Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na 50 bin liralık dava

Cryptic bilmiyorum bana mi öyle geliyo ama herseyi suriyeliye bagliyosun.

Hülya avsari zerre sevmem.. Ben sadece bilgecenin yazdigi seyi kendi cümlelerimle kisaca toparladim...

Cryptic bilmiyorum bana mi öyle geliyo ama herseyi suriyeliye bagliyosun.

Hülya avsari zerre sevmem.. Ben sadece bilgecenin yazdigi seyi kendi cümlelerimle kisaca toparladim...
Hülya avşarın katıldığı programı sonuna dek izledim ve kadınların sorunlarına zerre değinmedi ..son derece politik takıldı içten değildi..şimdi bu kadını yandaş olarak görüyorum sadece ve onun korunması bana garip geliyor..helede dini kesimin..

Samimi olduğunu düşünmüyorum ,siyasilerin de magazine bulaşmalarına anlam veremiyorum.
Bir tuhaf oldu memleket.

çok gülüyorum ben bu kadına : ))
Aklıma "Anlat istanbul" filminden Mimi'nin repliği geldi:
"düşüşün sonu yok ki güzelim"
:))

Şimdi gezi direnişi oldu. Hülya Avşar'ın kızı da gösterilerdeydi. Onca hukukçu, sosyolog RTE ile görüşmek istedi.

O kimseleri kabul etmedi. Kimle görüştü? Hülya Avşar'la.

Ak-saray eleştirildi.

RTE basın veya medyadan her gazeteden bir muhabir aldı mı içeri? Millet merak etti.

RTE kime gösterdi Ak-Sarayı?

Hülya Avşar'a. O da açıklamalar yaptı, benim evim daha havalı filan dedi.

K.K'nın bu cümlesini, cariye falan demek istedi diye anlamanız, sizin fikrinizle ilgili bir şey.

Bence zaten hükümetin danışmanı. Fark Yiğit Bulut gibi değil, maaşsız, gönüllü. :)

Ben bir de şu cümleye "Avşar, dünyaya mal olmuş, ülkemizin önde gelen ve sayılı sanatçılarındandır."

Gülmek istiyorum izninizle. Ahahahahahahahhahahaaa

Adamın siyaset anlayışına bak ya millete laf attığı kadar işiyle ilgilenseydi şimdi iktidar olmuştu. Chp liler bile oy vermeye korkarken bizler ne yapalım. Uğraştığı şeylere kişilere bak yazıklar olsun.

Evet yaaa, halbuki RTE öyle mi? Onun siyaset anlayışı ne güzel.

Çocuğu ölmüş anneleri yuhalatır, milletin ne giyeceğine karışır, köylü azarlar, saray yapımıyla, tvlere kimin çıkacağıyla, kaç çocuk yapacağımızla falan ilgilenir. Bir de ayakkabı kutuları hırsızlık havuz medyası torpil falan.

Ona gidip oy verin siz korkmadan.

Şimdi gelip bana ben RTEye mi oy verelim dedim felan demeyin. O zaman sorarım size, bu tarz eleştiriyi RTE için dediğiniz mesajınızı gösterin diye.

Benim hakaret olarak algılayabileceğim birşey yok.
Valla burnuma öyle kokular geliyor ki Hülya Avşar bence siyasete girecek.

Açılan konu Recep Tayyip Erdoğan değil, Kemal Kılıçdaroğlu!
Aynen öyle söyleyeceğim, benim siyaset anlayışımda körü körüne bağlanmak diye bir şey yoktur! Hangisinin hataları varsa söylerim kalkıp da oy verdiğim parti yanlış bir hareket yapmışsa karşı tarafta da bunu bunu bunu bunuu yapmış gibi bir cümle asla kullanamam. Bu bana siyasetten çok maç tartışmasını anımsatır.
Eğer ben Recep Tayyip Erdoğan oy vermiş isem artılarını eksilerini düşünüp hangisi ağır basmış ise ona göre oyumu kullanırım. Bu eksilerini de görmezden gelebileceğim anlamına gelmez ve tekrar ben Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermiş isem bunun sebebi karşısında yapacaklarını bilmediğim karşı tarafa sürekli sataşan bir muhalefet gördüğüm için oy vermişimdir.
Evet ben Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdim.
Eğer neden oy verdiğimi merak ediyorsan benimle maç tartışır gibi değil, bilinçli bir vatandaş gibi konuşursan cevaplayabilirim.
Not ( Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ve benim onaylamadığım bir konu olsaydı ona da eleştiri yapabilirim. Formda yeni olduğum için şuanda böyle bir mesaj gösteremem haliyle. Herkesin görüşüne saygı duyarım ve partileri eleştiririm oy veren kişileri değil. Çünkü bu özgürlük anlayışıma aykırı bir durum! )

"Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ve benim onaylamadığım bir konu olsaydı ona da eleştiri yapabilirim"

demişsiniz.

