Huzur veren filmler

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
Ben genellikle kafa dınlendıren alıp götüren filmleri seviyorum.
yaşanmış gercek hıkayeler olursa hatta daha cok sevıyorum..bıyografı fılmlerı falan..

Amelie gibi ama bıraz daha kalıtelı film onerılerıne acığım..
Öyle olmalı kı konusmalar tatlı tatlı gelmeli, renkler hepsi bir bütün olmalı...
bugüne kadar en beğendiğim filmler için bir kaç örnek verecek olursam Benim adım khan, Amelie, Cennetın cocukları , Sarayın tatları bunları begenerek ızledım

Benim adım khan off muhteşem bir film kuzum :) bide Aamir khan'ın filmlerini tavsiye ederim canım.. bu adam muhteşem film yapıyor yaa:KK68: bütün filmlerini izledim en son p.k yi izledim harika bişeydi tavsiye ederim.. imdb puanları 7 ila 8 arası oluyor genellikle ama bu p.k 8,7 almış çok güzel :) Birde Aamir khan'ın yine fanaa isimli bir filmi varr oda muhteşemm :) daha bisürü filmi var kuzum 3 aptal, yerdeki yıldızlar bunlarada bak mutlakaa.. Kesinlikle etkileyici filmler herbir sahnesi anlam taşıyor.. Zaten Aamir khan boş film yapmazki :)):KK19:

yorumlar ıcın tesekkürler kızlar :))
:anneadayı:
ben bunlara bakacagım tek tek elizabennet ve nuraycım

sever mısın kuzum bılmem ama boksör james braddock hayatı da ılgımı cekmıştı baya..güzeldi film :))

Benim adım khan off muhteşem bir film kuzum :) bide Aamir khan'ın filmlerini tavsiye ederim canım.. bu adam muhteşem film yapıyor yaa:KK68: bütün filmlerini izledim en son p.k yi izledim harika bişeydi tavsiye ederim.. imdb puanları 7 ila 8 arası oluyor genellikle ama bu p.k 8,7 almış çok güzel :) Birde Aamir khan'ın yine fanaa isimli bir filmi varr oda muhteşemm :) daha bisürü filmi var kuzum 3 aptal, yerdeki yıldızlar bunlarada bak mutlakaa.. Kesinlikle etkileyici filmler herbir sahnesi anlam taşıyor.. Zaten Aamir khan boş film yapmazki :)):KK19:

aa faana da da kajol varmış ne cici kız o ya :))

Evett bal bidonum:KK45: film de super agladim birascik ama muhtesem bi film izle mutlaka:KK19:

tam romantık değil ınsallah sımdı baglandıgım fılm her cocuk ozeldır oldu..yagmur cok yagıyor net problemlı..bu bıtınce sırayla ızlıcem zaten akıcı oluyor baya :)

tam romantık değil ınsallah sımdı baglandıgım fılm her cocuk ozeldır oldu..yagmur cok yagıyor net problemlı..bu bıtınce sırayla ızlıcem zaten akıcı oluyor baya :)
Nasi desem bal bidonum aslinda ask var ama oyle sikan bi ask filmi degil farkli konularida var.. Soylemiyim heyrcani bozulmasin..:KK53: Yerdeki yildizlarida izle aamir khanin filmi oda cok guzel sirayla izle kuşum:KK15:

Nasi desem bal bidonum aslinda ask var ama oyle sikan bi ask gilmi degil farkli konularida var.. Soylemiyim heyrcani bozulmasin..:KK53: Yerdeki yildizlarida izle aamir khanin filmi oda cok guzel sirayla izle kuşum:KK15:

tamam bal peteğim :KK70:

X