Huzur hanem

evin cok güzelmis güle güle otur canim..
baska bir baslikta okumustum evimin cok eksigi var diyodun ama hic öyle eksik varmis gibi diil harika gözüküyor yerimseniben
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah yakinda o eksiklerinide tamamlarsin :1hug:

EVİNDE SAĞLIKLA YAŞAMAN DİLEĞİ İLE CANIM...

nişan resimlerin kaldırılmış sanırım eğerki hatırlaığım kadarı ile sen isen.gülkurusu bi nişşan kıyafetin vardı dimi?
ben o elbisenin modelini beğenmiştim ve diktirmmek istedim fakat resimlere ulaşamadım.resmi edinmem mümkünmü özel mesaj atamıyorum sana.sen bana yazabilirsen sevinirim

canım turkuaz ve kahverenginin uyumuna herzaman bayılmıştım süper olmuş gerçekten. Allah ağzınızın tadını bozmasın. güle güle oturun.

Güle güle otur. Salonu çok şık olmuş ama o yerdeki pan dalı halı de neyin nesi kuzum yaa..... Ben olsam o salona öyle bir halı kesinlikle koymazdım. Çocuk odası halısı gibi... Bence o salonun asil havasına hiç uymamış....

teşekkür ederim:) zaten çocuk odası için almıştı babam (ilerde inş yerini bulacak)
salon halımız eksik olduğu için geçici olarak koymuştum canım :çok üzgünüm:

güle güle ağız tadıyla oturun....
yalnız salondaki o gelinlikli resim sizemi ait ya...ben onu internette görmüştüm
gelinliklere bakarken...çok şaşırdım şimdi:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…