Hurma yiyerek kolay doğum yapan var mı?

kahorihama

Kızım ve oğlum:)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.337
4
316
41
İstanbul
Kızlaar doğumuma az kaldı.Ve forumda çoğu kişiden hurma yiyerek kolay doğum yaptıklarını duydum.Acaba gerçekten hurma yiyerek normal doğumu kolay geçen var mı?Lütfen yazabilirler mi?Ben 1haftadır yemeye başladım.

canım ben onu duymamıştım ama hamileyken hurma yersen çocuğun uslu olur demişlerdi.faydası varmı bilmiyorumda ben hurmayı çok severim.ye gitsin

evet gerçekten doğru,ben dokuz ay boyunca ve doğuma giderken hacdan gelmiş hurma yedim ve zemzem suyu içtim,her kontrole giderkende aynısını yaptım ve abdestli gittim doğumada aynı şekilde,nasıl doğum yaptım anlamadım bile,bide hacdan gelen fatma anamızın eli diye bi çiçek var onuda okuyup suya koymuştum,çok işe yaradı bol bolda dua gerçekten rabbim yardım ediyor,allah kolaylık versin....

Canım ilk doğumun muydu?Ne kadar sürede doğurdun?Kaçıncı hafta doğuma gittin?:kedi: Çok soru sordum canım.Şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

kolay dogum oldu evet sadece dikislerim cok aciyo okadar mutlaka ye zaten cok faydali

ben doğumdan bi gün önce hastaneye yattım odada başka bi hamiş arkadaş bana hacdan gelmiş hurma verdi kendide yedi bende yedim ve ikimizde ertesi gün 1 saat arayla doğum yaptık benimki kolay geçti onunkini bilemicem ama ikimizinkide kısa sürdü ben inanıyorum yani hurmanın doğumu kolaylaştırdığına çünkü yaşadım.

Canım bebişini Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Çok merak ettim canım şimdi açılman mı kolay oldu?İlk doğumun muydu?opuyorumnanaktan

sag ol cnm evet ilk dogumum 12 de gece sancim basladi 4 hastanedeydik ve 5 cnm 2 saat sonra 8 santime ulasti hizli oldu evet zaten 8 cn doguma girdim kolay oldu elh sadece sonrasinda dikislerim aciyo okdar bide bel agrim var hala daha yemeye devam ediyorum seviyorumda

Canım.İnşalllah benimde öyle olur.Dikişlerinde en kısa zamnda geçer inşallah.

benim normal doğum yapmam bebeğim ters durduğu için maalesef mümkün değil ama hurma benim bebişime daha hızlı kilo aldırdı.
geçen kontrolde bebişim 2500 gr' dı ve zayıf doğacak diye çok moralim bozulmuştu.
o hafta beslenmeme dikkat ettim; sabah ilk ve akşam yatarken 2 hurma yerdim süt içtim..
ve dünkü kontrolde bebeğimin 400 gr aldığını söyledi dr şaşırdı nasıl bi hafta bile olmadan aldı diye

Maşallah canım bebişine.Bende 2 haftadır hurma yiyordum.Dün sabah kestim yemeyi kaşıntı başladı vücudumda.Hem benim bebişte zayıf ama kilo almadıboshayallersmile
İnşallah bebişlerimiz sağlıklı doğar.Bizlerde kolay doğum yaparızhihoyyyt

ben doğumuma 1 ay kala her gün 7-10 hurma yedim... sonuçmu açılma olmadı ne normal yolla ne suni sancıyla sezeryan oldum...

Hurmayı ben de bu forumda okuyup yemeye baslamıstım.Gercekten kolay bır dogum yasadım sukurler olsun.Darısı basınıza

bende deneyip faydasını görenlerdenim.çok şükür 2 saatte herşey bitti.doğumdan sonrada yemenin süt yapımına fayda sağladığı söyleniyo.ben şiddetle tavsiye ederim.

ben 39. haftadayım. yemeye başlasam olur mu? zamanından önce kasılmalarım başlar diye tereddütteyim hurma yiyince. sancılarım başladığında mı yiyeyim yoksa başlıyım mı?

ben doğumuma 1 ay kala her gün 7-10 hurma yedim... sonuçmu açılma olmadı ne normal yolla ne suni sancıyla sezeryan oldum...

aynen diyebilirim. sadece sezeryan olmadım ama zorla çok ta normal olmayan zor bir normal doğum yaptım. iki gün bekledim bebişimin doğmasını. tabi herkeste aynı sonuş olmayabilir. çok ta düzenli yemiştim hurmayı oysa

benimde doğuma az kaldı hacdan gelen hurmalarım var onları doğum zamanı yiyeceğim.
şubat girsin yemeye başlıyacam günde 2 tane falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…