Cryptic bilmiyorum bana mi öyle geliyo ama herseyi suriyeliye bagliyosun.Hülya avşara laf dokunmuş,suriyeli kadınları kendi aileleri pazarlıyor..kadın olarak onların korunması hakkında konuşmalıydı..böyle bir kadını siyasetin hiç bir noktasında görmek istemem..programda tek dedği ülkeye faydası olaca,peh peh..
Hülya avşarın katıldığı programı sonuna dek izledim ve kadınların sorunlarına zerre değinmedi ..son derece politik takıldı içten değildi..şimdi bu kadını yandaş olarak görüyorum sadece ve onun korunması bana garip geliyor..helede dini kesimin..Cryptic bilmiyorum bana mi öyle geliyo ama herseyi suriyeliye bagliyosun.
Hülya avsari zerre sevmem.. Ben sadece bilgecenin yazdigi seyi kendi cümlelerimle kisaca toparladim...
Aynen aynen..
konu erdogan olunca kadin erkek farketmiyo bazilari icin.
Adamın siyaset anlayışına bak ya millete laf attığı kadar işiyle ilgilenseydi şimdi iktidar olmuştu. Chp liler bile oy vermeye korkarken bizler ne yapalım. Uğraştığı şeylere kişilere bak yazıklar olsun.
Evet yaaa, halbuki RTE öyle mi? Onun siyaset anlayışı ne güzel.
Çocuğu ölmüş anneleri yuhalatır, milletin ne giyeceğine karışır, köylü azarlar, saray yapımıyla, tvlere kimin çıkacağıyla, kaç çocuk yapacağımızla falan ilgilenir. Bir de ayakkabı kutuları hırsızlık havuz medyası torpil falan.
Ona gidip oy verin siz korkmadan.
Şimdi gelip bana ben RTEye mi oy verelim dedim felan demeyin. O zaman sorarım size, bu tarz eleştiriyi RTE için dediğiniz mesajınızı gösterin diye.
Açılan konu Recep Tayyip Erdoğan değil, Kemal Kılıçdaroğlu!
Aynen öyle söyleyeceğim, benim siyaset anlayışımda körü körüne bağlanmak diye bir şey yoktur! Hangisinin hataları varsa söylerim kalkıp da oy verdiğim parti yanlış bir hareket yapmışsa karşı tarafta da bunu bunu bunu bunuu yapmış gibi bir cümle asla kullanamam. Bu bana siyasetten çok maç tartışmasını anımsatır.
Eğer ben Recep Tayyip Erdoğan oy vermiş isem artılarını eksilerini düşünüp hangisi ağır basmış ise ona göre oyumu kullanırım. Bu eksilerini de görmezden gelebileceğim anlamına gelmez ve tekrar ben Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermiş isem bunun sebebi karşısında yapacaklarını bilmediğim karşı tarafa sürekli sataşan bir muhalefet gördüğüm için oy vermişimdir.
Evet ben Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdim.
Eğer neden oy verdiğimi merak ediyorsan benimle maç tartışır gibi değil, bilinçli bir vatandaş gibi konuşursan cevaplayabilirim.
Not ( Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ve benim onaylamadığım bir konu olsaydı ona da eleştiri yapabilirim. Formda yeni olduğum için şuanda böyle bir mesaj gösteremem haliyle. Herkesin görüşüne saygı duyarım ve partileri eleştiririm oy veren kişileri değil. Çünkü bu özgürlük anlayışıma aykırı bir durum! )
O değilde Hülya dünyaya mal olmuş bir sanatçı mıAbartsaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?