huzur kalmadı

cancanpamuk

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
53
0
16
Samsun
Eşimin annesi resmen hayatı zindan etmeye başladı bize. o tanıdığım kadın bambaşka biri haline geldi. eşime arkamdan benim hakkımda konuşmaya başladı. başkalarının gördüğü kadarıyla yorumu oğlunu aşırı derecede kıskanıyor. eşimle birebir hiç sorunumz yok ama konu o olunca tartışıp düşman kesiliyo bana .
nasıl davranacağımı şaşırdım

Allah sabır versin :)

Öncelikle,eşine asla annesini şikayet etmemeni tavsiye ederim.
Eşin,annesinin sitemlerini sana taşırsa,üzerinde durmayıp geçiştirebilirsin.

Mesela annemi aramıyormuşsun derse,daha yeni aramıştım ama yarın sabah ilk iş ararım diyebilirsin.
Arıyorum-aramıyorum tartışmasına mümkün olduğu kadar girmemeye çalış.

Eşin,annesiyle ilgili birşey söylediği zaman öf pöf yapma:)
Arada bir kendiliğinden davet et,mesela annen epeydir gelmiyor,çağıralım veya gidelim gibi...

Bu arada,kayınvalidenle tek başına görüşmemeye dikkat et.
Yalnız olunca kötü konuşabilir veya konuştuklarınızı farklı aktarabilir.

daha önce aranızda tartışma falan oldumu neden bunları söylüyor

hiç bir sorun yoktu ne eşimle nede annesiyle ama biz bi tatil yapalım dedik sanırım ondan sonra değişti. benim sabırlı olmam gerekiyor belki ama inadıma şeyler yapınca dayanamıyorum. mesela eşim su böreğini çok sever ben her su böreği yapışımda kokusu ona gider oda hemen yaapr akşama gelirr iğneli laflar atarr benimkini eşime yedirmez kendisininkini yedirir

gelinlik yapmıyomuşum. onu istemiyomuşum. eşimide sevmiyomşum. ya biraz saçma şeyler eşimi benden soğutmaya çalışıyor sanki

Kayınvalidenizin iddiaları üzerine yorum yapıp kendimi ispatlayacağım
diye eşinizle tartışmaya girmeyin. Onun yaptığı yorumların gün gelir
gerçekdışı olduğu ortaya çıkar ama tartışmalarda kırılan kalpleriniz
onarılmaz, mutlaka izi kalır. eskilerin sabır demesi hep ondanmış zaten.

Burada bir çok kişi sustu kayınvalidesinin iddiaları karşısında ve
sonra kazanan taraf oldu. Allah aranızı bozmasın eşinizle.

Gelin - kaynana çekişmesi geleneksel bi durum değişmez :)))

Ya biraz tiiye alıcaksın he he tabi tabi , ya da alttan alıp annecim annecimi tribünlere oynayacaksın başka şansın yok

kv oğlunu kıskanıyor gibi geldi bana ,sen hiç takma eşinle onun için tartışmaya bile girme o yokmuş gibi davran

getirip kendi böreğini filan yedirmesi
gerçekten kıskanıyo oğlunu demek ki
arkadaşlarında dediği gibi onu şikayet etmeyin eşinize

şimdi size saçma gelebilir ama biranda davranışlarında değişiklik oluştuysa hissedilmesede bir rahatsızlığı var demektir.genel check-up yaptırın(mesela şeker hastalığı... v.b)

bende şu gelinlik yapmıyo lafına takılıyorum her duyduğumda sanki bi görevmiş gibi
gelin değilde kızları gibi görebilseler keske

eşine annesi ile ilgili olumsuz konuşma kaynana karşı güler yüzlü ilgili davran ki seni şikayet edecek husus bulamasın.mümkün olduğunca eşinle git gel az görüşmeye çalış ve kocanla aranı iyi tut canım senin eşinle iletişimin iyi olduktan sonra bu sıkıntıyı aşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…