Hülya Avşar'ın yeni saçmalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
medya tarafından sürekli pohpohlanan, Türkiyenin en güzel bayanı olarak senelerce etiketlenen biri eğer aldatılırsa altta kalmamak için bu lafları tabiki söyler...
asıl demek istediği; ben aldatılmadım, eşimin başka kadınlarla birlikte olmasına izin verdim..
eğer ben istemeseydim olmazdı gibi birşey işte...
bu açıklamalarının sebebi gereğinden fazla şişkin olan egosunun yerle bir olmasına engel olmaya çalışması bu kadar

egosunu korumaya çalışırken gururunu haysiyetini darmadağın ediyor ama..zararı kendine verse sadece iyi..bu laflarından etkilenmeye hazır o kadar bayan ve erkek var ki..

saçmalayarak gündeme gelmeye çalışıyor,aldatıldığını söyliyemiyor izin verdim diyokötükedihüso

egosunu korumaya çalışırken gururunu haysiyetini darmadağın ediyor ama..zararı kendine verse sadece iyi..bu laflarından etkilenmeye hazır o kadar bayan ve erkek var ki..

egosu herşeyden önce geliyor onun için..gerisi önemsiz ayrıntı işte ne kadar yanlış :umursamaz:

ya hu kızlar bu hatun ben güzelim ben türkiyenin en güzel kadııyım diye diye başka şeyler hakkında konuşmayı unuttuu ..naapsın bununda aklı anca bu kadarına yetiyor zaar..aura meselesi .az çok az ..zavallı ..doyamadı aldatılmaya ..

gercekten hulya birde petek konusma ozurluler..2 lafi bir araya getiremiyorlar biri sacmaliyor digeride tutulup kaliyor.

sadettin için ilgi çekmeye calısıyo kesinlikle..bak bende senı aldatabilirim haberin olsun..her an kacabilirim sıkılabilirim senden..benı memnun etmen lazım demek istiyo...cunku anladıgım kadarıyla sadettin artık eskisi gibi degil herhalde...cok sacma geldi bana...yazık böyle şeylerle ugrasıyooo

biri bu kadını sustursun bence kafamçokkarıştı
adam arada bi hissettirmeden aldatsın hee zaten kendi yeterince aldatıldı kılıfına uydurmaya çalışıyo heralde kutruğu dik tutuyo aklınca şakkıdı

Ha yani onun için aldatma yalnızca fiziksel oluyor.
Düşüncede, sözde olduğu zaman sorun yok öyle mi ?
Neden kocası onu aldattığı zaman görünmez oldu o zaman ?
Madem o kadar normal bir şey, evliliğim renklendi diye sevinmeliydi

Allah akıl fikir versin, boynuzlarına zeval vermesin

çok özürdileyerek
bu kadına çüşşş demek istiyorum
çünki ona bu üslup yakışır

hiç utanmadan sıkılmadan konuşmuş bunları yani
ah hülyaaa !!! sen daha cokk aldatılırsın

erkek aldatmalıymış hee? normal karşılıycaz he?
kadında hayal edicek he?
acaba bunlar olduktan sonra o eşler arsında nikah diye bişi kalıyomu?
hoş nikahta önemli değil senin için ya...
niye evlenirsinki ozaman?
yok bize ters bunlar!!!
böylelerini teneşir paklar...
hiç mutlu olmaz hayatı boyunca

yetinmeyi bilmeli insan
aç olunca işte senin gibi oluyo!
ne dediğini bilmez dengesiz konuşuyo işte

şöhretine kadınlığına leke geldi boynuzlanınca gururu incindi
ee kabullenemiyo ezikliğini sanatçı ya
aklı sıra ne desemde üste çıksam kendimi aklasam diye uğraşıyo
bocalıyo işte

Son düzenleme:

Çüş deme nan :mymeka:

Eşşeklere ayıpppp şakkıdı

Agzı olan konusuyo tezıne en buyuk örnek şakkıdı

anam kadın aldatılmış terk edilmiş
tabikide böyle konuşacak

anam kadın aldatılmış terk edilmiş
tabikide böyle konuşacak

ee eden bulur kendi zamanında kaç evli barklı erkeği ağına düşürmüştü ..
şimdi böle konuşsun dursun haktır ona ...eğer zengin olmasaydı o görgüsüz kardeşiyle
şuan maziye gömülmüş olurdu..
ne hali varsa görsün hiiç umrumda değil kale almaya bile değmez kişiler arasında..

aldatılmaya doymuyor hatun,
yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı, bi daha bi daha istiyor..

Kendi kocası ona boynuz taktı bide çocuk yaptı diye böyle konuşuyor kuyruk acısı olan bi kadından ne gibi sözler bekliyordunuz ki

zaten kendisinden hiç haz etmem, hiç de şaşırmadım laflarına

Konuyu Ruhat Mengi'nin programında öğrendim. Tartışma programının kapanışını bu konuyla yaptı :bbo: Sanıyorum Hülya hanıma en güzel cevabı verdi.. Hülya avşar düzgün bir evlilik yapmış da insanlara akıl verecek seviyede değil ki.
Saadettin amcamla araları bozuk heralde, hayatına o girdiğinden beri sesi çıkmıyodu pek, ilgi çekmeye çalışıyo, ama yazık.. Yani cahilsin tamam da yorum yapma bari, sansasyon yaratmak için bu kadar küçülmeye gerenk var mı.. :umursamaz:

erkeklerin aldatmaya kılıf bulmasına benzemiş aldatılmaya kılıf bulmasıkötükedihüso saçmalamanın da bi sınırı wardır o sınırı aşmasaymış keşke yasakkelime

Canım ben kaçırmışım son dakikaları..ne dedi Ruhat Mengü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…