Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar yorumlarinizi eksik etmeyin umarim bende verecem su aldigim kilolari
sahurda ne yediklerimi yazayim
cok az kasar
1 dilim kepekli ekmek
3 tane sarma yedim :18:
2 dilim salam
cok kotu demi![]()
öncelikle hoşgeldin canım
yok canım ne kötüsü
zaten ben anlamıyorum siz bu kadar yemekle nasıl dayanıyorsunuz bu kadar saat
Allah sabır versin, Allah kabul etsin
bence gayet güzel menün sarma da olmasa ne tok tutacak ki seni
öncelikle hoşgeldin canım
yok canım ne kötüsü
zaten ben anlamıyorum siz bu kadar yemekle nasıl dayanıyorsunuz bu kadar saat
Allah sabır versin, Allah kabul etsin
bence gayet güzel menün sarma da olmasa ne tok tutacak ki seni
hosbulduk cok tesekkur ederim. dedigin gibi ama gece gec yiyince hic sorma su bile siskinlik yapiyor
ben simdi cikacam sanirim aksam menusunde corba ve sulu kofte var umarim abartmam yerken iki gunu atlatsam ahh
gorusuruz kizlar tekrar tesekkur ederim![]()
kesınlıkle katlıorm hersey mumkune
yumurta da kılo verdırıo bence ben yumurta yedıım zamanlarda daha cabuk kılo verdım hep
yesıl çay da ıcıorz onunda faydası var[/QU
sabahlari mutlaka bende yumurta yerim ama kac gundur bu siskinlik yuzunden aynaya bakamaz oldum kaldi ki yumurta dusuneyim ama bugun haslayacam mutlaka yiyecem umarim veririm yoksa psikolojim bozulacak hic olmadigim kilodayim gerci Allah baska dert vermesin
kızlar ben bırazdan cıkıcam işyerimden eve gıdıcem malım hazırlık var haftasonu bozmayın dıyetınızıı,
cok optm hepınızı![]()
kızlar aranızda biberiye çayını deneyen var mı ? bi faydasını gördünüz mü
dünden beri sütüm az suyu elimden hiç düşürmüyorum aslında. öyle olunca hoşaf meyvesuyu hurma ne bulsam yeyip içtim ama daha sütüm az![]()
dünden beri sütüm az suyu elimden hiç düşürmüyorum aslında. öyle olunca hoşaf meyvesuyu hurma ne bulsam yeyip içtim ama daha sütüm az![]()
bugün tartıldım 51.6 olan kilom 52.1 çıktı regl tarihim yaklaştı çarşamba regl olacağım acaba ondan mı yoksa dün yediğim börekten mi ?![]()
takma kafana canim kesinlikle siskinliktir ayni senin gibiyim ama yapacak birsey yok her ay bu dert sen diyetine aynen devam et arada kacamak olmali ama sadece arada