Huzur Sokağı ATV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Son olarak önceki yıl ‘Şüphe’ dizisinde yer alan Selin Demiratar, 1970 yılında Yüksel Çakmaklı tarafından filme çekilen ‘Huzur Sokağı’ projesiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

atv’de yayınlanacak olan dizi, ünlü yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı eserinden yola çıkılarak çekilecek.

Demiratar, Türkan Şoray’ın hayat verdiği Feyza karakterini canlandıracak. Dizinin başrol oyuncularından birini Doktorlar dizisi ile oyunculağa adım atan Kutsi canlandıracak.

Set Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Demiratar’ın projeyle ilgili yaptığı ilk görüşmede 13 bölüm ücretinin tamamını peşin almak istediği de kulislerde konuşulan söylentiler arasında.

Yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik bir aşk hikâyesini ekrana getirecek.

Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal’in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza’yı Selin Demiratar, Bilal’i ise Kutsi canlandırıyor.

Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

Selin Demiratarı sevmesem de, Sinem Öztürk'ü yeni proje de görecek olmak sevindirdi beni. Yoksa hayatta seyretmezdim

Kitabı beni çok etkilemişti ama keşke güzel oyuncular olsaymış ya .Selin Demiratar'dan nefret ediyorum nedense.Sanırım izlemeyeceğim

kitabı yıllar önce okumuştum.beni benden almıştı.dizinin fragmanını görünce çok heyecanlandım....başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum

Baska bir dizime denk gelmezse, sırf Sinem Öztürk için izleyecegim..

[video=youtube;KnJSczSvI_g]http://www.youtube.com/watch?v=KnJSczSvI_g[/video]

Kutsi doktor değilmiydi.?

evet bu kitabı bende heyecanla okumuştum çok güzel etkileyici bir kitap inşaallah kitabın dışına çıkmazlar.

Son düzenleme:
yıllarca evvel okumuştum romanı.. bi de türkan şorayla olan filmini de izlemiştim.. inşallah bu da güzel olur ama keşke selin demiratar yerine başka biri olsaydı o kız bana çok soğuk geliyor kadın güzel ama ne bileyim sanki bi şey eksik ... sempatiklik mi seksapellik mi bi şey eksik işte

huzur sokağı....:81::81::81:
severek bir solukta okuduğum süper bi kitap..
her ne kadar bazı oyuncuları sevmesemde yine kitap için izleyeceğimm..
inşallah kitabın dışına çıkmazlar..

bu diziyi bende cok merak ediyorum
umarim bekledigim gibi cikar eger kitabin disina cikarlarsa dizi dizilikten cikicaktir eminim bekleyip görücez

kitabini bir solukta okumustum ve cook begenmistim.cok harika bi kitapti cok etkilenmistim.hic aklima gelmezdi birgün dizi yapacaklarini.
kesin bakarim bu diziye.insallah kitabi gibi süper ve sürükleyici olur.

Kitabını çok önceden okumuştum...Diziye aynı başarıyı aktarabilecekler mi merakla bekliyorum...

Kitabın senaryolaşması genelde başarılı ollmuyor..
Önce kitabı okuyup sonra filmi izlemek bende hayal kırıklığı yaratmıştır hep..
Ergenlik döneminde okumuştum kitabı,2 cilt..Epey malzeme var aslında.:)
Bakalım nasıl uyarlanacak..

Kutsi'ye alışmak epey zaman alır gibi.:) Hastane koridorlarında,ameliyat masasında veya Ela'nın peşinde gördüğümüz için her yaz:):)

sorma
burda da kimya mühendisi olacak

bugün gazetede okudum yeşim salkım ve kocası oynayacakmışş......şimdi bakınca önce kitabı çok merak ettim geri kalmışım hiç duymadım

yazırı kim??

artı yeşim salkımı selin kadar soğuk ve itici buluyorum ....kocasınıda sadece kutsiyiseviyorum....

kitabını alır okurum ama dizisini dizilerime denk gelmezse izlerim

kanal d de iddalı diziler...çarşamba reyiz...kuzey güney helak oluyorum takip ederken.......perşembe kötü yol....p.tesiye koysalar memnun olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…