ooo sen de mı banyo köpüğü aldın :)) ben de alcam ya 2013 gelinlerinin hepsi almış :))
çok tatlı şeyler almışsın, güle güle eskit tüm aldıklarını
Bizim dügün tarihimiz askerim geldikten sonra konuşulcak tatlımm 2014 gelini olucam büyük ihtimalçok teşekkür ederim tatlımm senin nasıl giidyor hazırlıklar ne zaman düğün :)) sen de asker yolu gözleyen arkadaşlardansın sanırım Allah kavuştursun canım
İnşallahben bır sure bakamamıştım siteye senin pek de birşey kalmamış zaten almışsın herşeyi maşallah :)) inşallah eylüle yetiştiriverirsiniz düğünü
çeyizin güle güle kullan canım da ben o dantel ve kanaviçeleri ne yaptınız onu anlamadım.ne onlar?cahilliğime verin.kanaviçeyi çok da severim ama benim hiç yok
Ceyizlerin cok guzelmis
Devamini bekliyoruz.
Dugununuze de az kalmis
çeyizin güle güle kullan canım da ben o dantel ve kanaviçeleri ne yaptınız onu anlamadım.ne onlar?cahilliğime verin.kanaviçeyi çok da severim ama benim hiç yok
Benimde kayınvalidem verdi kanaviçe.kendi çeyizinden30-35 yıllıkk.nevresimleri haliyle eskimiş.kanaviçeler rengi bile solmamış.kestik onları.bende ilk fırsatta kendime pike takımı yaptırıcam.yapılanları görüyorum cidden çok şık duruyorlar...
her şeyin çok güzel canım mutlu günlerde kullan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?