• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüsran burun ameliyatı

XxxLl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhaba burun estetiği oldum 5.ayımdayım
Ama istediğim bir burun olmadı tombul yayvan geniş bi burun oldu resmen canım çok sıkılıyor ince yapılı keskin hatlara sahip bi burun istemiştim ödem diye düşündüm ama yok yani birazı inmiş olması lazım bu zamana kadar revizyon düşünüyorum 😓 ucu top gibi serpsert

Son düzenleme:
kalın derilisiniz benim gördüğüm. ödem zaten anca 12. ayda çekiliyor kalın derilerde. onun dışında da hatların belirgin olması için bazı doktorlar öncesinde deri incelten ilaç kullanıyor vs doktorunuz ne diyor duruma

Ama istediğim bir burun olmadı tombul yayvan geniş bi burun oldu resmen canım çok sıkılıyor ince yapılı keskin hatlara sahip bi burun istemiştim ödem diye düşündüm ama yok yani birazı inmiş olması lazım bu zamana kadar revizyon düşünüyorum 😓 ucu top gibi serpsert
Geçmiş olsun 5 aydan sonra çok değişmiyor maalesef şekli ama ödem varsa inince az daha ince olur , doktorunuz kimdi

kalın derilisiniz benim gördüğüm. ödem zaten anca 12. ayda çekiliyor kalın derilerde. onun dışında da hatların belirgin olması için bazı doktorlar öncesinde deri incelten ilaç kullanıyor vs doktorunuz ne diyor duruma
aslında ne kalın ne ince orta dedi ödemlisin sabret burun 6 ay 1 sene de anca oturuyor dedi

Geçmiş olsun 5 aydan sonra çok değişmiyor maalesef şekli ama ödem varsa inince az daha ince olur , doktorunuz kimdi
teşekkür ederim. ankara medicana da oldum 6.ay kontrolunda bi daha çağırdı bakalım ödemdir umarım

nasıl duruyor sizce ben hiç memnun değilim eleştiri yapsanız ?

teşekkür ederim. ankara medicana da oldum 6.ay kontrolunda bi daha çağırdı bakalım ödemdir umarım

nasıl duruyor sizce ben hiç memnun değilim eleştiri yapsanız ?
Kötü değil gerçekten burnunuz ama daha ince olabilirdi eni biraz geniş, kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum bazı ameliyat sonuçları çok ince çok güzel oluyor bende oldum eni geniş kaldı sizinkide benim burnuma benziyor kötü değil ama daha ince olabilirdi ,ameliyat olunca daha güzel olmasını bekliyor insan galiba

Doktorunuz bi baksın en doğrusunu o bilir yine, ödem varsa ödemler inince biraz daha incelecektir mutlaka

Burnunuzun sadece ucu değişmiş gibi. Eski burnunuz çok daha iyimiş... Revizyonu aynı doktora olmayın bence.

Retrakte kolumella yapmış burun ucunu ayarlayamamış yanlış anlamayın sokakta görsem normal bi burun der geçerim ama burunları mahvedip ödem ödem diyip geçiştiren doktorlara da tahammül edemiyorum uçtan çok kıkırdak almış ayarlayamamış burun retrakte olmuş bunun revizyonu kaburgadan kıkırdakla olur ama burun ucunda kötü doktorunuz revizyon düşünürseniz ona olmayın beceremez. Doktor ismini özelden atabilir misiniz

Benim doktorum derilerimi parçalayıp geri dikmiş mesela dedim bunlar ne dedi ki pıhtı ödem bu salak yerine koymaktır . Sakız olmuş ödem

Hepsi estetik sonrası mı? Birbirinden çok farklı görünüyor evet hatalar var ama cilt tipiniz çok kalın.

Derin kalın o yüzden yayılıyor birazda tabi teknik hata da vardır fazla küçültülmüş duruyor delikleri fln. Nefes alabilyo musunuz

Üzgünüm ama önceki burnunuz çok daha iyiymiş önden görünüş olarak yandan beni rahatsız edicek bişey olmadı ama önden uç kısmı problemli duruyor. Kalın deri normalde de zaten zor bı burun. Ben olsam aynı doktora revizyon olmazdım. Moralinizi bozmayın bakın burda gercekten çok fazla hüsrana uğramış estetik olan insan var biri de benim ama hiç değilse caresi var duzelicek bı durum

Üzgünüm ama önceki burnunuz çok daha iyiymiş önden görünüş olarak yandan beni rahatsız edicek bişey olmadı ama önden uç kısmı problemli duruyor. Kalın deri normalde de zaten zor bı burun. Ben olsam aynı doktora revizyon olmazdım. Moralinizi bozmayın bakın burda gercekten çok fazla hüsrana uğramış estetik olan insan var biri de benim ama hiç değilse caresi var duzelicek bı durum
Fakat o parayı bulamadığımız için çaresiz...

önceki sonrski fotoları bana da özelden gönderir misin? birde doktor kimse yazın adını ds gitmeyelim.

Siz de sorun neydi

Back
X