• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hüngür hüngür ağlıyorum, kimin umurundayım :(

Yapma arkadaşım, sakın böyle düşünme. Çocuğun önünde ilaç içerse dön ve bak, dikkat çekmek istemek suç değil ki, İlgi istemek suç değil. Sen çocuguna ilgi çekmek istemeyi eziklik/yalancılık/sahtekarlık gibi gösterirsen o çocuk kendini iyice değersiz hissedecek ve belki de sana bir sonraki aşamada aslında öyle olmadığını gösterecektir. İntihar girişimini küçümsemeyin. İntihar genelde geliyorum der, kimse pat diye intihar etmez.Bu kadar katı olmayın. O ruh halindeki insan nasıl düşünsün "ben ne halt yiyorum" diye? :50:

Dikkat çekmenin suç olmadığına katılıyorum. Ama dikkat çekmek var, dikkat çekmek var. Annesinin karşısında ilaç içecek gibi yapması evet eziklik evet sahtekarlık evet yalancılık.
Yeri geliyor biz de ailemizden yeteri kadar ilgi görmüyoruz ya da görmediğimizi hissediyoruz. Ben asla böyle bir şeye kalkışmam. İlgi çekmek istediğimde gider anneme şımarırım mesela, yarım kadar olan kadının kucağına otururum. Alır mesajı. Her anne ile çocuğunun arasında böyle şifreler vardır.
Sonuçta konu sahibini doğuran da bir ana değil mi? Neden sevmesin, neden yalnız bıraksın çocuğunu. Burada bir sürü anne var, soralım bakalım hangisi bırakır çocuğunu, hangisi bu hale gelmesine sebep olur?
İnsanların psikolojileri bozuk olabilir. Sonuçta psikolojisi bu kadar bozuk insanın her şeyi doğru anlattığını düşünmüyorsunuz değil mi? Belki düşündüğümüzden daha kötü durumu, olmayan şeyleri anlatıyor. Ya da hepsi doğru. Bilemeyiz.
Konu sahibi arkadaş benimle yaşıtmış. Büyük konuşmayayım ama, aklım yerinde olduğu müddetçe böyle şeyler yapmam ve ileride çocuğum olacaksa eğer hem sağlığı hem psikolojisi yerinde olsun, yoksa Allah bana çocuk falan vermesin.

Dikkat çekmenin suç olmadığına katılıyorum. Ama dikkat çekmek var, dikkat çekmek var. Annesinin karşısında ilaç içecek gibi yapması evet eziklik evet sahtekarlık evet yalancılık.
Yeri geliyor biz de ailemizden yeteri kadar ilgi görmüyoruz ya da görmediğimizi hissediyoruz. Ben asla böyle bir şeye kalkışmam. İlgi çekmek istediğimde gider anneme şımarırım mesela, yarım kadar olan kadının kucağına otururum. Alır mesajı. Her anne ile çocuğunun arasında böyle şifreler vardır.
Sonuçta konu sahibini doğuran da bir ana değil mi? Neden sevmesin, neden yalnız bıraksın çocuğunu. Burada bir sürü anne var, soralım bakalım hangisi bırakır çocuğunu, hangisi bu hale gelmesine sebep olur?
İnsanların psikolojileri bozuk olabilir. Sonuçta psikolojisi bu kadar bozuk insanın her şeyi doğru anlattığını düşünmüyorsunuz değil mi? Belki düşündüğümüzden daha kötü durumu, olmayan şeyleri anlatıyor. Ya da hepsi doğru. Bilemeyiz.
Konu sahibi arkadaş benimle yaşıtmış. Büyük konuşmayayım ama, aklım yerinde olduğu müddetçe böyle şeyler yapmam ve ileride çocuğum olacaksa eğer hem sağlığı hem psikolojisi yerinde olsun, yoksa Allah bana çocuk falan vermesin.

Hay ağzına sağlık arkadaşım.
Konuyu açan arkadaşın eski konularını ve mesajlarını aratsanız kızın zaten sorunlu bir kişilik olduğunu anlarsınız.
Herşeyden habire şikayet eden biri, hiç kimseyi beğenmeyen etmeyen biri..
Birde ailesine soralım bakalım.
Onlar kızlarını anlatsınlar..
Allah bilir neler derler..

