Huzur hanem

canım evin çok güzel gerçekten sana bi kaç şey sorsam olur dimi.koltuklarını nereden ve kaça aldın çok hoşlar.şuan araştırma içindeyim biz bi tek koltuk takımımızı almadık senin koltuklarına yakın bi model beğendim bi mağazadan ama senin koltukların çok hoşuma gitti.Allah evinde huzurla oturmayı nasip etsin

canım anladığım kadarıyla evinin giriş kapısı koridora açılıyor.
portmanton var mı?
ayakkabılık ve askı için nasıl bir çözüm buldunuz?
benim evimde o şekilde de fikir almak istedim :)

mobilyalar saloni marka-,inegöl egidip bulabilirsiniz :)
salondaki halımı eleştirenler haklı,ama salona henüz halı alamadık bebek odası için hayal edilmiş bi halıydı ı (babamın hediyesi)şimdilik salonda.
yatak odasına gelince yatak örtüm tadilatta-dikkat ettiyseniz nomal yatak örtüsü kullanılmaz fazla geliyor yatağın altına sıkışması lazım o bakımdan. arkadaşlar ısrar etti diye ekledim resimleri eskik olduğunu belirttim bi çok şeyin.
neyse yorumlar için teşekkür ediyorum

gerçekten bayıldım evine çok ferah güle güle otur..yanlız acizane fikrim okadar modern bir evde dantel biraz sırıtmış vitrin içindekiler yanlış anlama sadece fikrimi belirtmek istedim:)

Evin çoook güzel canım zevkine hayran kaldım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. oturma gurubun çok güzel bende nişanlıyımda istanbulda oturuyomuşsun nerden aldın acaba

Kusura bakma canım zaten yazmışsın a.s.

Harika ! Allah nazarlardan saklasın...

çay içmeye gelecem

öptüm canımın içi komşukanka..a.s.

kahvenin asaleti ve de turkuazın iç açıcı güzelliği bir araya gelmiş oturma odasında. güle güle huzurla otur birtanem..

Son düzenleme:

benim kaçıncı bursaya gelişim düğünden sonra hadi ama çok beklettin gel artıkkk
bu hafta geliyorum bursaya birdaha ki gelme sırası sende ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…