Forum o konularla dolu ama siz eleştiri koymak için bu konuyu seçmişsiniz. Buna algıda seçicilik diyoruz.

Olabilir, dikkat etmemiş olabilirsiniz.

Ben size sormak istiyorum: Ülkede şu an hırsızlık, yolsuzluk, torpil, adaletsizlik, doğa katliamı, adaletsizlik, hukuksuzluk, haksızlık yapan bir hükümet var mıdır, yok mudur?

Öncelikle ilk verdiğiniz soruya cevap vereyim,
Formda yeniyim iş yerindeyim kendime ayırdığım zamanda formu gezerken bu bölümü gördüm illaki diğer sayfalarda vardır fakat bakma şansım olmadı hala bile hangi sayfa ne vardır hangi bölümler mevcut çok bilmiyorum eğer profilime girme şansın var ise sabit bir alan 1 haftadır geziniyordum. Aynı başlığı yarım saat öncesinde bir haber sitesinde de okuyunca dikkatimi çekip baktım ve yorum attım. Şu anda bilindik gazetelerde hala bu haber mevcuttur.
Yanı algıda seçicilik veya karşı tarafı eleştirmek için eleştirmek gibi bir konu söz konusu değil.

Hırsızlık, yolsuzluk... vardır diyemem. ( Çünkü ortada hala kanıtlanmış kesin bir şey yok ) yoktur da diyemem.
Torpil, adaletsizlik bunların yaşanmayacağı bir parti çıksın ve bana bunun olmayacağını inandırsın ömrümün sonuna kadar o partiye oy veririm. Ama günümüz şartlarında ben böyle bir parti göremiyorum. Geçmişimiz de malum.
Bugün bile bir iş yerine baş vururken birey olarak bir torpil bulsak atlayıp gidiyorken. Yükseklerden çok bir şey beklememek lazım. Yani Ankara'da dayısı olan susuyor, olmayan eleştiriyor misali.
Doğa katliamı, gezi olaylarını örnek verirsek ki İstanbul'un göbeğinde yaşayan bir insan olarak oranın yapılandırılmasının taraftarıyım çünkü gezi parkının içler acısı durumunu gördüm. Tabi ki de eleştirilebilir bir durum fakat! Kaldırım taşlarını sökmek insanlara saldırmak etrafı ateşe vermek doğaya ne kadar yararlı polisi taşlamak ( Polisin orantısız gücünü savunmayın gözümle polisin nasıl kışkırtıldığına şahit oldum.) Türbanlı tanıdıklarıma laf atmak bunlar ne kadar doğru?
Ayrıca bu olayı kullanıp da siyaset malzemesi olarak kullanmak ne kadar etik?

Ben Rize'liyim doğanın içerisin de Dünya'ya geldim. Böyle bir durumu hissetsem belkide herkes gibi ben de orada oturup protestomu yapardım ne kadar oy da veriyor olsaydım. Ama gözlerimle gördüğüm doğayı kullanıp hedefi başka yöne çekmek olduğudur.
Benim sözlüm Tunceli'li ( Alevi) ben Rize'liyim. Gerçekten bir özgürlük savunurcusu olduğuma inanıyorum. Ve hiç bir zaman sabit fikirli değilimdir bugün diğer parti kalksın bana yapacaklarını anlatsın etrafa sataşmadan daha fazla artısını göreyim oy vereyim. Benim sözlüm yıllardır Chp'ye oy verir hatta 80 yaşında ki nenesi bile aklı çıkar chp için. Bu dönem oy kullanmadılar neden? Duruşu olmayan bir başkan var karşımızda? Bugün Cemaatle iş birliği yaptıklarını okudum 3-4 ay öncesine kadarda mhp ile iş birliği içerisindeydi! Ben bana ne getireceğini hiç bilmediğim bir partiye asla oy vermem.

Neden AKP?

Türban sorunu? Ben üniversite mezunu meslek sahibi bir insanım ve benimle aynı yaşta olan ve türban yüzünden okuyamayan birini tanıyorum şu anda evde oturuyor. Bu nasıl bir Adalettir?
Bu ülke bu yüzden kaç tane avukat, kaç tane doktor, kaç tane bilim insanı kaybetmiştir?
Ben babamın sabah 5'te kalkıp hastane kuyruklarında beklediği günleri biliyorum.
Ben Üniversite mezunlarının pazarda çalıştığı günleri biliyorum ( Lütfen bana hala öyle demeyin artık iş yok iş beğenmeyen çok kavramı var. )
Susuzluk günlerini krize gittiğimiz günleri hatta erken seçime gidileceği günleri biliyorum.. bunlar çok uzak tarihler değil ve başında ki parti malum!

Ama tekrar diyorum benim için chp mhp akp fark etmez bugün biri daha iyisini yapabileceğine beni ikna etsin oyum onundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…