- Konu Sahibi Gecekusu01
-
Düşünüyorum tabiki bu burunla goren herkesin ne oldu sana der gibi bakan gözlerine tahammül edemiyorum. Ama 1 yılı beklemek zorundayim çok çaresizim. Kimseye boyle gorunmek istemiyorum. Eski burnumu istiyorum.Foto atar mısın canım özelden ameliyat olalı ne kadar oldu revizyon düşünmüyor musun
Canım bi eski yeniyi özelden atsana merak ettim inşallah düzelir ama çok Canını sıkma bende daha ilk günlerdeyim benimde baya sıkıntım var ama yeni diye sabrediyorum bekliyorumDüşünüyorum tabiki bu burunla goren herkesin ne oldu sana der gibi bakan gözlerine tahammül edemiyorum. Ama 1 yılı beklemek zorundayim çok çaresizim. Kimseye boyle gorunmek istemiyorum. Eski burnumu istiyorum.
Foto atmayu bilmiyorum siz de mi Hüseyin Altun a ameliyat oldunuzCanım bi eski yeniyi özelden atsana merak ettim inşallah düzelir ama çok Canını sıkma bende daha ilk günlerdeyim benimde baya sıkıntım var ama yeni diye sabrediyorum bekliyorum
Yok canım ben Gaziantep deyim de bende de eğrilik var daha yeni diye bekliyorum ama kötü durmuyo sanki yüzüne göre yan profilin var mı bide eski hali karşılaştırayımFotoğraflar da o yamukluklar ve kemigim inceliği görünmüyor.
En sondaki eski burnum ilk ikisi yeni ama fotoğraflarda çıkmıyor anlattığım sey kemiğin kenarlarını oymus ve ucunda çentikler var.Fotodaki burum eski mi yeni mi anlamadim ama ben cok begendim
Belki fotoğraf da belli olmayan bi sorun vardır arkadaşlar benimde eğrilik var ama fotoda belli olmuyor mesela hafif eğri bile olsa insan kafayı takıyor gözüne batıyor MalesefBence çok güzel olmuş. Yuzunede çok yakışmış. Buradaki en güzel burunlar listesine girer. Havana hava katmış valla. Ne deyim boşa sorun ediyorsun.
Peki bir delik küçük biri büyük olursa sizce düzelir mi şişlikten midirBence en objektif alan burasi. Hatrin kirilmasin moralin bozulmasın gibi bir kaygı yok. Herkes begendiyse güzeldir bence. Doktorların hatası hastayı karşılarına alıp olabilecekleri aciklamiyorlar. Yani sana demeliydi şunları yapicam şundan dolayı sonucu da böyle olacak demeliydi. Yanları daraltmayip kemiği törpüleyip ucu kaldırılan burunlarda gördük .onlarda burnum çok kalın olmuş diyor. Senin burun delikleri küçültülmüş gibi. Bunu o çentik le yapıyorlar sanırım. Eğer küçültülmese oda kusurlu bir burun olurdu. Bak gece gece iş ettim yazıyorum sana cidden güzel olmuş burnun.
Kimsenin ki eşit değil aslinda. Odemlerin insin belki farkedilmez duruma gelirPeki bir delik küçük biri büyük olursa sizce düzelir mi şişlikten midir
korkma şişliktendir..Bende bı gun esıt bı gun bırı kucuk bırı buyuktu..gun gectıkce esıtlenıyo..masahj yapıyorum ödem dagıtmak için gunde 2 3dkPeki bir delik küçük biri büyük olursa sizce düzelir mi şişlikten midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?