Huzur Sokağı ATV

dizi kitabın birebir aynısı olmayacakmış zaten değişiklikler olacakmış...beklentim benim de çok yüksek valla :)))merakla bekliyorum
kutsiyi bilale yakıştırdım fakat selin demiratarı feyzaya yakıştıramadım..boy farkı çok kutsiyle bi kere :)))

abooooouuu
herkes basroldeki kiza baya bir gicik oluyormus, bende tam tersi cok begenirim selini... dogal bir güzelligi var...

Ya ben Kutsi'yi beğeniyorum
Oyunculuğuda o kadar kötü değil ya:26:
Karizma duruyor aslında

kitabı ben de okumuştum, beğenmiştim. kutsiyi de severim. selin demiratarı pek sevmem ama izlicem bu diziyi, inşallah güzel olur.

Kız çok kocaman duruyor Kutsi'nin yanında..

ÖZET;
Huzur Sokağının 1.Bölümünde;
Huzur Sokağı’nın akıllı, cesur ve fedakâr delikanlısı Bilal, bambaşka bir dünyada yaşayan, geleneksel aile yapısından uzak büyümüş ve yalnızlık boşluğuna düşmüş Feyza ile karşılaşır. Birlikte büyüdüğü ve bütün çevresinin kendisine yakıştırdığı Şükran’a karşı duygusal bir bağ kuramayan Bilal, Feyza ile tanışınca iyice kararsız kalır. Feyza’nın hayatında ise bambaşka sorunlar vardır. Üvey annesinin babasına ve ailesine karşı oynadığı oyunlardan habersiz olan Feyza, içindeki manevi boşluğun savurmasıyla kendini yabancısı olduğu bir dünyanın içinde bulur. Yıllardır Bilal’e âşık olan Şükran ise Feyza’nın ortaya çıkması üzerine duygularını sorgulamaya başlar.

Huzur Sokağı, 7 Eylül Cuma Günü Saat 20.00′de Atv’de ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Şükran, Sinem Öztürk'ün canlandıracagı karakter mi?

Bu diziyi o kadar cok merak ediyorum ki, Sinem Öztürk ve Kutsi'yi de cok severim deeee Selin Demiratar'ı cok mu aradınız. Diziyi izlemek istesem de içimde bir sogukluk var bu kız yüzünden.

Bu akşam başlıyoooorrrr
Ben çok heyecanlıyım açıkçası, dizi yapılan kitaplar oldu bence bu yapılmasa eksik kalırdı herşey
Kutsi'yi beğenirim,karizmatik bulurum açıkçası
Ancak Selin için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim
Feyza rolüne daha şuh bi kadın olabilirdi bence
Bu kız Feyza için fazla donuk
Ama yinede izlemeye değer

Son düzenleme:

evet canım.şükran; sinem öztürk
aslında selin demiratar şimarık feyza için ideal olmuş ama ilerde feyza kapanacak durumlar değişecek o zaman nasıl olur selin bilemem.ayrıca feyzanın kocasını kim oynayacak ilerde onu da merak ettim

klasik konulardan uzak, güzel bi dizi olmus
ilk defa "normal" bi kanalda dini isleyen bi dizi yapildi galiba...
sevdim ben...

selin demiratar bence rolüne yakışmış.ön yargılı davranmıştım ama :)) feyza rolüne cuk oturmuş izleyince anladım...
kutsi her zamanki gibi süper...doktorluktan sonra onu taksici görmeye alışmamız zaman alcak biraz
şükran da çok şeker..hanımhanımcık saf temiz aşık..ama bilal onun hayallerindeki koca olmayacak o başka ...
şükranın annesi neydi öyle aynen şaştım kaldım...kızını vermeye ne meraklı..her lafı şükranla bilal. böylesini de ilk kez gördüm :)))

genel olarak dizi güzel başladı..inşallah bozulmadan devam eder

bence ilerledikçe kitaptan bayaa uzaklaşırlar feyzanın kapancağını falan zannetmiyorum
hem de benim okurkenki feyza ve bilal hayalim daha güzeldi yaa
en azından feyzanın yosun yeşiliydi gözleri bu ne bacak şovu yaptı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…