Aynen biraz kesin muhabbetinizi de şu ateşleri bi sönsün. Tuhaf insanlar ya. Bırakında gençler yoluna baksın. Onlar mutlumu sizde öyle olun. Ama yok illa bişey yapıcaklar.
Valla ben senin yerinde olsam ayak basmam oraya sen oğlunun eşisin onun uşağı değil.Az yesin uşak tutsun kendine bence kocana da net bir tavırla çıkalım bu evden de çekilir mi bu böyle ya el deliye hasret biz akıllıya
Valla ben senin yerinde olsam ayak basmam oraya sen oğlunun eşisin onun uşağı değil.Az yesin uşak tutsun kendine bence kocana da net bir tavırla çıkalım bu evden de çekilir mi bu böyle ya el deliye hasret biz akıllıya
Ben 6 aydır syluyorum çıkalım bu evden diye..düğünümüzün ertesi günü basladı taa çıkın demeye ama esim babamın cenesınde var icinde yok oyle bişey diyo..ne bliyim canım ya defalarca söyledim ben çıkalım diye,sen evden çıkalım bidahada ailenle görüsme diyosun diyo..asılnda öyle demiyorum yanlıs anlıyo..kendiside söyledi zaten bu sabrımın sonu bidaha ev derse çıkıcaz söz dedii bakalımm :)
senin değil eşinin çözmesi lazım bu meseleyi.
babasına eşimle ilgili bir sıkıntınız varsa ailesine değil bize söyleyin demesi lazım.
ne bu ya çocuk gibi anne babanıza şikayet ediyor :)
ben olsam kayınpederin evinden kötü de olsa bir yere kiraya çıkarım.
bir daha da bayramdan bayrama giderim.
senin değil eşinin çözmesi lazım bu meseleyi.
babasına eşimle ilgili bir sıkıntınız varsa ailesine değil bize söyleyin demesi lazım.
ne bu ya çocuk gibi anne babanıza şikayet ediyor :)
ben olsam kayınpederin evinden kötü de olsa bir yere kiraya çıkarım.
bir daha da bayramdan bayrama giderim.
Öyle yapıcam zaten gitmiycem bayrama kadar evine,her defasında gittimde noldu yine aynı seyleri yaptılar bana..gitmiyim belki deger bilirler azda olsa..