Hully'nin Diyet Günlüğü

valla bu hafta cok bozduk ama en azından bundan sonra dıkat edelım dıyet yapsakta yapmasakta gecıo zaman nası olsa
hıc dılse kendımız ıcın faydalı bısı yapmıs oluruz

1 gun kaldı cumaya bakalım kaç kılo cıkcaz
ınsallah 51.9 a falan duserım 2 gunde ya
bunun ıcınde gercekten yememem lazım

tam onu yazdım işyerinde kavun dağıttılar, Allahtan başka şey istesem olcakmış

canım bugun yeşilçayla suyu fazla kaçırdım galiba yarım saatte bir wc ye çıkıyom

bugun kavunla beraber toplamda 511 kalorii aldım

tam onu yazdım işyerinde kavun dağıttılar, Allahtan başka şey istesem olcakmış

canım bugun yeşilçayla suyu fazla kaçırdım galiba yarım saatte bir wc ye çıkıyom

bugun kavunla beraber toplamda 511 kalorii aldım

aksamda 300 kalori alsan
gayet ıyı bence
bende bugun 300 kalorı aldım
toplamda 1 sımıt 1 peynır yedım
:72:

Arkadaşlar merhaba...Ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...Bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..Bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.Gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum

kilolar küçüldükçe vermekte zorlaşıyor bizzat benimdir örnek..
bende beklerim bir zayıflama günlüğüde ben actım

Günaydın kızlar

akşam menüm;

Yarım porsiyon kabak yemeği, 1 dilim uno sofra tam bugday ekmeği, 3 kaşık yoğurt, 1 küçük domates

Yemekten yarım saat sonra leslie senson yaptım 15 dk civarı

sabah 67,4 geldim

kızlar ben dayanamıyorum iftarda tek istediğim çorba ve su:) çorbayı 2 kase içiyorum ama dolu dolu :D:D hoş benim doktorum çok acıktığında ramazandan önceki konuşmamızda çorbanı 2 kase içebilirsin diyordu zaten ablam sağolsun 1 yemek kaşığı zeytin yağından fazla koymaz çorbalarada yemeklerede o yönden kafam azcık rahat ama size 2 kase çorba çok mu :)

kızlar ben dayanamıyorum iftarda tek istediğim çorba ve su:) çorbayı 2 kase içiyorum ama dolu dolu :D:D hoş benim doktorum çok acıktığında ramazandan önceki konuşmamızda çorbanı 2 kase içebilirsin diyordu zaten ablam sağolsun 1 yemek kaşığı zeytin yağından fazla koymaz çorbalarada yemeklerede o yönden kafam azcık rahat ama size 2 kase çorba çok mu :)

1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor ona göre ekmek yemezsen içebilirsin
ayrıca kalorisepeti ne bak canım gün içinde yediğin kalori hedef kalorini geçmiyosa sorun yok

günaydın kızlar bende cok dıkkat ettım aksam
azıcık makarna yedım
100 gr almısım yıne
moralım bozuldu
sımdı de
1/2 mercımek
1 elma menum
bugunde dıkkat edıcem yarın kılo bıldırımı var :72::72:

günaydın kızlar bende cok dıkkat ettım aksam
azıcık makarna yedım
100 gr almısım yıne
moralım bozuldu
sımdı de
1/2 mercımek
1 elma menum
bugunde dıkkat edıcem yarın kılo bıldırımı var :72::72:

akşam makarna yediğinden fazla çıkmışsındır, dolma makarna pilav hemen fark ettiriyor. bi ara bende düşündüm makarna yapmayı sora caydım canım sebze istedi

Son düzenleme:
1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor ona göre ekmek yemezsen içebilirsin
ayrıca kalorisepeti ne bak canım gün içinde yediğin kalori hedef kalorini geçmiyosa sorun yok

yok canım ekmek mi oda ne valla tadını unuttum diyebilirim nefsin çekmesin diye sadece bir lokmanında yarısı kadar yiyorum onun dışında ekmek tüketmiyorum o kalori ölçme işini ben beceremiyorum yav:) bakalım yarın herşey belli olacak tatlış :) hayırlısıyla inş ama bende hiç spor yok hersey_mumkun :(

akşam makarna yediğinden fazla çıkmışsındır, dolma makarna pilav hemen fark ettiriyor. bi ara bende düşündüm makarna yapmayı sora caydım canım sebze istedi

ya artık sınırlerım gerılıo 2 ay olcak neredeyse
ama ben haka 51 olmayı bırak 51.9 bıle olamadım
hanı cabuk verıodum ben kılo bırden gıdıodu sımdı ne oldu ya

Back
X