Ben bana göresini cevaplıyayım asla sana bunu et demeden..
Birdaha da asla gitmezdim..Kendime hasret bırakırdım
Valla kimseyle paylasamıyorum derdimi ama çok dertliyim kızlar çokkKp'den dertliyim ben..Geçtiğimiz persembe günü babamın yanına gitmiş yine,babam köydeyken anneme sikayete gitmişti,simdide babamın yanına gitmiş..Ama istediği seyleri duyamadıgı icin sinir küpü olmus..Yine aynı konularr,sabah oraya gidip aksam eve gelicem,orda hızmet edicem sürekli onlara falan..Bu evlilik böyle yürümez OĞLUM YA BENİ YADA KARISINI seçicek demiş..Delirmek üzereyim ya..Uzakta oturuyorum minibüsle 15 dk sürüyo..Yok bardağı suraya koymadı,yok ben gelince ayaga kalkmıyo sürekli bi şikayet bi şikayet..Bide derdi ev,evimden çıksınlarr aldıgım esyalarıda bırakıp gitsinler...babama diyomuski sen ne aldınki zaten falan..Babama bağırmıs sen CAHİLSİN demiş..Babamda asla cahil bi insan değildir hep dogru seyleri söylemiş..Cok para harcıyolar hep dısarda yemek yiyolar buna bile dil uzatmış..Bana akıl verin nolur mantıklı karar veremiyorum hiç,eskisi gibi gidip gelmelimiyim..zaten cok sey yasadık öncesindede diğer konumu okuyanlar bilir..haftada bir gidiyodum,simdi gitmelimiyim,nasıl davranırdınız siz olsanız..He bide ben gecen hafta evde yoktum,kpdede anahtarım var,bi misafir gelmiş onlara benim evimi görmek istemiş anahtarla gelip evimi gezdirmiş ben evde yokken girmiş evime...
Valla kimseyle paylasamıyorum derdimi ama çok dertliyim kızlar çokkKp'den dertliyim ben..Geçtiğimiz persembe günü babamın yanına gitmiş yine,babam köydeyken anneme sikayete gitmişti,simdide babamın yanına gitmiş..Ama istediği seyleri duyamadıgı icin sinir küpü olmus..Yine aynı konularr,sabah oraya gidip aksam eve gelicem,orda hızmet edicem sürekli onlara falan..Bu evlilik böyle yürümez OĞLUM YA BENİ YADA KARISINI seçicek demiş..Delirmek üzereyim ya..Uzakta oturuyorum minibüsle 15 dk sürüyo..Yok bardağı suraya koymadı,yok ben gelince ayaga kalkmıyo sürekli bi şikayet bi şikayet..Bide derdi ev,evimden çıksınlarr aldıgım esyalarıda bırakıp gitsinler...babama diyomuski sen ne aldınki zaten falan..Babama bağırmıs sen CAHİLSİN demiş..Babamda asla cahil bi insan değildir hep dogru seyleri söylemiş..Cok para harcıyolar hep dısarda yemek yiyolar buna bile dil uzatmış..Bana akıl verin nolur mantıklı karar veremiyorum hiç,eskisi gibi gidip gelmelimiyim..zaten cok sey yasadık öncesindede diğer konumu okuyanlar bilir..haftada bir gidiyodum,simdi gitmelimiyim,nasıl davranırdınız siz olsanız..He bide ben gecen hafta evde yoktum,kpdede anahtarım var,bi misafir gelmiş onlara benim evimi görmek istemiş anahtarla gelip evimi gezdirmiş ben evde yokken girmiş evime...
pes ya bu adaamın ne derdi varda sizle uğraşıyo insan mutlu olsun diye uğraşır gelinimle oğlum diye sizinki ayırmaya çalışıyo senin eşin bu duruma ne diyor canımmm....
Eşinin tavrı nasıl?Gitmesen neler yaşanır?
pes yani, kp nin ne haddine ailene sürekli şikayette bulunmak.
vallahı erkeğin kaynanası da feci bişidir.
aman gitme boşver
insan olana insan olursan hak yerını daha iyi bulur kanımca
bırak yalnız kalsın düşünsün. burnu sürtülsün
Esiminde arada kaldıgını hissediyorum oda çok tepkili ailesine karsı ama ogluna duygu sömürüsü yapıyo hep babası..Ben hiç gitmesem esim gidiceksin demez zorlamaz..bundan sonrada bi süre gitmem diye düsünüyorum..
Hakedene hak ettiği gibi davranıcam zaten bundan sonra,evlendiğim günden beri yapmadıkları kalmadı..Evime gelip hakaretler etti,huzurunu bozarım ddi ay neler nelerr.Burnu sürtülse adam olmazki öylede bi insan..
gitme canım seni üzmelerinede izin verme senin ailen bu k.p yaptıklarına bir şey demiyomu ya hem birde başlarda bu adam hep böyle mi yapıyodu sizee canımm..
Başlarda daha fenaydıı neler yaptı evime gelip hakaretler etti,bağırdı cagrdı çıkın gdin evimden dedi,neler yaptıı..tek derdi anlıycagın benden hizmet bekliyo sabahtan aksama kdar onun evinde olup işlerini yapayım,byere giderkende haber vermemi istiyo ona..
Ben bana göresini cevaplıyayım asla sana bunu et demeden..
Birdaha da asla gitmezdim..Kendime hasret bırakırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?