Huzur bırakmadılarr evimde bıktım artık napcagımı sasırdım ya :(

k.pederinin içine kaynanatör kıvamında k.valide kaçmış bence

al anahtarını o adamdan,babaysa baba ona göre davransın o zaman.

Ben gitmezdim ve evinden de çıkardım, alsın başına çalsın
Tabi eğer eşin de arkandaysa ...

anahtarı isteyip almak çok zor ve tantanalı olur bence direk kapının kilidini değiştir. bu o adar basit bir şey ki. gir bi marketten kilit göbeği al, bi tornavida ile var olan göbeği sök yenisini tak. ev onun evi olabilir ama siz yaşıyorsunuz, bence eve öyle kafasına göre girip çıkamamalı.

bir de kira vermeden evinde oturmanızdan güç alıyor sanırım eğer gücünüz yetecekse sizi çok zorlamayacasa kira vermeye başlayın. böylelikle üzerinizdeki söz hakkı da azalır. o şimdi benim evimde oturuyorlar tabi ben ne dersem onu yapacaklar afasında belli, seni gelin aldılar kira karşılığı eve yardımcı değil. Masraf olmasın diye mutfaklarınızı birleştirmöeye çalışıyor. böyle şeyler iyi niyetle yapılınca güzel ama bu iyi niyet sizin kp'de pek görünmüyor maalesef.

Erkeğin bu türlüsüde hiç çekilmez kaynananla rolleri değiştiler herhalde
Evinde oturuyorsunuz ya size her türlü nazı geçebileceğini sanıyor....anahtarı almayı kendinde hak görüyor...canım isterse kapıyı gösteririm demek istiyor size..
İmkanınız varsa çıkın o evden yoksa size rahat huzur yok bu adamdan..eğer o evde oturmak zorundaysanızda çok muhatap olmayın..en sinir olduğum şeydir baskı ve zorlamayla insanı sindirme çalışmak..gideceğim varsada gitmem böylesine

İmkanınız varsa evinizi değiştirin kiranızı kendinizin ödediği bir eve geçin.
Kayıpederinin elindeki en büyük kozu almış olursunuz.
Babana da çok saygısızlık etmiş kayınpederin.
Çekilecek biri değil belli ki.
Aaancak evi değiştirmekten başka çıkış yok gibi evliliğinizin selameti açısından.
Kayınpederin had bilen bir insan olsa bu yaptıklarının onda birini bie yapmazdı.
Dolayısı ile konuşarak çözülebileck bir mesele değil.
Evi değiştirip mesafeli durarak kendinizi koruyabilirsiniz ancak...

benzer şeyleri yaşayan biri olarak sana şunu çok emin şekilde söylüyorum canım, eşinin ailesi belli ki kötü fikirli ve saygısız.. böyle insanlara ne kadar iyi niyet gösterip alttan almaya calısırsan o kadar tepene çıkarlar.. yani kendini tükettiğinle kalırsın.. eşinle konuş, babası da demiş zaten ya beni seçecek ya karısını diye.. ağızlarının payını bu saatten sonra eşin verebilir. eşinin tutumu çok önemli şu aşamada.. hiç de gidip gelme. çok sinirleniyorum böyle insanlara. yaşını başını almışsın, cocugun yuva kurmuş aile olmaya calısıyor, bıraksana be adam ne karışır huzur bozarsın. kendini üzmene değmez, keyfine bak sen kendi evinde.. sen kocana eş olmak için evlendin, gelinliği de hakedene yaparsın.. kusurabakma canım ama haketmeyen de avcunu yalasın kudursun köpek gibi.

Hakedene hak ettiği gibi davranıcam zaten bundan sonra,evlendiğim günden beri yapmadıkları kalmadı..Evime gelip hakaretler etti,huzurunu bozarım ddi ay neler nelerr.Burnu sürtülse adam olmazki öylede bi insan..

bence adam size evi vermiş karşılığında hizmet bekliyor hizmet etmek istemiyorsanız çıkın evinden o sizden bişey beklemesin sizde ondan bu kadar basit eşiniz bu duruma el atmalı böyle yapmaya devam edersen çıkarız evden desin ama adam diyeceğini demiş zaten evimden çıkın eşyaları da bırakın demiş daha ne desin siz bir karar verin çıkın evden kapatın çenesini başka yolu yok gibi ailenize kadar gittiyse gayet ciddi adam..

Esime çıkalım diyorum ama evdende cıkmıyo 6 aylık evliyim herdefasında gidiyo hallediyo geliyo eve geliyo hallettim çıkmıycaz tamam diyo..napcagmıda sasırdım kaldım valla ya..

