huzur dolu yuvamızın kıymetli parçaları

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
652
398

Eklentiler

• $Fotoğraf-0339.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
yeniden yeşertmek değerlendirmek...muhteşem olmuş kanaviçeler...bayıldım...

hepsi çok güzel güle güle kullan...

yeniden yeşertmek değerlendirmek...muhteşem olmuş kanaviçeler...bayıldım...

hepsi çok güzel güle güle kullan...

çeyizci abla umduğumdan kat kat güzel yaptı sağolsun ben annemin zoruyla gitmiştim ama özellikle turuncu kahveyı görünce bayıldım

Çok güzeller güle güle kullan, devamını bekliyoruz canım..

tabi ki aklıma geldikçe ve yeni ciciler aldıkça eklicem inşallah, yeni hedefim blender uygun fiyat arıyorum bakalım bulunca hemen eklerim buraya da :))

canım ceyızlerın cok guzel
o kasıklıktan bende alıcam kackere almaktan dondum o gercek cekımmı ?
degılse bana cekıp koyar mısın cok merak edıyorum

canım ceyızlerın cok guzel
o kasıklıktan bende alıcam kackere almaktan dondum o gercek cekımmı ?
degılse bana cekıp koyar mısın cok merak edıyorum

teşekkür ederim canım daha iyilerin senin olsun internetten eklemiştim resmi tatlım gerçek resmi şöyle :))

teşekkür ederim canım daha iyilerin senin olsun internetten eklemiştim resmi tatlım gerçek resmi şöyle :))

Eki Görüntüle 678529
canım cok tesekkur ederım ya gercekten gorundugu gıbı guzelmıs markafonıde yakaladıgım zaman alıcagım kesınlıkle artık dusunmek yok sen nereden ve kaca aldın canım pekı

ben vipdükkandan almıştım 27 tl ye aslında bu pahalı oldu ama çok beğenmiştim annemin de gazıyla alıverdim
benim nihalem, bardaklığım da metal onlarla uyumlu olsun dedim markafonide yarın bu tarz bi dükkan kampanyası olur inşallah bu haftasonu kargo da bedavaymış ben de beklıyorum çeyizlik bişeyler gelse de alsak

internet alışverişi deyince aklıma geldi bir süre peşine düşüp sonrasında en uygun 24 tl ye bulabildiğim keyif tepsimizi eklemeyi unutmuşum :)))

canım markafoniden alıcam diyorum ama cok kızgınım onlara urunlerımı 3 haftadır gondermıyolar tedarık etmede sorun yasıyolarmıs vs vs haber neden vermıyosunuz dedıgımde cevap veremıyolar onlarada guvenımı yıtırdım artık

hadi ya inşallah bir an önce eline ulaşır tatlım fazla ürün mü almıştın ben çkb takımını bi sitede çok beğenmişim ama işte cesaret edemedim markafoni geciktirmez sanırdım demek onlarda arada yapıyo boyle

evet canım daha oncede alısverıs yaptım defalarca ama boyle bır sorunla ılk defa karsılastım
3 urunaldım ıkısı tepsi dıgerı de banyo kopugu baska yok

ooo sen de mı banyo köpüğü aldın :)) ben de alcam ya 2013 gelinlerinin hepsi almış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…