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

ya sen hafta sonu bence daha az çıkarsın gibime geliyorr bende cuma günü 63,8 geliyodum cumartesi ve pazar 63 çıkmıştım bi haftadır oleym sende iinecen meraklanma bu hafta 66 lara düşücen ama işte hergün tartılmak iyi değil ya motiveyi bozyuoo

günaydın kızlar ben daha yenı geldım aksamda teyzemdeydım baslıgın deıstıını bıle sızın yazılardan farkettım
ben teyzemde kaldım aksam
kızartma yedım yogurtlu makarna yedım tatlı ve dondurma yedım epey bı bozdum yanı
ne yazık kı tartılamadım ama 52.2 olmusumdur heralde sızın nasıl durumlar bakalım
ya olmamışındır bence sen geçende yedin bişi olmadı

canım 100 gr vermeme bile dua ediyorum ben

çünkü bu hafta eşim mesaiye kaldı 2 gün akşam yemeğini geç yedim

spor da yapamadım, geçen hafta leslie le yürüyüş yapmıştım evde

sporun çok faydası oluyor ya

neyse yarın spor yapacam, pazar günüde yüzerim hafta içi de dikkat edecem ve cuma 66 olacam :kkk:

olursun canım yeterki iste..

iftara 9 saat 54 dakka kalmış
açlık hissetmiyorum ama karnım gurulduyoo
tam 24 saattir yemek yemedim ben bugun 33 saatlik oruç tutuyorum olacam..
detoksun babasını yaptım ben bugun :27:

ya sen hafta sonu bence daha az çıkarsın gibime geliyorr bende cuma günü 63,8 geliyodum cumartesi ve pazar 63 çıkmıştım bi haftadır oleym sende iinecen meraklanma bu hafta 66 lara düşücen ama işte hergün tartılmak iyi değil ya motiveyi bozyuoo

olursun canım yeterki iste..

çok istiyorum ya bayrama kadar zayıflamak istiyorum ben :5:

valla ben her sabah ac karnına tartıldım ve dolabımın uzerıne gub gun kaç kılo oldugumu yazdım her sabah ya zayıfladım ya aynı kaldım yada 100 200 gr artıslarım oldu ama olsun her aksam heyecenla uyuorm yarın kaçla uyanıcam dıe
benımde tavsıyem sıze buzdolobınızın uzerıne 1 A4 koyun ve kaç kıloyla basladıgınızı gun gun kılonuzu yazın cok keyıflı oluo:72::72:

valla ben her sabah ac karnına tartıldım ve dolabımın uzerıne gub gun kaç kılo oldugumu yazdım her sabah ya zayıfladım ya aynı kaldım yada 100 200 gr artıslarım oldu ama olsun her aksam heyecenla uyuorm yarın kaçla uyanıcam dıe
benımde tavsıyem sıze buzdolobınızın uzerıne 1 A4 koyun ve kaç kıloyla basladıgınızı gun gun kılonuzu yazın cok keyıflı oluo:72::72:

bende öle yapayım bari

malesef tutmuyorum canım, kaçamak illaki oluyor ama bakalım önümüzdeki cumaya kadar sıkı tutucam 66 yı bir görürsem iyice gaza gelirim

bende herkes oruclu dıe sabah kahvaltıda yedıklerımı yazmaya utanmıstım ya
neyse cok bısı yemedım zaten
1 sigara boregı
1 peynır
3 kremalı bisküvi:72:

bende herkes oruclu dıe sabah kahvaltıda yedıklerımı yazmaya utanmıstım ya
neyse cok bısı yemedım zaten
1 sigara boregı
1 peynır
3 kremalı bisküvi:72:

aşkolsun ne var utancak yaa..
herkez başkası için tutumuyoki kendi için tutuyoo çekincek bişi yok
afiyet olsun baya az yemişin..

ya ne bılım tutmadıım ıcın bı ezıklık hıssettım ...allah senın orucunu da kabul etsın zeyomcum ya
aslında bazen ıs guc kosturmadan allahın varlıgını bıle unutuorz...

ya ne bılım tutmadıım ıcın bı ezıklık hıssettım ...allah senın orucunu da kabul etsın zeyomcum ya

kızlar sıze bısı sorucam ben 40 gunde hemen hemen 8 kılo vermıs oldum sımdı onu hesapladım
ama bı sorun var artık eskısı gıbı hızlı kılo veremıorm ben
cırpınıorm resmen kılo vermek ıcın 2 kılo kaldı vermem gereken o da bı turlu gıtmıo
ne yapmalıyım yada hıc gıtmeyecek mı acaba o 2 kılo :47::47:

yA EVET insanoğlu işe güce dalıyoo iradesine nefsine yeniliyoo zaman zaman
ama muhakkak ona dönecez
Allah herkez gönlüne göre versin..

Back
X