- Konu Sahibi kahorihama
-
evet gerçekten doğru,ben dokuz ay boyunca ve doğuma giderken hacdan gelmiş hurma yedim ve zemzem suyu içtim,her kontrole giderkende aynısını yaptım ve abdestli gittim doğumada aynı şekilde,nasıl doğum yaptım anlamadım bile,bide hacdan gelen fatma anamızın eli diye bi çiçek var onuda okuyup suya koymuştum,çok işe yaradı bol bolda dua gerçekten rabbim yardım ediyor,allah kolaylık versin....
kolay dogum oldu evet sadece dikislerim cok aciyo okadar mutlaka ye zaten cok faydali
Canım bebişini Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Çok merak ettim canım şimdi açılman mı kolay oldu?İlk doğumun muydu?opuyorumnanaktan
sag ol cnm evet ilk dogumum 12 de gece sancim basladi 4 hastanedeydik ve 5 cnm 2 saat sonra 8 santime ulasti hizli oldu evet zaten 8 cn doguma girdim kolay oldu elh sadece sonrasinda dikislerim aciyo okdar bide bel agrim var hala daha yemeye devam ediyorum seviyorumda
benim normal doğum yapmam bebeğim ters durduğu için maalesef mümkün değil ama hurma benim bebişime daha hızlı kilo aldırdı.
geçen kontrolde bebişim 2500 gr' dı ve zayıf doğacak diye çok moralim bozulmuştu.
o hafta beslenmeme dikkat ettim; sabah ilk ve akşam yatarken 2 hurma yerdim süt içtim..
ve dünkü kontrolde bebeğimin 400 gr aldığını söyledi dr şaşırdı nasıl bi hafta bile olmadan aldı diye
ben doğumuma 1 ay kala her gün 7-10 hurma yedim... sonuçmu açılma olmadı ne normal yolla ne suni sancıyla sezeryan oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?