Huzurevi

Bunun icin neden bosanasiniz. Acacaginiz evde babanneyle yasamayacaktiniz. Ben boyle duskun olsam kmsenin yaninda kalmak istemem huzurevine gitmek isterim. Hem akranlari var hem duzenli hem hakkiyla bakilir. Esiniz istemek zorunda degil. Bi de kendi cocuklari dururken hic istemek zorunda degil.

Hasta birinin bakımı herkesin yapabileceği birşey değil
Çok zorlanırsınız
Profesyonel ellerde bakımı ilacı daha düzenli ve gerektiği gibi olur
Kendi gibi insanların içinde kendinide dışlanmış hissetmez
Size düşen onu orda unutmamanız arada bir gidip halini hatrını sorup ihtiyaçları varmı iyi bakılıyor mu diye kotrol edip onu mutlu etmeniz
Huzurevi kötü değildir

Ya şimdi birde ben çocuğu kabul edip evlendim demişsiniz ama çocukla ebeveynler aynı şey değil,yani burdan yürümeyin.
@Mune bdv de olsa konu daha uygun daha çok yardım gelebilir

İnan cemoosum cocukla yaşlı ayni cok üzüldüm kadincagiza surda nekadar ömrü kalmiski.
Konu sahibi fedakarlik yapmış zamaninda keske eşide yapsa

Ne kadar vefalı bir torunsunuz.Ama bunun için boşanmayı düşünmeyin.Ev tutayım demişsiniz huzur evi aklınıza yatmadıysa hasta bakıcı veya yardımcı teklif edilse nasıl olur?

Böyle daha kötü. Ordan oraya gezecek bir düzeni Olmadan yüz yaşında kadıncağız. Üstelik gelin ve damatlara da yük olacak. Bunu hissedecek de.

Tsk ederim cnm

Eşinize direk aa kötü olamaz böyle birsey diyemedim
Hem o yaşta bir insanın en iyi bakılacagi yer huzurevidir ama çok iyi uzman bir yer olmalı
100 yaşında biri ile yaşamak ile çocuk aynı şey değil
Ayrıca bir asinalik alışkanlık gerekiyor.
Siz kendiniz düşünün eşinizin babaannesi gelse size yerleşse ne dersiniz?

Ne kadar vefalı bir torunsunuz.Ama bunun için boşanmayı düşünmeyin.Ev tutayım demişsiniz huzur evi aklınıza yatmadıysa hasta bakıcı veya yardımcı teklif edilse nasıl olur?
Cnm babannemı kardeşim huzurevıne yerleştırdı. Oncesindı de ben bırşeyler düsünmüştüm. Ama olmadı.erkek kardeşim çok ışgılendı onunla herşeyıyleeilgilendi ama
Zaten dedı kendısı annem gelse sen bakarmısın dıye. Ben ondan babanneme bakmasını beklemedım. Ben ilgilenecektım. Şuan babannemi huzurevıne erkek kardeşim yerleştırdı. Ben oncesınde bırşey yapamadım. Şuan sadece bu olayın içimde sorgulamasını yaşıyorum. Çok ortada kalmıştı. Sanırım huzuevınde devamı onun için daha ıyı olcak.

Hayır söyle düşünün her an sağlık kontrolleri - uygun diyet - yaşıtları olan bir ortam olursa en doğrusu
Cunku gerçekten farklı bir sorumluluk
Tabiki bu demek değildir aramayın sormayın
Ama tek başınıza bakmanız mümkün değil 70 80 araligi bir derece
100yas artık profesyonel destek ister
Eşinize de çok iş düşecekti

Allah kimseye muhtaç etmesin.
Bizleri elden ayaktan düşürmesin.
Hep bu duayı yapalım.
Allah kimseyi başkanın eline düşürmesin.
Hepimizin sonu ne olucak belli değil.
Tek bildiğim şey elimiz ayginiz tutana kadar yaşlılıkta idare etmek sonrasında bir gün yatak döşek diğer gün toprak.yataklara dusurmsin yüce rabbim.

Huzurevine neden öcü muamelesi yapiliyor? Siz olsaniz esinizin 100 yasindaki babannesine bakmak ister misiniz? Huzurevi yaslilar icin guel bir secenek, akranlari var, bi kenara atilip unutulmadiktan duzenli ziyaret edildikten sonra kime ne zararı var? Herkes icin en guzeli degil mi? Birakin su ortadogu drama zihniyetini ya

Siz calisiyorsaniz evde olmadiginiz zamanlarda kim ilgilenecek? Yasli kadın, basina bir sey gelse nasil haberdar olacaksiniz? Huzurevinde her daim gozetim altinda. Her seyi saati saatine yapilir. En dogru tercih bu tabi ki.
Esinize de bu konuda hak vermelisiniz. Kimse bunu kolay kolay kabul etmez. Her seyiyle siz ilgilenecek olabilirsiniz ama sizinle iki gun bir tatile gitmek istese nasil gidecek? Bu sorumluluk ikinize de ait mecburen.

Huzurevi kötü bir seçenek değil bence. Orda doktoru, hemşiresi, bakımıyla ilgilenen bir kişi olacak hep. Yemeği önüne gelir, odası sıcak olur. Etrafında insan da olur hem. Asıl mesele ilgilenmek zaten. Evini tutayım siz ilgilenin dediğinizde olmuyor yani. Çok zordur yaşlı bakmak. Hiç yaşlı baktınız mı tek başınıza?

Sonradan lafını yapacaksanız keşke şehir değiştirmeseydiniz. Çocuğuyla sizin babaanneniz aynı şey değil ayrıca. Kocanızı böyle kolay gözden çıkarttığınıza göre ayrılmakla iyi edersiniz evet. Boşanın bakın babaannenize istediğiniz gibi.

Medenıyet ortadoğundan doğdu sonra köreldi o ayrı mesele. Bunun ortadoğuyla bır alakasını goremedım. Ben huzurevıne karşı degılım. Belkı bende gıderım. Evt 100 yaş zor. Ustesınden gelemeybılırım. Kendımce vıcdan muhasebesı ve muhakemesi yapıyorum. Hepsı bu.

Acıkcası benim ananem olsaydı ne kadar bakarım desemde bakamazdım. Cünkü öncelikle çalışan ve yalnız yaşayan üç çocuklu anneyim ikincisi yaşlı birine tek basına bakmak çok zor özellikle yatalaksa. Huzur evini neden denemiyorsunuz ? Orda cok iyi şartlarda yaşıyor yaşlılarımız. Sizde sık sık ziyaret edersiniz hatta arada evinize getirir sizde kalır böylelikle kendini yalnız hissetmez.

Yatalak degıl ablam. Iyı ayakda gezebılıyor çok şükür degnekle. Benım de aklıma gelıyor. Rahatı yerındemı dıye. Çok uzak şehırde oturuyorum gıdınce ziyaret edecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…