Hully'nin Diyet Günlüğü

yok canım ekmek mi oda ne valla tadını unuttum diyebilirim nefsin çekmesin diye sadece bir lokmanında yarısı kadar yiyorum onun dışında ekmek tüketmiyorum o kalori ölçme işini ben beceremiyorum yav:) bakalım yarın herşey belli olacak tatlış :) hayırlısıyla inş ama bende hiç spor yok hersey_mumkun :(

kalorisepeti.com a üye ol biz hepimiz bu şekilde yediklerimize dikkat ediyoruz canım

spor bende de pek oldugu söylenemz,

sabah ve akşam 2 durak yürüyorum işyerinden, asansör kullanmıyorum merdivenle çıkıyorum, birde fırsat bulursam youtube da leslie senson ın videoları var onları yapıyorum

hızlandırılmış partlar var, 3dakikalık 5 dakikalık misal dün yemekten sonra onları yaptım

napalım akmasa da damlar mantıgıyla hareket ediyom işte yoksa hiç hareket yok bende de

Son düzenleme:
kalorisepeti.com a üye ol biz hepimiz bu şekilde yediklerimize dikkat ediyoruz canım

spor bende de pek oldugu söylenemz,

sabah ve akşam 2 durak yürüyorum işyerinden, asansör kullanmıyorum merdivenle çıkıyorum, birde fırsat bulursam youtube da leslie senson ın videoları var onları yapıyorum

hızlandırılmış partlar var, 3dakikalık 5 dakikalık misal dün yemekten sonra onları yaptım

napalım akmasa da damlar mantıgıyla hareket ediyom işte yoksa hiç hareket yok bende de

canım ip atlamakta iyi kalori yaktrıyormuş:) o bana uyuyor gibi hem yeğenimde var zıp zıp zıplarız beraber :)

ip atlıyabiliyosan süper, ip atlamak güzel inceltiyo bi ara o nu da denemiştim

ya bende çarpıntı var kaç gündür nedeni oruçlamı alakalı bilmiyorum ara ara geliyor inş kalıcı birşey değildir. ip içinde bugün gideyimde alayım kendime en azından akşamları evden cıkmadan zevkli bir egzersiz yöntemi 15 dakika atlamak çok iyi diyorlar çok yorulunca da 1 dakika ara veriliyormuş :)

Selam kızlar ben geldim dün uğrayamadım çok fazla,bugün de işler pek yoğunlaştı.
Ben dün tartıldım 58 kilo çıktım yine:14::14:
56 yı görmek kursağımda kaldı ama naptım ki ben böyle oldu?
Bugün oruç tutmuyorum.Gece niyetlendim ama bebeğime sağdığım süt 50 ml olmayınca bozdum orucu Rabbim affeder inşallah..
Bende bişeyler getirdim ama hala yiyemedim.
Mesai arkadaşlarımın hepsi oruçlu çünkü..
Sizler de iyisinizdir inşallah..

Selam kızlar ben geldim dün uğrayamadım çok fazla,bugün de işler pek yoğunlaştı.
Ben dün tartıldım 58 kilo çıktım yine:14::14:
56 yı görmek kursağımda kaldı ama naptım ki ben böyle oldu?
Bugün oruç tutmuyorum.Gece niyetlendim ama bebeğime sağdığım süt 50 ml olmayınca bozdum orucu Rabbim affeder inşallah..
Bende bişeyler getirdim ama hala yiyemedim.
Mesai arkadaşlarımın hepsi oruçlu çünkü..
Sizler de iyisinizdir inşallah..

hoşgeldin meri,
canım senin kilon süper ya neden diyet yapıyosun ki maşalahın var valla doğum yapmana rağmen 58 sin
bende şimdiden önlemini alıp zayıflayıp öle hamile kalmak istiyorum, yoksa davul gibi olacam

hoşgeldin meri,
canım senin kilon süper ya neden diyet yapıyosun ki maşalahın var valla doğum yapmana rağmen 58 sin
bende şimdiden önlemini alıp zayıflayıp öle hamile kalmak istiyorum, yoksa davul gibi olacam

Canım bende şık ve alımlı bir bayan olmak istiyorum her bayan gibi.Güzel bayanları gidince kendime kızıyorum ve üzülüyorum.Şık olmam içinde kilolarımın gitmesi gardırobumu yenilemem lazım.İşte 50 olmak istiyorum.Bence çok yeme benim yaptığım hatayı sakın yapma ben çok aşırı yedim bebeğe yarasın diye oysa bebek kendisine ne yeterse onu alırmış yedim de babam yedim yani bebeğim kilolu olsun diye aldığım kilo 19 kiloydu bebeğimin aldığı kilo ise 3.300kgdı.Sakın o hataya düşme onun yerine iyi ve kaliteli beslen.

Canım bende şık ve alımlı bir bayan olmak istiyorum her bayan gibi.Güzel bayanları gidince kendime kızıyorum ve üzülüyorum.Şık olmam içinde kilolarımın gitmesi gardırobumu yenilemem lazım.İşte 50 olmak istiyorum.Bence çok yeme benim yaptığım hatayı sakın yapma ben çok aşırı yedim bebeğe yarasın diye oysa bebek kendisine ne yeterse onu alırmış yedim de babam yedim yani bebeğim kilolu olsun diye aldığım kilo 19 kiloydu bebeğimin aldığı kilo ise 3.300kgdı.Sakın o hataya düşme onun yerine iyi ve kaliteli beslen.

tavsiyen için saol canım
benim önce kilo verip, sora hamile kalmam lazım :))
ondan sonra bu dediklerini dikkate alıcam

sen ne yiyeceksin öğlen??

kizlar bugun tekrar 55.7 yim yarina kadar 55.5 olmayi umud ediyorum ........buarda sabah kahvaltim 1 kase yarim yagli sutlu coflexs

Maşallah kızlar hepiniz ortalama 56 kilo civarısınız ama diyet yapıyorsunuz
süpersiniz valla bende sizin kadar olabilsem keşke :43:

kızlar bende ogle yemegımı yazayım 1 elma
sabah cok sınır oldum 52.7 cıkma olayına
o yuzden bugun cok az yıorm :72:

kızlar bende ogle yemegımı yazayım 1 elma
sabah cok sınır oldum 52.7 cıkma olayına
o yuzden bugun cok az yıorm :72:

hully bu ne elmayı ara öğün yapmalısın bence 1 dilim ekmekle domates yeseydin bari

bu arada nerelerdeysin topik sen yokken çok sessizdi, zeyom da yok 2 gündür

hully bu ne elmayı ara öğün yapmalısın bence 1 dilim ekmekle domates yeseydin bari

bu arada nerelerdeysin topik sen yokken çok sessizdi, zeyom da yok 2 gündür[/QUOT
a evet zeyom neden yok acaba
benım ısler yogun bugun o yuzden cok zaman ayıramadım ama merak etme bı yere kaçmadım
ya yarın kılo bıldırımı var ve yemedıkce şişiyorum sankı cok kafam takıldı bu 52 ye cakılma durumuna acıkcası tıkır tıkır gıden kılo kımıldanıo aksıe artıo

Back
X