Huysuz aşırı kıskanç üstüne tripli eş

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
940
2.106
113
Kızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım

Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...

Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu

Boşan.
Ailenin yanına dön.
Esir hayatı yaşıyordum de ailen üzülmez kurtulduğuna sevinir bile.
Size bakıcam de hastalarmış Allah şifa versin destek olursun.
İşe gir çalış.
Böyle bi psikopatla hayat sürmekten bin kat daha iyidir cimri baba.

Çok istedim zamanında ama cesaret edemedim bir türlü boşanma sürecinden korkuyorum çevre zaten seviyor ki kıskanıyor diye hep eşime hak veriyor kimse düşünmüyor beni eşim onun istediği hayatı yaşadığım sürece hep romantik çiçekler hediyeler ama bi ruj sürmeye kalkayım günlerce surat yapıyor bana psikolojik baskı uyguluyor boşanmaya cesaret edemiyorum baba evine dönmeye korkuyorum çok kötü Bi aile yaşantım oldu çocukluğumu unutamıyorum ailemi seviyorum ama aşırı Bi bağ yok yani tuhf Bi duygu

Yazik kuzum sanaa yaa daha kücücüksün hemde.umarim cocuk yoktur.git annenin babanin yanina sıgin ne kadar kötu olabilirlerki.bu adamla ömürmü gecer.sende stresten hastalik sahibi olursun valla genc yasinda.

Bir insan evliliği için bıktım diyorsa o evlilikten hayır gelmez..
Öyle "ev işi yapmaktan bıktım" demek gibi bir şey değil bu.
Bu derece paranoya sağlam insanı hasta eder.

Çocuk yoktur umarım. Bu adamı çekeceğinize gidin hasta anne babanıza bakın daha iyi..

Yaşınız çok genç .Bosanin ya da bosanmayin demiyorum ama böyle bir insanla ömür geçmez ya cinnet gecirirsiniz ya akıl hastası olursunuz net.

Tedavi olmayı düşünmez mi ?
Psikiyatri ona göre deli doktoruymuş kendisi çok normal biri beni çok seviyormuş ah bir anlasam böyle olmazmış açıkca konuşmadım bile zaten hiç çünkü karşılaşalım psikolojik baskıdan korkuyorum aylarca aynı evin içinde bana trip atacak biliyorum

Psikiyatri ona göre deli doktoruymuş kendisi çok normal biri beni çok seviyormuş ah bir anlasam böyle olmazmış açıkca konuşmadım bile zaten hiç çünkü karşılaşalım psikolojik baskıdan korkuyorum aylarca aynı evin içinde bana trip atacak biliyorum

İlk cümle anlatıyor herşeyi .İşiniz zor ne diyeyim karar sizin aileniz arkanızda ise yolları ayırın .

Back
X