- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Saolasin canim tesekkur ederimCanm çok bilgim yok ama senin haftanda başlanıyor az az son 2 hafta faln 4 5 tane yeniyor diye biliyorum :) Allahım guzl ve hayırlı doğumlar nasip etsn son haftan bol bol sıcak duş al günde 2 kere faln
Canim neden onceden hurma yenmiyor ki 10 haftaligim ve ben yiyorum surekli
Kızlar hurma da oksitosin diye bi madde bulunuo , bu madde de rahmi oluşturan kasların güçlü bir şekilde kasılmasını sağlıyor. Doğum esnasında ana rahminin etkili olarak kasılması doğumun gerçekleşebilmesi için önemli, bu yüzden hurmayı son aylarda tüketin diolar ; S Sermin3694 sen tüket artık canım istersen, yine de bi doktoruna da sorabilirsin tabiBende merak ettim hamileyken yenmez mi
benimkinde hep kıza benzio dedi daha gecen hafta öğrendik tam olarak kızmış canım :) ama erken bence daha bişeyler almaya ben bile almadım şu an kızıma bişeylermerhaba ben cinsiyetini merak edenlerdenım 15+2 de kız dedı 12+3 de erkeğe benziyor dedi bidahıne ne dıyeceğini merak edıyorum. hazırlık yapacağım yapamıyorum uzel bırsey görüyorum alamıyorum heves edıyorum ve sabırsızlanıyor benım gıbı bu haftalarda doktor tahmınde buunup sonrasında değişen varmı söylediği cinsiyet tahmini doğrulanmdı :)
doğru söylüyorsun ben 15+5 im suan almıyım ozaman bazen karıştırılıyormuş yabenimkinde hep kıza benzio dedi daha gecen hafta öğrendik tam olarak kızmış canım :) ama erken bence daha bişeyler almaya ben bile almadım şu an kızıma bişeyler
kaç haftalık senınkıbenimkinde hep kıza benzio dedi daha gecen hafta öğrendik tam olarak kızmış canım :) ama erken bence daha bişeyler almaya ben bile almadım şu an kızıma bişeyler
Rahmin kasilmiyormu yedikce ? Bizim br tanıdıkta hacdan getirdi bn 2 tane yedim o gün kasigm agridi ya tesadf yada gerçekten etkisi var erken haftalarda yememek gerekmisCanim neden onceden hurma yenmiyor ki 10 haftaligim ve ben yiyorum surekli
Teşekkür ederim canım saolasinKızlar hurma da oksitosin diye bi madde bulunuo , bu madde de rahmi oluşturan kasların güçlü bir şekilde kasılmasını sağlıyor. Doğum esnasında ana rahminin etkili olarak kasılması doğumun gerçekleşebilmesi için önemli, bu yüzden hurmayı son aylarda tüketin diolar ; S Sermin3694 sen tüket artık canım istersen, yine de bi doktoruna da sorabilirsin tabi
Ultrason fotonu at 15haftalk olanimerhaba ben cinsiyetini merak edenlerdenım 15+2 de kız dedı 12+3 de erkeğe benziyor dedi bidahıne ne dıyeceğini merak edıyorum. hazırlık yapacağım yapamıyorum uzel bırsey görüyorum alamıyorum heves edıyorum ve sabırsızlanıyor benım gıbı bu haftalarda doktor tahmınde buunup sonrasında değişen varmı söylediği cinsiyet tahmini doğrulanmdı :)
Yok canim kasilmiyor ben cok yedim hic oyle bir olay yasamadimRahmin kasilmiyormu yedikce ? Bizim br tanıdıkta hacdan getirdi bn 2 tane yedim o gün kasigm agridi ya tesadf yada gerçekten etkisi var erken haftalarda yememek gerekmis
Benm ki tesadf o zamnYok canim kasilmiyor ben cok yedim hic oyle bir olay yasamadim
Olabilir canim cikolata yememek icin gunde 6 tne felan yiyordum ama bunu okuduktqn sonra asla ama dr ma soracam bu konuyuBenm ki tesadf o zamn
Sor bakalm canm bir :) bnada haber ver bnmde canm istiyor bn sakıncası olur diye yemiyorumOlabilir canim cikolata yememek icin gunde 6 tne felan yiyordum ama bunu okuduktqn sonra asla ama dr ma soracam bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?