rahatsizim. gunleri sirf gecsin bitsin bugunde hadi diye yasiyorum.. kucucuk seylere takiyorum, hayatimda bisey degistirmeseler yada farketmeseler bile. sacma olduklarini bilsemde hep kafamda biseyler donuyo. hergece sirf bugunde bitsin diye uykuya dalip, kabusta degil, rahatsiz edici ruyalarla uyaniyorum. huzursuzum ve huzur bulamiyorum.
yuzde yuz huzurlu hanimlar, var mi? boyle insanlar yasiyo mu? yasiyosa, nasil yapilio?
tersekkurler
herhangi bi kimsenin yuzunden degil ki bu. yani taktigim sorunlar sorun bile degil cogu zaman. ama derinden gelen bi huzursuzluk bana herseyi negatif gosteriyo.
dusunuyorumda sanki bazi insanlar var (belkide yok, bana varmis gibi geliyo) herseyden mutlular, hergunu sonuna kadar yasiyolar, hicbiseyi takmiyolar. ama sonra kendime bakiyorum, disardan bakinca ben o insanlardan biriyim, ama icten icten hayattan bikmisim aslinda. problem olanda bu hayattan bikipta olmek isteyen biri degilim, hani olsen ne yazar olmesen ne. limbo'dayim oyle..
rahatsizim. gunleri sirf gecsin bitsin bugunde hadi diye yasiyorum.. kucucuk seylere takiyorum, hayatimda bisey degistirmeseler yada farketmeseler bile. sacma olduklarini bilsemde hep kafamda biseyler donuyo. hergece sirf bugunde bitsin diye uykuya dalip, kabusta degil, rahatsiz edici ruyalarla uyaniyorum. huzursuzum ve huzur bulamiyorum.
yuzde yuz huzurlu hanimlar, var mi? boyle insanlar yasiyo mu? yasiyosa, nasil yapilio?
tersekkurler
tersekkurler
cok tesekkurler cevaplariniz icin.. nolur yanlis anlamayin ama baskalarinin kotu durumuyla alakali seyler okudukca ben daha kotu oluyorum, hayatin ne kadar berbat bisey oldugu daha cok aklima geliyo.. sukursuz degilim, hergun halime sukrederim cunku dedigim gibi buyuk bi sorunum yok cok sukur. baskalarinin yasadigi felaketleri dusunup, mutlu olamiyorum, empati kurup onlarin cektiklerini dusundukce dahada kotu hisseidyorum. cok cahilce gorebilirsiniz ama haberleri bile hic izlemem, boyle seylerden kolay etkileniyorum.
sadece o herseyden mutlu olanlar nasil oluyo merak ediyorum, belkide detaylardadir fark, ne biliyim bazen ben gokyuzune baktigimda mutlu olurum, bulutlarin sekline, dunyanin dondugunu dusunup, nasil su an benim icin gunduzse dunyanin diger tarafinda misil misil uyuyan insanlari dusunup mutlu olurum. sadece bakis acisindan bahsediyorum, boyle ne bilim boyle seylerin farkina varip hayata pembe gozluklerle bakmak istiyorum ama son zamanlarda tek benim kucuk dunyamda olan kotu seyleri gormekten yoruldum.
tersekkurler[/QUO
Namaz kılmanı dilerim canım ben kapalı bir insan değilim yeri gelir bikinimi giyerim yeri gelir kuran dinlemeye giderim hayatımda en huzurlu olduğum zaman (en parasız,sevdiğimle evlenmeye en uzak ,okul ders sıkıntı,arkadaş yok,dert çok dönemimdi)tüm namazlarımı aralıksız kıldığım allaha teslim olduğum zamandı yaklaşık 4 ,5 aylık bir zamandı ama mutluluğu tatmin olmayı damarlarımda hissettim ..istediğini yap dünyaları al o kadar mutlu olunamaz...
İNŞAALLAH BAŞARIRSIN..İNŞAALLAH BENDE TEKRARDAN BAŞARIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?