Katılıyorum, çocuktan yürümeyin. Onun seviyesine düşmeye gerek yok.Ya şimdi birde ben çocuğu kabul edip evlendim demişsiniz ama çocukla ebeveynler aynı şey değil,yani burdan yürümeyin.
Mune bdv de olsa konu daha uygun daha çok yardım gelebilir
Ben memletımden 13 saat uzakda bır şehırde yaşıyorum. Kendim çalışıyorum. 100 yaşında bir insanı uzun yollara getiripgotürmek çok zor olurdu belkı. Kardeşim onu huzuevıne yerleştırdı. Ama hala vıcdan azabı yaçıyor yerınde rahatmıdır diye çok üzülüyorum.Aşağı yukarı aynı durumda anneannem var.
Ev tuttuk,yerleştirdik ama sadece onunla bitmiyor sürekli ilgilenmek lazım.
Ben kendimizden biliyorum başkasının evinde yaşlılar rahat edemiyor.cocugunun evi bile olsa diken üstünde oluyor.
Açıkçası eşinize de hak verdim mesela sürekli değil ama 1-2 aylığına getirin babaanneyi çok zorlanırsınız,tüm düzen bozuluyor,bir şekilde sıkıntı yaşanıyor yani.
Ama ben kendimden eminim,babaannemden eminim derseniz bilemem.
Aynı ev değil ama aynı apartmanda ev olabilir,huzurevi biz halamiz için araştırdık aslında çok iyi seçenek ama yaşlılar istemeyebiliyor.
Boşanma konusunda da ortak bir yol bulunabilir diye düşünüyorum.hemen istemedi,ben herşeyi kabul ettim,o etmedi ayrılıyorum demeden önce başka seçenekleri düşünün öyle karar verin bence.
Huzurevine neden öcü gözüyle bakıyorsunuz?Sevgili arkadaşlar 45 yaşında evli eğitimli işi olan bir insanım çocugum yok. Babannem var çocukluguma da az çok emegı hakkı geçtı.100 yaşında ama yuruyebılıyor fakat yemege ve ısınmaya ihtiyacı vardı. Evlatları da yaşlı artık babamın bir eli yok engelli. Zar zor kızlarına yolladıgımzda güya evin içine tuvaletını bulaştırmış. Ben ev tutayım kırasını vereyim siz ilgilenın dedım ama sonuç yok. Ben şehır dısında yaşıyorum. Eşime dedım kı yanıma almak ıstıyorum aç sogukda oturuyor deyınce bozuldu çocukları baksın ya da huzuevıne verın dedı. Sizce eşimden ayrılmakda haklı olabılırmıyım? Siz ne düşünurdunz ? Ben onun için kalktım düzenımı bozup şehır degıştırdım. Çocuguyla onu kabul edıp evlendım. Çocuk benle yaşamıyor ama ayrılmakla ıyı mı ederım?
Ablacım aslında öcü gözüyle bakmıyorum hatta benım bıle nolcagım bellı degıl çocugum da yok. Ve kendım için de huzurevını dusunuyorum Ama sankı babannem kedı yavrusu gıbı atılmış gıbı geldı.Huzurevine neden öcü gözüyle bakıyorsunuz?
O yaşta bir kadının en rahat edebileceği en iyi bakılacağı yer huzurevidir.
Böyle daha kötü. Ordan oraya gezecek bir düzeni Olmadan yüz yaşında kadıncağız. Üstelik gelin ve damatlara da yük olacak. Bunu hissedecek de.Ablacım aslında öcü gözüyle bakmıyorum hatta benım bıle nolcagım bellı degıl çocugum da yok. Ve kendım için de huzurevını dusunuyorum Ama sankı babannem kedı yavrusu gıbı atılmış gıbı geldı.
Ama bu şekilde daha zor, yaralayıcı değil mi? O kadıncağız oradan oraya sürüklenirken kendini yük olarak görmüyor mu sanıyorsunuz?Ablacım aslında öcü gözüyle bakmıyorum hatta benım bıle nolcagım bellı degıl çocugum da yok. Ve kendım için de huzurevını dusunuyorum Ama sankı babannem kedı yavrusu gıbı atılmış gıbı geldı.
Yük olarak hisseder kesin.Ama bu şekilde daha zor, yaralayıcı değil mi? O kadıncağız oradan oraya sürüklenirken kendini yük olarak görmüyor mu sanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?