Hülya Avşar'ın yeni saçmalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

newlife

Ziyaretçi
Ya bu kadın artık iyice şirazen çıkmış..Marjinal olabilmek,gündem yaratmak,adından bahsettirmek için yapmadığı şey kalmadı heralde..Kendini ağzında gümüş kaşıkla doğmuş zannediyor..İşte son zırvalığı...

Evlilik kavramını "Aile olmak, arkadaş olmak, sıkılmak, bir süre sonra eğer karşılıklı birbirinize 'Çok ayıp oluyor, ben bu gece kocamla beraber olayım' durumları yoksa, seksi unutmak, bu arada hayatını başka şekillerde eğlendirmek" olarak tanımlayan Hülya Avşar, erkeklerin 'arada bir' aldatmalarının da evliliğin gidişatını olumlu etkilediği görüşünü savundu ve şöyle konuştu:
"Bunu erkek olarak başka bir kadınla arada bir zevklendirmek.. O tür erkekler evliliklerinde daha mutlu oluyorlar. Ben kadınlara da söylüyorum, bırakın arada bir yapsınlar. Yapsınlar ki -ama siz duymadan sizi rencide etmeden- çünkü erkek ve kadın bir süre sonra sıkılıyor."
KADINLAR BAŞKA ERKEKLERİ HAYAL ETMELİ
Kadınlara, evlilik ya da birlikteliklerinde ilginç önerilerde de bulunan Hülya Avşar, "Kadınlar için de aynı şeyleri söylüyorum. Git başka bir erkekle beraber ol anlamında değil. Arkadaşlarınla bir erkek hakkında konuş, hangi erkeği beğendiğini konuş, o erkeği hayal et. Benim kafamda sadece kocam olmalıdır diye düşünme" diye konuştu.Avşar kızı, bu görüşlerini savunurken, bunun yalnızca dilde ve hayalde kalmasını da doğru bulduğunu sözlerine ekleyerek "Bunu icraata dökme çünkü ailen var, çevren var, sonra seni rahatsızz edecek. Bence kadın bunu yapmamalı ama içinden bu heyecanı yaşamalı ve kocasını da hafif tedirgin edebilmeli" açıklamasını yaptı.

haa kadın yapmamalı erkek yapmalı.
bak bak sen
ama başka erkeği kocasının yerine koyarak, hayal ederek onu aldatmıyor, sanki..
umarım erkekler bunu okumaz
.okurlarsa erkeklerin aldatmaları iyice artacaktır.
bu arada şu kadını biri getirsin bana. yolacağım da.Çok üzgünüm çoook.

:1closedeyes:Hulya Avsar ,denince aklima kendini beyenmis ve konusmasini bilmiyen bi kadin geliyo zaten,onun icin bayanin ne dedigi beni hic ilgilendirmiyo,akli kadar konusuyo iste,,,,,,:1closedeyes:

Canım hakkaten kayışı kopardı bu..sırf gündeme oturmak,manşetlerden haber olmak için yapıyor böyle açıklamaları..kendini çok entellektüel,marjinal,yüksek sosyete gibi görüyor ama böyle açıklamalarla özünde ne kadar ucuz olduğunu belli ediyor işte..bi ara boynuna hac takmıştı basınla röportaj yaparken,muhabirler neden hac var diye sorduğunda sadece aptal aptal gülmüştü..çok kalitesiz biri..ıstediği kadar kendini 7 göbek ıngiltere kraliyeti soyundan görsün..basit işte

çok gıcık oluyorum zaten kendisine ..nerde saçma sapan bişi orda bu kadın..
çok şımarık ve dengesiz ...kendisi yukarda yazılan gibi yapsın nediyelim ..
sanki adam gibi aile yaşantıları varda millet onu dinlicek..

kesinlikle ...haa bide basının hala güzel demesi ayrı bi sorun yüzüne bakılmıyo çirkinlikten.
vucud desen almış başını gitmiş ..hala güzel kadın zeki kadın diyolar ne zevk var bunlarda.

bu kadindan nefret ediyorum...
ne ses var,ne oyunculuk,ne sunuculuk,ne güzellik fizik falan...
ne diye gündemde anlamiyorum kii

Sadece hayatındakı aldatılmalara bır kılıf bulmaya calısmıs o kadar.

Dili soyluyo da ıcınden de erkeklerın aldatması ıcın bunları dusundugunu hıc sanmam.

