Hüseyin Altun şikayet burnumu ve psikoloji mi mahvetti

Bence doktordan özür dileyin çünkü burnunuz harika gözüküyor. Yandan atın isterseniz bide çünkü gerçekten önden yüzünüz güzelleşmiş baya. eski burnunuz önden hiç yakışmıyormuş size

Bence siz çok değiştiğiniz için yeni görüntünüze alışamadınız gayette güzel olmuş. Allah vergisi yüzünüz uzun. Burnunuz gayet iyi

Yandan pek problem yok ama fotoğraflarda çıkmıyor anlatmak istedigim. Yanlarini çok aldığı için kemiksi duruyor. Yüzüme göre de kısa

Bence doktorunuzla barışın ve beğenmediğiniz yerlere dolgu yapsın çünkü fotoğraflarda gerçekten çok hoşsunuz.yakışmış yakışmış burnunuz canınızı sıkmayın. Çenenizde iyi bence yaptırılacak bir yanı yok.şimdi siz bence kendinizi kötü görüyorsunuz başka insanlar fark bile etmiyordur.

İnsan gerçekten çok zor alışıyor Ya ciddi bir psikoloji istiyormuş bu ameliyat yoksa kafayı yersin Ben bunu anladım benimde daha iki hafta olacak ama gerçekten beklemek alışmak çok zor biz sizin eski halinizi görmediğimiz için yeni burnunuzu yakıştırıyoruz ama sizin içinize sinmiyorsa bi kaç ay sonra düzelttirebilirsiniz

Evet yanlardaki çöküntü bu fotolarda belli. Nefes problemlerine de sebep olabilir. Ama onun disinda önden gayet guzel. Yüzünüze yakismiş bence.

Evet yanlardan biraz çöküntüler var son attığınız fotoğraflarda özellikle belli olmuş fakat onun dışında ben burnunuzun kötü olduğunu düşünmüyorum aksine eski burnunuza göre çok daha güzel olmuş ve yüzünüzü daha küçük göstermiş yakışmış. İkinci bir ameliyat düşünmek yerine yan taraflara dolgu yaptırın derim

T
Teşekkürler moral verdiginiz için ama ben daha çok eski yüz ifadesi geri kazanmak istiyorum bu yüz ifadede sıkıntı var. O yüzden uzatmak ve ucunu yuvarlaklaştirmak istiyorum. Yüzüm çok çirkin oldu. Yüzüme uymadı bu burun

Görüşmeye gidecektiniz naptınız peki olumlu sonuç aldınız mı ?

Görüşmeye gidecektiniz naptınız peki olumlu sonuç aldınız mı ?
Hayir güncel bey pek yorum yapmadi daha dogrusu yapmak istemedi. Doktor arkadasi hakkinda bir sey demek etik degilmis. Burnuma da ne güzel olmuş dedi ne de kötü. Sadece doktorun eksikliklerini gidersin, çok erken su anda dedi.

Hayir güncel bey pek yorum yapmadi daha dogrusu yapmak istemedi. Doktor arkadasi hakkinda bir sey demek etik degilmis. Burnuma da ne güzel olmuş dedi ne de kötü. Sadece doktorun eksikliklerini gidersin, çok erken su anda dedi.
6 Aydan önce hiç bir doktor yorum yapmıyor Malesef o yüzden sabredip beklemekten başka çare Yok

Genel anlamda beğendim ben güzel olmuş. Sadece 3. Fotoğrafta ucu düşük gözüküyor diğer fotoğraflarda burun ucu güzel gözükğyor gayet neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…