Hüseyin Altun şikayet burnumu ve psikoloji mi mahvetti

hanım efendi ben de burnumu yeni yaptırdım ve çok mutsuzum. düzelir mi düzelmez mi diye bekliyorum inşallah düzelir ancak siz böyle üzülünce kötü bir şey bekledim. vallahi billahi efsane olmuş. siz daha alışamamışsınız belli ki. ama eski burnunuz çok kaba ve o ucu çok sarkık uzun. suratınızı hem uzun hem yaşlı gösteriyormuş. bu burun hem gençleştirmiş hem güzelleştirmiş. yeminim olsun ya. siz sadece yıllardır yaşadığınız suratın değişmesi nedeniyle zorluk çekiyorsunuz. içiniz rahat olsun bu olayın mağduru olarak sorun görsem dertleşmek amacıyla size revizyon yaptırmalısınız derdim. güzelleşmişsiniz içiniz rahat olsun.

Sanırım fotoğraflarda bahsettiğiniz sorunlar belli olmuyor. Burun ucuyla burun kemiğinin birleştiği yerde belli belirsiz bir çöküntü gördüm sadece. Belki o da fotoğrafta öyle çıkmış.

Burnunuzu size yakıştırdım. Size göründüğü kadar kötü bir tablo inanın yok. Hatta ortada kötü bir tablo yok. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Benzer şeyleri zaman zaman ben de hissediyorum. Üstelik ameliyat olalı daha 3 ay oldu. 1.yılın dolmasını beklemek çok zor.

Nefesle ilgili sorununuz yoksa revizyon işini iyice düşünüp taşının, aceleyle karar vermeyin derim.

Selamlar burnunuzu yeni yaptirmissiniz nasil oldu acaba ve hangi dr oldunuz bende dusunuyorum ve bilgiye ihtiyacim var eger benim yaptircagim dr sa super olur

Selam hangi dr ameliyat oldunuz acaba ve ameliyat sureci nasildi bilgi alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…