Ahahahah ban acılmıs taze taze siyasete gelmişsiniz şaka gibiIyi yapmis, terbiyesiz ya, ne demek yanina alsin. Resmen saray ve cariye benzetmesi yapmis. Hülya Avşar az bile dava açmış. ..
Ahahahah ban acılmıs taze taze siyasete gelmişsiniz şaka gibiTekrar ban yemeyin...
Takip etmiyorum görüyorum 7/24 burda oldugum icin...Beni mi takip ediyorsunuz? Ay teşekkür ederim uyardiginiz için..
hakkında onca yapılan konuşmaları sineye çeken Avşar'ın davayı ne amaçla açtığı belli..yaşlanınca gözünü meclise dikti sanırım..yayına alabilir derken nasıl bi hakaret var anlamadım, ben danışman çalışan şeklinde alabilir anlarım şahsen, demekki öyle anlaşılmamış
şu sıralar akp ye çok yakın çizgide,kendisinin vekillikle ilgili plnları var bence..Ortada hakaret varsa açsın davasını tabii ki hakkıdır .
Kılıçdaroğlu da neden Hülya Avşar a laf atma gereği hissetmiş ki , ne gereği var .
insanlarda senin gibi suudi Arabistan gibi bir ülkede şeriat altında yaşasaydı,seni daha iyi anlarlardı canım..Ahahahah ban acılmıs taze taze siyasete gelmişsiniz şaka gibiTekrar ban yemeyin...
Ne demek istedin?insanlarda senin gibi suudi Arabistan gibi bir ülkede şeriat altında yaşasaydı,seni daha iyi anlarlardı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?