Huy değişir mi

İyi geceler arkadaşlar herkese ,sorumun kendimle ,bizim Aile toplumu oldukça dedikoducu ve lafı ağızdan kaçıran tipler ,bende içi dışı bir olan ,sohbet etmeyi seven biriyim ve çok başıma iş açıyor bu durum ,ketum olan Arkadaşlar lütfen taktik verin ,normal zamanda çokça konuşmamaya çalışsamda biri bişey sorunca hemen dökülüyorum resmen ,ilerde dedikoducu teyze olmak istemiyorum, Ve en önemlisiyse insanlar bana güvenmiyor doğal olarak :KK43:( lütfen yardım
bir şeyin iyi yanlarını görürseniz tekrarlarsınız. kötü yanlarını görürseniz uzaklaşırsınız. ama bu ne kadar sürer? o da sizin ferasetinize kalmış.

Konusmada konuyu ilk defa duymus gibi yapip hayirlisi nasilsa oyle olsun yorumunu yapin sadece.baska da hic yorum yapmayin.hic sorun olma, boylece.
Gunluk sohbetlerinizde kitaplardan filmlerden muzikten cicekten bocekten sohbetleriniz olursa huzur icinde yasar gidersiniz.kisilerden konusmayin o tur konusmalara zamaniniz olmasin:rapci:

İyi geceler arkadaşlar herkese ,sorumun kendimle ,bizim Aile toplumu oldukça dedikoducu ve lafı ağızdan kaçıran tipler ,bende içi dışı bir olan ,sohbet etmeyi seven biriyim ve çok başıma iş açıyor bu durum ,ketum olan Arkadaşlar lütfen taktik verin ,normal zamanda çokça konuşmamaya çalışsamda biri bişey sorunca hemen dökülüyorum resmen ,ilerde dedikoducu teyze olmak istemiyorum, Ve en önemlisiyse insanlar bana güvenmiyor doğal olarak :KK43:( lütfen yardım
bin düşün bir konuş... tek taktik bu.

İnsan 7 yaşında neyse 70 yaşında da aynı olur. Ağzınızı tutmaya çalışın.

Back
X