- Konu Sahibi Gecekusu01
-
Çok hoş görunuyor ben bir sıkıntı göremedim Bosuna uzmeyın kendinizı önden cekmıssın iz ve ben begendım
Yandan pek problem yok ama fotoğraflarda çıkmıyor anlatmak istedigim. Yanlarini çok aldığı için kemiksi duruyor. Yüzüme göre de kısaBence doktordan özür dileyin çünkü burnunuz harika gözüküyor. Yandan atın isterseniz bide çünkü gerçekten önden yüzünüz güzelleşmiş baya. eski burnunuz önden hiç yakışmıyormuş size
Çok güzel duruyor burnunuz ne zaman yaptırdınız, benim de kötü ama doktor bir sene bekle yorum yapmak için sakın moralini bozma dedi
Teşekkürler moral verdiginiz için ama ben daha çok eski yüz ifadesi geri kazanmak istiyorum bu yüz ifadede sıkıntı var. O yüzden uzatmak ve ucunu yuvarlaklaştirmak istiyorum. Yüzüm çok çirkin oldu. Yüzüme uymadı bu burunEvet yanlardan biraz çöküntüler var son attığınız fotoğraflarda özellikle belli olmuş fakat onun dışında ben burnunuzun kötü olduğunu düşünmüyorum aksine eski burnunuza göre çok daha güzel olmuş ve yüzünüzü daha küçük göstermiş yakışmış. İkinci bir ameliyat düşünmek yerine yan taraflara dolgu yaptırın derim
Görüşmeye gidecektiniz naptınız peki olumlu sonuç aldınız mı ?T
Teşekkürler moral verdiginiz için ama ben daha çok eski yüz ifadesi geri kazanmak istiyorum bu yüz ifadede sıkıntı var. O yüzden uzatmak ve ucunu yuvarlaklaştirmak istiyorum. Yüzüm çok çirkin oldu. Yüzüme uymadı bu burun
Hayir güncel bey pek yorum yapmadi daha dogrusu yapmak istemedi. Doktor arkadasi hakkinda bir sey demek etik degilmis. Burnuma da ne güzel olmuş dedi ne de kötü. Sadece doktorun eksikliklerini gidersin, çok erken su anda dedi.Görüşmeye gidecektiniz naptınız peki olumlu sonuç aldınız mı ?
6 Aydan önce hiç bir doktor yorum yapmıyor Malesef o yüzden sabredip beklemekten başka çare YokHayir güncel bey pek yorum yapmadi daha dogrusu yapmak istemedi. Doktor arkadasi hakkinda bir sey demek etik degilmis. Burnuma da ne güzel olmuş dedi ne de kötü. Sadece doktorun eksikliklerini gidersin, çok erken su anda dedi.
Burnunuz gayet hoş duruyo
Burun olarak guzel görürsünüz zaten. Ama nasıl anlatabilirim ben yuzume bakamıyorum. İfademi alt üst etti. Uzun yuzume kisacik küçük bir burun olmuyor. Eskiden yüzüm çok güzeldi.Burnunuz gayet hoş duruyo
En son foto eski burnu çünkü.Genel anlamda beğendim ben güzel olmuş. Sadece 3. Fotoğrafta ucu düşük gözüküyor diğer fotoğraflarda burun ucu güzel gözükğyor gayet neden acaba
Bence gayet güzel bir burun olmuş ve emrindekiler ol bir yıla kadar oturacak merak etme kendini de üzme derim yüzüne gitmiş burnun ben ne kötü burunlar gördüm inan şükret iyisin ve güzelsin mahsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?