Esime çıkalım diyorum ama evdende cıkmıyo 6 aylık evliyim herdefasında gidiyo hallediyo geliyo eve geliyo hallettim çıkmıycaz tamam diyo..napcagmıda sasırdım kaldım valla ya..
neyi halletmiş acaba desene beni anneme babama rezil etmiş sen neyi hallediyosun diye ay sinir oldum walla o zaman kp ikili oynuyo oğluna başka sana başka amacı seni huzursuz edip isteklerini yaptırmaya çalışmak bence böyle devam ederse eşine bir ayar çek ya babanı sustur ya da ben çıkıyorum bu evden sen otur babanın evinde de bu ne ya 6 aylık evlilikte çekilcek şeylermi

Sorma canm ya..Dedim esime zaten bidaha böyle bişeyle karsılasırsam beni yok bil dedimm..sabrımın sonu dedi olursa cıkıcaz bu evden dedii insallahh bakalımm :)

Aynen hakedene iyi davranıcaksın bu zamanda..Çok iyiliğim dokundu onlara benimm ama ya daha fazlasını beklediler,yada yaptıgım iyiliği begenmediler..anlamayan insanlar yani,bundan sonrada yüzümü zor görürlerrrr :)

canım eşi,n nasıl tepki veriyo bu olaylara

Eşimde çok şaşkın,babamı tanıyamıyorum falan diyo...Bende ona destek oluyorum her zaman üstüne gitmiyrum,ama üstüne gitmedikçede sanki beni dinlemiyo pek,babasnın yanına gidiyo arasını düzeltp geliyo yne kötü ben oluyorumm

ya şimdi gitmesen bayramda mecbur gitcen en iyi çözüm senin işe girmen gibi gorunuyo
ama hakikaten enteresan bi aileymiş
benim kv kp ust katta oturmasına rağmen ben her gun gitmiyorum

ya şimdi gitmesen bayramda mecbur gitcen en iyi çözüm senin işe girmen gibi gorunuyo
ama hakikaten enteresan bi aileymiş
benim kv kp ust katta oturmasına rağmen ben her gun gitmiyorum

Bayramda mecbur gidicem giderim bayramlarda özel günlerde ama normalde keyfime göre gitmem canım napıyımm çalısmayan bi cok insan varr bunları yasamıyodur eminim..çalısmakla kurtulamam öyle böyle değillerr..

Sanırım hasta eşinin ailesi aşırı derecede paranoyaklar Sağa sola bulaşması ailene ve sana hakaret etmesi herşeyi sorun haline getirmesi tahammül edilesi bi durum değil Başta kapı kilidini değiştirmekle başla. Hayatının içine bu kadar müdehale edemesinler. Eşinle konuş ve bu rayından çıkmış ailesini yola getirsin. Neden bi seçim yapmak zorundaymış ki eşin o kadar kıymetliymiş neden evlendirmiş oğlunu.. Baktın eşinde ilgilenmiyor salıver gitsin ya hazır hızlarını almışken bodoslama çarpsınlar

kendilerine anlam vermek zaten mumkun değil ama bu konuda eşinin de tavrını koyması lazım
babasının karşısına geçip benim karıma baskı yapma canı istediğinde gelir istemediğinde gelmez demesi lazım ama bunu da çoğu erkek yapamaz
aslında keşke çalışabilsen hem her gun gitme drdin olmaz hem de bi laf ederse taşınırsın
uğraşılmaz valla Allah kolaylık versin

Ay güldürdün beni sabah sabahh yaa bodoslama çarpsınlarr

Ailesi aşırı raydan çıktı,ben bile bunları yasadıgım halde ya ailen ya ben diye secim yaptrmak zorunda bırakmıyorum eşimi..Ama babasına dedi ben seçimimi 24 martta yaptım sen neyin kafasındasın dedi :)
Tahammülde edemiyorum ya,gitmiycem artık muhatap olmıycam ne halleri varsa görsünler,oğullarınıda gödermycem burunları sürtülsün azıcıkk..

Biz zaten kredi ödüyoruz her ay evimiz için,yarısını babası yarısını biz..tasınsakta aynı parayla kira vercez,belkide kiraya daha azını vercez..anlamak zor paramızıda veriyoruz..Eşim diyo canım,karım istediği zaman gelicek siz buna karısamazsınız diyo ama babası işte öyle bi insan ki,tuttrmus benim kurallarım var diye işte...

Aynen biraz kesin muhabbetinizi de şu ateşleri bi sönsün. Tuhaf insanlar ya. Bırakında gençler yoluna baksın. Onlar mutlumu sizde öyle olun. Ama yok illa bişey yapıcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…