Hungur hungur aglayarak yaziyorum...

Canım inanki bir şey oldu sandım, o bana neler yaptı diyince bir şey yaptı sandım. Anlıyorum gençsiniz hormonlar tepenizde, üzüntüleriniz sevinçleriniz en uçlarda ama sözel laf sokmak dışında bir şey yapmamış anladığım kadarı ile. Daha önceki konundan hatırladığım kadarı ile de sen hala bu çocukla birlikte olursan bunlara açık davetiye çıkarmışsın demektir zaten.

Çok haklısınız teşekkür ederim. Fiziksel şiddette uygulamaya kalktı, itti kaktı. Sonra yine geldi ağladı yalvardı. Hep aynı döngü. Valla burdaki suçlu benim onu da kabul ediyorum resmen aptallık benimki. Ve fiziksel şiddettense sözel şiddet insanı çileden çıkartıyor, ben katlanamıyorum. Bugün nefret ettim ondan. Yaptığı nankörlük.
 
5 yıl sonra bugünlerde kendini bu kadar hırpaladığına pişman olacaksın :ssz:
 
"Sanki evlisin 5 tane çocuğun var da yardım istiyorsun. Ne cıvık ilişkiniz var o ne biçim küfür öyle. Seninle yaşıt sayılırız benim sevgilim o lafların 10 da 1 ini dese gebertirim onu. Gelip son bir kez sarılayım demeye cesareti kalmaz. Neyin yardımını istiyorsun ayrıl bitsin işte. Sana o.. diyenden hayır gelir mi?"

Daha önce bi konunuza böyle yorum yazdığım için baya tepki göstermiştiniz. Ben zaten ayrılmayı düşünüyorum barışacak değilim diye. Yine tepki alabilirim ama sana müstehak bunlar kusura bakma. O kadar insan sana ayrıl dedi ama sen barışmayı seçmişsin.

 

Ben düşünüyorumda lise son sınıftayken neler yapıyordum diye
Galiba sizin gibi erkekleri hayatımın merkezi yapıp yıpranmıyodum.
ozamanlar benim hayatımın merkezi okulum ve sınavlarım olmuştu.

Yazık ya ben size değil ailenize üzülürüm.Hayat sizin hayatınız ona yön veren sizsiniz
sessizim diyorsunuz,sessiz olmak erkek arkadaşınızın bu yaşta size hayatı zehir etmesi anlamınamı geliyor.
Siz benim gözümde hala çocuksunuz,kendinizi toplayın,silkelenin bir
Sonra hayatınızı gözden geçirip ben bu yaşta bukadar şey yaşamayı hak ediyormuyum diye kendinize sorun
Şu yaşta senin tek hedefin derslerindir.

 
Back
X