Huzur hanem

Eviniz çok hoş. Sade, zarif ve şık. Hiç gereksiz örtülerle boğmamışsınız evi. Güle güle, mutlulukla huzurla oturun.

evın cok guzel cnm cok zarif aynı ben (adım zarif):roflol: ıyı gunlerde otur galıba evın yerlestırıken ılk halı bu bazı yerler cok boş ondan deıdm mobılyaların cok guzel aklımada bsıey geldı annem olsa aman kızm yerlere halı ser üşütrsun derdı :roflol: evımız bızımde parke ve harıka oluyo huzurlu mutlu otur ıns

TURKUAZ - MAVİ NEREDE KULLANILIRSA KULLANILSIN ZATEN ÇOK ŞIK.
EVİN TAM BENİM TARZIM AZ ve ÖZ...,

GÜLE GÜLE OTURUN, EVİNİZDEN NEŞE HUZUR SAĞLIK HiÇ EKSİK OLMASIN...

Çok şık ve uyumlu seçimler yapmışsınız. Ancak salondaki pandalı halı pek hoş olmamış. Ev çok zarif gözüküyor ama halı bozmuş biraz.Güle güle oturun.

resimlere ilk baktığımda benimde direk halı dikkatimi çekti sanki daha sade bir model olmalıymış gibime geldi..bende oturma odanı biraz farklı beklemiştim açıkcası ama köşeli koltukalr bir harika biraz farklılık bekliyordum o kadar.onun dışında koltuklardaki renk seçimin harika mobilyalarda çok güzel ferah bir mekan çok beğendim güle güle oturun

turkuaz ve kahve uyumu süper olmuş. güle güle oturun. salon ve oturma odası bu kadar şık olunca odasında da aynı özeni görmeyi beklerdim. ama eminim orası da olması gerektiği gibidir şimdi. :1rolleyes:

Cnm,o gusel ve de zarif gelinliğinden yola çıkarak evini de çok merak etmiştim.Yanılmamışım,herşey harika,tarzımızda çok benziyor.Taşlı avizelerimizde aynı.Huzurla sağlıcakla ve mutlulukla oturmanız dileğiyle...Antalya dan Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…