Hülya Avşar'ın yeni saçmalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çaresiz birinin son çırpınışları..allah kurtarsın yazık..

bu kadın şimdi böyle acıklamalar yaparak aklınca marjinal oldugunu zannediyor
düpedüz geri kafalılık ve çifte standarttan baska bişi diil bu acıklama.
aldatmak doğru bişeyse kadın da erkek te aldatsın
kadına düşüncede aldatmak
erkeğe fiziksel aldatmak serbest demek
vah vah vaah:sinifsinif:

Kişi kendinden bilir işi...
Acısı o kadar içine oturmuş ki,herkesin kendisi gibi olmasını istiyor,densiz....
:mymeka:

Canım ben kaçırmışım son dakikaları..ne dedi Ruhat Mengü?

Tam toparlayamıcam bir siteden alıntı yapıyorum..

bugünkü her açıdan programının kapanışında, bir anda son üç saattir konuşulan politik konularla alakasız bir geçiş yaparak ekrana döndü ve şunları söyledi:

"bu arada sevgili hülya avşar bir televizyon programında evlilik ve aldatmayla ilgili bir şeyler söylemiş, biliyoruz ki kendisi evlilikte başarısız biri, lütfen türk kadınlarına evlilikle ilgili akıl vermesin, bu toplumun bazı değerleri var. ayrıca bazı gazetecilerimiz çıplak fotoğraflarını çektirip ilgi çekmek istiyorlar, bu gazeteciliğe yakışmıyor"

aldatıldıgını kendine yediremiyo o yüzden böyle saçma sapan bişiler ortaya atıyor
ve de gündemde kalmak için marjial görünmeye çalışıyo
sen aldatıldın şekerim kocan başka bi kadını sana tercih etti boşa debelenme

bu programı bende seyrettim ama hem de eşimle beraber dedi ki ne saçmalıyor bu kadın değiştir dedi hemen ilginçti gerçekten

bu sabah bi ara gazetede okumuştum saçmalıktan başka bişiy değil.
ne yapsın kadın aldatılmanın acısını böyle saçma sapan açıklamalarla yenmeye çalışıyor. Allah selamet versin

ben de ya deli oluyorum böyle cinsiyetçi yorumlara zaten...

:1closedeyes:Hulya Avsar ,denince aklima kendini beyenmis ve konusmasini bilmiyen bi kadin geliyo zaten,onun icin bayanin ne dedigi beni hic ilgilendirmiyo,akli kadar konusuyo iste,,,,,,:1closedeyes:

kesinlikle haklısın canım...fisfisfis

katılıyorum ben de...
basiretsiz meziyetsiz kişilik...söz konusu hatun.:1closedeyes:

bu kadindan nefret ediyorum...
ne ses var,ne oyunculuk,ne sunuculuk,ne güzellik fizik falan...
ne diye gündemde anlamiyorum kii

eskiden oyunculuğu fena değilmiş ama zamanla elinden bir iş gelmeden gündemle para götürenlerin başını çeker oldu...

benim anlamadığım, Okan Bayülgen nasıl ona prim veriyor...Okanı çok severim halbu ki...:sm_confused:

Çoğunuzun yaşı müsait değildir ama ben çok net hatırılyorum, Coşkun Sabah'ı kariyeri için kullanmasını, Tanju Çolak'la evliyken birlikte olup, yuva yıkmasını (ki Tanju'nun eşi inadına boşanmadı) sonra hanfendi ağır abla oldu, sanırsın ki dört dörtlük oturaklı sanatçı.
Eeeee revaçtan düşüncede başladı zırvalamaya, be kadın demezler mi adama , Kaya seni habire aldatıyordu neden evliliğini yürütemedin. Boynuzlarından yollarda yürüyemiyordun bile, demekki bulduğun çözüm çözüm değilmiş.
Kendini beğenmiş kadına sinir oluyorum.

bu kadın iyice raydan çıktı artıklmaz:
sürekli aldatıla aldatıla normal bir olay gibi gelio herhalde artık onalaelaelaelaelae

tabi adam mutlu olsunda kadının gururu kırılsa ne olur..bırak alla sen şimdi şimdi hanımefendi oldular..baksanıza eski filmlerine..tanju çolak evliydi bide bununla beraberdi değil mi?kendi dayansaymış ya kocasının yaptıklarına...boşanıyolar haftasına kalmaz yeni aşklara yelken..bide çok akılıyım demez mi..40 yılllık tilki kurnazlığını hiper zeka diye yutturacak aklısıra...parası bitti herhalde çaptan düştü ya hatırlatacak kendini..yazık ya insan kendini bu kadar kirletmek için çırpınırmı ..ayak takımı oldu resmen.allahım sen büyük konuşmaktan koru ama insan hem kendisinin hem karşısındakinin onurunu düşünmeli..bşkasını hayal edeceksem neden evlilik yapayım.gider o başkasının peşine düşerim.senelerce yemedikleri b.k kalmadığı için yaptıkları doğru geliyo bide öğüt veriyorlar

Son düzenleme:
millette bu salataları örnek alıyor
saçmalığa bak
kadın dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırdı pes..........

aptalın teki sitede yer kaplaması bile saçma:umursamaz:

adamlar başka kadınlarla zevklensin kadın sesini çıkarmasın evilikleri renkleniyo nede olsa :bbo: kadınlarda arkadaşlarıyla toplanıp başka adamları hayal etsinler ama birlikte olmasınlar ayıp.... şakkıdı

oldu canım başka önerin var mıydı hemen uyar türk milleti bunlara nede olsa senin aklına çok ihtiyacımız var lülülülülülü

kendisi aile kavramına çok önem verir doğru:1closedeyes yüzden yıllarca tanju ile yasak aşk yaşayıp tanjunun eşinin bedduasını aldı,yıllar sonrada anıra anıra ağladım ebru gündeşin şarkısında dedi ve tanjunun eşinden telefon açıp af diledi-tatlicadiarzu-
çok ahlaklı,yıllarca kadınlara 3 maymunu oynayın dedi,bilip bilmemezlikten gelin dedi,ama bilmiyomuyduki namus demek kadına ait değil,erkeğinde namuslusu edeplisi olmalı,ve göz göre göre altın boynuzlarını taktıfisfisfis
bu kadından artık miğdem bulanıyo!!milleti kendine özendiriyo,ahlaksızın en önde gideni..buna primi aslında bizler veriyoruz..o amacına ulaştı yine gündeme oturdu..burda bile onun konuşabiliyosak amacına ulaşmış demektir
zaten kaya,feraye ve kendisi aynı odada kalarak fantazi dünyasının ne kadar geniş olduğunu sergiledi antalyada seneler önce

iste yine bir hülya avsar sacmaligi daha.
valla hic sasirmadim.kadin bunlari demese catlayip ölecek zaten.o güzelliginin arkasina saklanan bir zavalli.evet zavalli diyorum cünkü bu zamana kadar aslinda bir düsünse ne kadar cok yüzünü kizartacak iliskiler yasayarak gündeme geldi.yazikki kiz cocugu annesi.insaallah zehra annesini örnek alarak bir yerelere gelmezlmaz:

kendiside ne yazikki kaya bey tarafindan defalarca aldatildi,madem hazmi bu kadar kolaydi da neden tek celsede bitirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…