bugün gazetede okudum yeşim salkım ve kocası oynayacakmışş......şimdi bakınca önce kitabı çok merak ettim geri kalmışım hiç duymadım
yazırı kim??
artı yeşim salkımı selin kadar soğuk ve itici buluyorum ....kocasınıda sadece kutsiyiseviyorum....
kitabını alır okurum ama dizisini dizilerime denk gelmezse izlerim
kanal d de iddalı diziler...çarşamba reyiz...kuzey güney helak oluyorum takip ederken.......perşembe kötü yol....p.tesiye koysalar memnun olur :))
kitabını çook beğenmiştim
izlemeyi düşünüyodum ama yazarı Şule Yüksel Şenler e sormadan yapılmasına kızdım birazcık
yazarın raportajını okudum kadın romanının dizi olduğunu televizyonda görmüş
evet bende okudum o röportajı
röportajda;
Geçen yıl 101. baskısı yapılan Huzur Sokağı'nın şu günlerde dizi çekimleri yapılıyor. Dizi olacağını duyunca ne hissettiniz?
Kitabın bütün hakları yayınevinde. Yapımcıların benimle bire bir görüşmeleri olmadı. Çok kırgındım öncesinde haber vermedikleri için. Fragmanları görünce çok endişelendim. Ama yayınevi, yapımcı ve yönetmen, şüphelerimi gidermek için sonradan da olsa geldiler. Görüşmemiz oldukça müspet geçti. Ancak o zaman rahatlayabildim. Gerçekten bu filmi çekecek olanların şuurlu ve karakterli olmaları benim için önemli. Tabii ki bazı değişiklikler var ama sanırım olması gereken değişiklikler. Yeter ki İslamî hassasiyetlerimizi zedelemesinler. İnşallah değerlerimizi yıpratacak sahneler olmaz.
yahu bn bu dizinin kitabını elime almıştım ve bir kaç sayfadan sonra ne saçmalık yahu diip attım.....şuan dışarıda gördüğümüz kot,t-shirt ve hafif makyajlı kızları öyle bi tasvir edişi vardıkii...darwin teorisi gibi çok çirkin bulmuştum...dizisi öyle olmayacaktır ama bi kaç bölüm izlerim heralde....
kitabı bende okudum hem de kaç kez ama sizin söylediğiniz gibi tasvirle hiç karşılaşmadım...:44:
ama kitabın yazıldığı yılları da göz önüne almak gerek...
Selin Demiratar' ı bende hiç sevmiyorum.. çok itici ... oynadığı hiç bir diziyi de izlemedim sırf o var diye :)
ilk sayfalarındaydı..hani bi çocuk vardı camiden çıkıyordu anasının elini öpüyordu...çok efendiydi,dinibütündü vs...sonra bu çocuk okula gidiyordu ve daha bismillah kimseye slm diyaloğu vermeden okuldaki tipleri tasvir etmeye başladı yazar hanım....hatırladınız mı????
aynı şekil bi kapalı bayanı itici tavsiye eden bi kitap olsa onu da atarım okumam,saygı lazım....
aynen yaa ne itici bi kadın...eşim bazen der ki bu nası oyuncu olmuş yaa güzellik te yok oyunculukta....
şimdi aslında bu bilallerin yaşadığı yer yani huzur sokağı dindar bi semt...gençlerin falan hep camilerde olduğu ...sonra oraya bina yapılıyo ve feyzalar taşınıyo...yani öyle semtte açık kızları görmek herkesin ilgisini çektiği içiyo ilk başta...anlattığın o sanırım...yani düşün ki mahallemize yeni biri taşınsa hemen onu dikktle süzmez miyiz :))) bu da öyle bişe yani...
zaten kitabın yazarı kendini anlatmış feyzada..abisi de bilal gibiymiş...ama abi kardeş ilişkisini yerine bunları sevgili olarak yazmış...öyle okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?