E kac kadın aldatıldıkdan hatta bu ayyuka cıkdıkdan sonra da evlılıgıne devam ettı kı

Ama o bunu yaptı ve bı mazeretı olmalıydı...

Erkek yapmalı mutlu olur kadın da hayal etmelı vayh beee

Demek artık bır sen bır ben bırde bebek degıl formus.

Bır sen bır sevgılın bır ben bırde hayalımdekıler...

hülya avşar için sadakatin, aldatmanın önemi yok.
eskiden yıllarca evli erkeklerle de birlikte oldu. aldatılmasına sert tepki verseydi, o zaman kızardım ben.
ciddiye almıyorum.

Erkek arada sırada başka kadınla zevklenicekmiş..kadınlarda başka erkekleri hayal edip arkadaş ortamında sohbetini yapıcakmış..Ya bu bana Emmanuelle yı hatırlatıyo :))) gerçek düşünceleri buysa vah ki ne vahhhhh...sadece Türk kadını için değil dünya kadınları için utanç verici,aşağılayıcı bir açıklama bu..

ben hülya avşara bayılıyorum,,,onu çok beğeniyorumm

iyi bari. kadının birde grup yapın demediği kaldı.
yakında onuda duyarız. evlilikte erkek zevklensin diye

kafasının kayısı kopmuş onun. kadınlıgından ve zekasından şüpeliyimlmaz:

kadin bu durumu yasamaktan kabullenmis herkeste kabullenirse mutlu olacak bizede bunu kabul ettirmeye calisiyor..
bence aldatilmak onda kalici hasarlar birakmis farkinda degil..bastirmis duygularini iliskisinde kabullenmesinin sebebide kendini suclu ve eksik hissetmesi eski kocasini hakli cikarmasi..
tr de bircok erkegin hayalindeki bir kadindi ama kocasina yetemedi,para kazandi ama kocasini kazanamadi..

Yahu zaten kadının aldatılmaktan yana derdi yokki en az 50 sefer aldatıldı sırf medya da çok göz önüne çıktığı içinde boşandı yoksa boşanmazdı da.

Genelde gündemden düşmek üzere iken böyle talihsiz açıklamalar yapar kendisi.:1shok:

tek gecelik iliskilere boyun egmis ama bi kadin olarak 4 yillik iliskiyi kabullenememis onun acisindan dusunursek cok incitici geceleri onunlaydi gunduzde sevgilisiyle ustelik diger kadina sevgide vardi..kadinlar bunlari atlattim sanir ama asla atlatamaz..keske yardim alsaymis hem sacmalamaz hemde kadinlara kotu ornek olmazdi..guya takmiyorum modunda ama icinde neler neler kopuyor cunku kayayi seviyordu..bir nevi mutlu gorunen evliliklere laf atiyor birilerine msj yolluyor :umursamaz:

ahuahuahua, evet yaaa
kaydirigubbakcemile3
kayayla ferayenın röportajında neler yazıyodu
bızım bırlıktelıgımız hep vardı zaten ılk cocugumuz olmadı
ıkıncısıı tuttu keske ılkı de olsaydı
ewlenmek ewlenmemek sorun degıldı bızım ıcın
ama evlılık teklıf edınce feraye agladı vs ...
hulyadan aniden ayrılmaları bızım sansımızdı beklemıyorduk dedıler...

yani kadının umru degıl zaten aldatma mefrumu falan opuyorumnanaktan

kuyruğunu dik tutmaya çalıştıkça boğazına dolandı bence..4 yıl boyunca eşinin başka kadınla aşk yaşamasına seyrici kalan ve medyada dillendikten sonra zoraki boşanma kararı alan bi kadın benim gözümde sıfırdır...Gurursuzluğun bu kadarına pes diyorum..Böyle açıklamalarla geçmişinde yaşadığı ,yaşattığ rezillekleri getirir insanların aklına..başka da işe ayaramaz..bide eşlerini aldatmaya meyilli erkeklere cesaret vermiş olur,zaten aldatanlarında ekmeğine yağ sürer..Aile değerlerimiz bunun gibiler yüzünden ne hale geliyor..ufacık çocuğunu gece yarıları çanta gibi restoranlarda dolaştıran bi anne işte bu..o kıza nede güzel örnek oldular karı-koca..kızın bide teyzesi varki sormayın..hele anneannesi ayrı bi tramva zaten..bide son zamanların en iyi annesiyim ben demişti..her kelimesi rezalet,sefalet,felaket..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…