Huzur bırakmadılarr evimde bıktım artık napcagımı sasırdım ya :(

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
35
Valla kimseyle paylasamıyorum derdimi ama çok dertliyim kızlar çokk Kp'den dertliyim ben..Geçtiğimiz persembe günü babamın yanına gitmiş yine,babam köydeyken anneme sikayete gitmişti,simdide babamın yanına gitmiş..Ama istediği seyleri duyamadıgı icin sinir küpü olmus..Yine aynı konularr,sabah oraya gidip aksam eve gelicem,orda hızmet edicem sürekli onlara falan..Bu evlilik böyle yürümez OĞLUM YA BENİ YADA KARISINI seçicek demiş..Delirmek üzereyim ya..Uzakta oturuyorum minibüsle 15 dk sürüyo..Yok bardağı suraya koymadı,yok ben gelince ayaga kalkmıyo sürekli bi şikayet bi şikayet..Bide derdi ev,evimden çıksınlarr aldıgım esyalarıda bırakıp gitsinler...babama diyomuski sen ne aldınki zaten falan..Babama bağırmıs sen CAHİLSİN demiş..Babamda asla cahil bi insan değildir hep dogru seyleri söylemiş..Cok para harcıyolar hep dısarda yemek yiyolar buna bile dil uzatmış..Bana akıl verin nolur mantıklı karar veremiyorum hiç,eskisi gibi gidip gelmelimiyim..zaten cok sey yasadık öncesindede diğer konumu okuyanlar bilir..haftada bir gidiyodum,simdi gitmelimiyim,nasıl davranırdınız siz olsanız..He bide ben gecen hafta evde yoktum,kpdede anahtarım var,bi misafir gelmiş onlara benim evimi görmek istemiş anahtarla gelip evimi gezdirmiş ben evde yokken girmiş evime...

Ben bana göresini cevaplıyayım asla sana bunu et demeden..

Birdaha da asla gitmezdim..Kendime hasret bırakırdım

pes ya bu adaamın ne derdi varda sizle uğraşıyo insan mutlu olsun diye uğraşır gelinimle oğlum diye sizinki ayırmaya çalışıyo senin eşin bu duruma ne diyor canımmm....

Eşinin tavrı nasıl?Gitmesen neler yaşanır?

pes yani, kp nin ne haddine ailene sürekli şikayette bulunmak.
vallahı erkeğin kaynanası da feci bişidir.
aman gitme boşver
insan olana insan olursan hak yerını daha iyi bulur kanımca
bırak yalnız kalsın düşünsün. burnu sürtülsün

Son düzenleme:
pes ya bu adaamın ne derdi varda sizle uğraşıyo insan mutlu olsun diye uğraşır gelinimle oğlum diye sizinki ayırmaya çalışıyo senin eşin bu duruma ne diyor canımmm....

Esiminde arada kaldıgını hissediyorum oda çok tepkili ailesine karsı ama ogluna duygu sömürüsü yapıyo hep babası..Ben hiç gitmesem esim gidiceksin demez zorlamaz..bundan sonrada bi süre gitmem diye düsünüyorum..

Eşinin tavrı nasıl?Gitmesen neler yaşanır?

Gitmesem asla zorlamaz esim gel diye..Gitmeyi düsünmüyorum zaten bisüre gitmemm değer bilmeyi öğrenmeliler ilk gelinleriyim ama evlendgim günden beri çekiyorum..

Hakedene hak ettiği gibi davranıcam zaten bundan sonra,evlendiğim günden beri yapmadıkları kalmadı..Evime gelip hakaretler etti,huzurunu bozarım ddi ay neler nelerr.Burnu sürtülse adam olmazki öylede bi insan..

gitme canım seni üzmelerinede izin verme senin ailen bu k.p yaptıklarına bir şey demiyomu ya hem birde başlarda bu adam hep böyle mi yapıyodu sizee canımm..

Hakedene hak ettiği gibi davranıcam zaten bundan sonra,evlendiğim günden beri yapmadıkları kalmadı..Evime gelip hakaretler etti,huzurunu bozarım ddi ay neler nelerr.Burnu sürtülse adam olmazki öylede bi insan..

burnu sürtülmezse hiç görüşmezsin olur biter
haddını bılmıyorsa yapacak bişi yok. senın baban eşine ve ailesine böyle yapsaydı acaba eşin ne yapardı?

gitme canım seni üzmelerinede izin verme senin ailen bu k.p yaptıklarına bir şey demiyomu ya hem birde başlarda bu adam hep böyle mi yapıyodu sizee canımm..

Başlarda daha fenaydıı neler yaptı evime gelip hakaretler etti,bağırdı cagrdı çıkın gdin evimden dedi,neler yaptıı..tek derdi anlıycagın benden hizmet bekliyo sabahtan aksama kdar onun evinde olup işlerini yapayım,byere giderkende haber vermemi istiyo ona..

canım peki başka bi eve taşınma ihtimaliniz yok mu tatlım ..

Senin eşinin tavrı önemli o pasif kalıp sen gitmicem desen nolcak eşin konuşcak çocukmuki senin yanında eşini ezip babanla konuşmaya gidiyor allah yardımcın olsun

Görmemiş adam.. Bir ev verirler üstüne bi tonda laf ederler. Madem huzur vermeyeceksin al evini başına çal diyesi gelir insanın...

Eşin zorlamıyorsa gitme. Öyle de huzur vermeyecek böyle de nasıl olsa. Ne komik bu insanlar yaa.

Oğluna eş, kendine hizmetçi almış beyim.
Evle eşyayla tehdidide ayrı bir çirkeflik.
erkeğin böyle bulaşık olmasından iğreniyorum.
Baban sabırlı adammış, benimki olsa ağzını burnunu dağıtmadan bırakmazdı.
en azından uzun müddet konuşamazdı:))

1. Eşin madem birşey demez kesinlikle gitme.
2. Anahtarı kaybetmiş gibi yapıp kapının kilidini değiştir.

ilk iş kapının kilidini degiştir
ne münasebet ben yokken evime girmek
parçalarım ya
belki ortalık toplu degil evim müsait degil
sonra eşinle konuş
baban beni şikayet ediyomuş de

Size şöyle davranın diyemem ama sizinki gibi bir kayınpederim olsaydı eğer daha baştan evimin anahtarını vermezdim, benim evimin anahtarı eşim ve benden başkasında olamaz, bana sormadan alırsa kilidi değiştiririm.

Büyüktür diye saygı gösterdiğim, evine gittiğimde hizmet ettiğim halde memnun olmak yerine aileme şikayet ediyorsa da kusura bakmasın haftada 1 gitmem bayramdan bayrama giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…