Sorunlu psikolojisi bozuk bir anne bunu yapabilir.Çocuk süt ister vermez , yemek ister bir makarna yapmak elinden gelmez vermez.Şefkat ister yoktur vermez.Sevgi ister o dili bilmez vermez.Sahiplenilmek güvende olmak ister (kendini düşünmek başka birşey yapmayan anne ) veremez.Sonucunda oluşan sevgi eksikliğini de insan hiçbirşeyle dolduramaz.Hayata tutunmakta zorlanır.Bir sıkıntısı var belliki.Ailesinden değilse başka birşeyden.Şansı varsa iyi bir psikolok bulur .Tek yolu bu.İnsanlar ne yoksunluklar yaşayıp ne sıkıntılara giriyor.Büyük konuşmamak lazım.

Anneniz çocuğunu çok seven ve çok sevdiği için de çok iyi tanıyan bir anne.
Sizin ilaç içmeyip içmiş gibi yaptığınızı anlamış ve o nedenle o da ilgilenmemiş gibi yapmış. Zira sevgi ya da ilgi çekmek için yapmış olduğunuz bu davranışa olumlu ya da olumsuz tepki vermesi sizin ileride de her sorununuzda, başınız he dara düştüğünde bu yöntemin işe yaradığını düşünüp buna başvurmanıza neden olacaktır.
Bence bir anne olarak çok doğru davranmış.

Konuyu açan arkadaşın önceki konuları;

Arkadaşsızlıktan yakınanlar.kafasına göre insan bulamayan,mükemmelliyetçilerl

Kendisine göre çevresindeki insanlar mükemmeliyetçi.
Ama kendisi hiç kimseyi beğenmiyor.

Bıktım artık kafayı yiyeceğim

Maddiyata fazla değer veren biri.
Ama farkında değil ki manevi değerler paradan çok daha önemli..

hayatını paylaşacağı biri olmayanlar.kendini yalnız hissedenler

Bir bayan neden bu kadar erkek ister ki?
Olmasa ne olur, ölür mü?
Tamam mutlu olmak isteyebilir, birisiyle güzel şeyler yaşamak isteyebilir.
Ama bunu dert haline getirmek?
İşte burada bir sorun var.

Çok sıkılıyorum,arkadaşım yok,işim yok...

Şikayet, şikayet, şikayet.

şuan canı çok sıkılan, dertleşecek,muhabbet edecek birini arayanlarr:)

Konuya girip bakın.
Arkadaşın biri konunun yanlış yerde olduğunu söyledi diye bir dayak yemediği kalmış!

sevgilinizle geçmişte yaşadığınız şeylerden utanırmısınız?

Burada takdiri size bırakıyorum..

benim gibi dalgın var mı?:(

Ve, buyrun.
Arkadaş psikolojik tedavi görüyormuş.

Son düzenleme:
21 yaşında ergen halleri :27:evde bağırıyorsun,ilaçlarla tehdit ediyosun, annen iyi sakin davranmış gene:34:kadın kimbilir neler çekiyor senden,yazık o kadına:50:
böyle yaparak ne kazanacağını zannediyorsun,allah kendin gibi bir evlat versin sanada anla annenin kıymetini:34:

yazım şeklin 10 yaşında çocuk yazısı,bir an önce büyü bence:32:

ergen değilde, ergen kurusu :27:

Bir uzman tedavisi görüyormuşsunuz , inşaallah zamanla işe yarayacaktır ve hayatınıza güzel bir yerden devam edeceksiniz.

Biraz daha gayret edin.. Boşverin, kimse olmak zorunda değil.

Açtığınız konulara, eski mesajlarınıza baktım bence bi tedaviye ihtiyacınız var. Benimde bunaldığım sıkıldığım zamanlar oldu hemde çok oldu bende ilgi çekmeye çalıştım ama bu kadarı da fazla. Ayrıca 21 yaşında olduğunuzu söylemişsiniz ama insanlar 14-15 yaşlarında ilgi çekmeye çalışır. Normalde dinlediğim kişinin anlattıklarıyla gaza gelip karşı tarafı suçlayan bi yapım var ama sizi dinlediğimde annenizi haklı buldum. Kimbilir kaç kez kadının yanında ilaç içmeye kalktınız ki kadıncağız dönüp bakmamış bile. Bi arkadaş daha demişti şimdi bende diyorum bence bi psikoloğa görünün. Allah çevrendekilere sabır versin ne denilebilirki başka..

Tıpkı sizin gibi herşeyden şikayet eden,hiç mutlu olamayan bir üyeyi hatırlattınız bana.
Üşenmedim baktım berlin05 le bir tanışıklığınız yok değil mi?
Çünkü ancak bu kadar benzeyebilir yazım,şikayet,mutsuzluk.
Eğer o iseniz artık şikayet etmekten vazgeçin ve mutlu olmak için birşeyler yapın.
Hayır o değilim diyorsanız da yine şikayet etmekten vazgeçin ve mutlu olmak için birşeyler yapın.

Back
X