- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
çok teşekkürler darkım....AMİN İNŞALLAH...İNAN SONUÇLARI ZOR BEKLEDİM.. ne zormuş ya....
aman darkım dikkat et ihmal etme...hastanenin genel cerrahi bölümüne gidiliyor...dr önce muayene ediyor.. sonra usg istiyor...sonra teşhisi koyuyor.. inşallah senin böle bişi diildir...çok zor bi ameliyatmış bitanem...benim annemin göğsunden fibrokist aldılar çok basitti...lokal yaptılar...ben öle bişi sanmıştım ama benimki çoz zor geçti.. 2,5 saat sürmüş ameliyat...off offff....:çok üzgünüm:
Hürremciğim çok geçmiş olsun canım yeni öğrendim tatlım...
Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ... çocukların nasıllar?.. a.s.
hürrem ablacım nasılsın daha iyisindir umarım.. hep iyi ol güzelim.. sağlıkdan ötesi yok..
Tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu.İnşallah birdaha yaşamazsın canım.Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın sana ve sevdiklerine.
2,5 saat baya uzun sürmüş.İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alabilirsin.
O da özlemiştir senin kucağında olmayı.yavrum benim,öp kokla yerime annesi.a.s.
tatlım sıkma canını artık derinnnn bir nefes al ve şöyle düşün allah başka acı keder sıkıntı vermesin, problemin ne olduğu bulunmuş ve tedavisinide oldun , kurtuldun gelecek günlerini düşün ve bir an önce iyileşmeye bak kaydirigubbakcemile3
(ya tedavisi olmayan bi rahatsızlık olsaydıallah korusun)
çok doğru sölüyorsun....çok haklısın tijenim....RABBİM birdaha yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:
artık güzel günler beni bekliyor değilmi tijenim....kaydirigubbakcemile3
Cok cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin canım :Saruboceq: a.s.
canım benim çok geçmiş olsun bitanem yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?