Amin etsin ben Hatamıb farkındayım cezama da razıyım zaten de dediğin gibi neyin hırsı ona bakarsanız benim kadromda ki çoğu kişi torpil yoluyla benim işimi yapıyor asgari ücret karşılığı ve benim çoğu arkadasım boşta ee ben herkese nefretle bakayım o Zaman
Ben de anlamıyorum bu hırsları
10 sene oluyor bir kız annesini göndermiş kızın hem kredisi var hem kredi kartı borcu annesi geldi kartına şu parayı yatır dedi
Kızım yastığın altına bırakmış yatır sen dedi yatırdım.
Sonra kızı zehir zemberek bir şikayet vay efendim kredisi gecikmiş neden bakılmamış geciken kredi varken kart mı yatırılmış
Beyana göre işlem yapılır kişiden başkasına üçüncü kişiye kişinin bilgisi verilemez zaten
Bizzat aradım anlattım durumu orda oturup maaş alıyorsun diyor bir sürü işsiz varmış sanki maaşımı kendi ödüyordu ki kendi akşama kadar çalışıyormuş işimi de öğretti bana ki usulünce yapılmıştı herşey
Hanımefendi bu işi istiyorsanız insan kaynaklarına müracaat edin uygun görürlerse işe alsınlar dedim
Asgari ücretten biraz fazlaya tek başıma yüzlerce işlem yapıyordum hatasız sırf kariyer uğruna üniversite mezunusun sabah 8 de şubede akşam 10 da çıkıyordum kızı nasıl bir hırs basmış ki nasıl şikayet edip neler demişti sanki maaşımı veren oydu ki işleminde kendi annesine açıklama yapmamış kendinden kaynaklıydı sıkıntısı
bazıları çok bilmiş oluyor bir gün benim yerimde çalışsa Emin'im bırakır kaçardı Yen'i mezun olmanın verdiği şevkle nasıl hızlı çalışıyordum hep takdir alıyordum ben izne çıkınca bir iki eleman geldi yapamamış iznimi böldüm geri geldim
Tabi bu örnek
işim sağlam diyip millete kök söktüren memurlarda var o ayrı bir konu ay sonunda vicdan rahat etmeli kimsenin hakkına girmeden maaş halledilmeli bence