cgdm16 30.06.2012 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 1.973 5 66 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #141 asigimkralime .!.: hepsi çok güzel güle güle kullan Genişletmek için tıkla... saol cnm cok tesekkur ederım
asigimkralime .!.: hepsi çok güzel güle güle kullan Genişletmek için tıkla... saol cnm cok tesekkur ederım
pogacaayak 2012- ∞ Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 8.838 1.110 148 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #142 çok güzel parçalar var, gülerek mutlulukla kullanıyosunuzdur umarım :)
cgdm16 30.06.2012 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 1.973 5 66 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #143 krizsavar .!.: çok güzel parçalar var, gülerek mutlulukla kullanıyosunuzdur umarım :) Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım cnm ... daha kullanmak nasıp olmadı malesef. seneye bu zamanlar kullanıyo olucam allah kısmet ederse
krizsavar .!.: çok güzel parçalar var, gülerek mutlulukla kullanıyosunuzdur umarım :) Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım cnm ... daha kullanmak nasıp olmadı malesef. seneye bu zamanlar kullanıyo olucam allah kısmet ederse
minikcicek Aşkısının Minik Papatyası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 1.436 18 68 Zonguldak 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #144 cgdm16 .!.: tamam cnm elıme ulasınca ozelden yazarım sana Genişletmek için tıkla... Battaniye gelmedi mi canım ?
cgdm16 .!.: tamam cnm elıme ulasınca ozelden yazarım sana Genişletmek için tıkla... Battaniye gelmedi mi canım ?
cgdm16 30.06.2012 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 1.973 5 66 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #145 minikcicek .!.: Battaniye gelmedi mi canım ? Genişletmek için tıkla... ahhhh... ınan unuttum tatlım ya cok ozur dılerım. geldı öle bı kenarda kullanılacagı gunu beklıyo. sen nasıl dıye sormustun sanırım. sık dokulu bızım hosumuza gıttı baya yumusacık bısı. desenı falan acınca hayal kırıklıgına ugratmadı bekledıgım gıbı hersey
minikcicek .!.: Battaniye gelmedi mi canım ? Genişletmek için tıkla... ahhhh... ınan unuttum tatlım ya cok ozur dılerım. geldı öle bı kenarda kullanılacagı gunu beklıyo. sen nasıl dıye sormustun sanırım. sık dokulu bızım hosumuza gıttı baya yumusacık bısı. desenı falan acınca hayal kırıklıgına ugratmadı bekledıgım gıbı hersey
minikcicek Aşkısının Minik Papatyası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 1.436 18 68 Zonguldak 10 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #146 cgdm16 .!.: ahhhh... ınan unuttum tatlım ya cok ozur dılerım. geldı öle bı kenarda kullanılacagı gunu beklıyo. sen nasıl dıye sormustun sanırım. sık dokulu bızım hosumuza gıttı baya yumusacık bısı. desenı falan acınca hayal kırıklıgına ugratmadı bekledıgım gıbı hersey Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım, çook beğenmiştim resimde ama cesaret edip alamamıştım. O arada hediye geldi battaniye.. Eğer tekrar alırsam tercihim bu olacak :) çok saol.
cgdm16 .!.: ahhhh... ınan unuttum tatlım ya cok ozur dılerım. geldı öle bı kenarda kullanılacagı gunu beklıyo. sen nasıl dıye sormustun sanırım. sık dokulu bızım hosumuza gıttı baya yumusacık bısı. desenı falan acınca hayal kırıklıgına ugratmadı bekledıgım gıbı hersey Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım, çook beğenmiştim resimde ama cesaret edip alamamıştım. O arada hediye geldi battaniye.. Eğer tekrar alırsam tercihim bu olacak :) çok saol.
HayatimM gel zaman, geç zaman.. Kayıtlı Üye 19 Aralık 2009 736 0 316 10 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #147 Çok güzelmiş çeyizlerin çiğdmcim baya bişeyler almışsın Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Bişe sorcam bu kadar kutu kutu kutu kutuyu nereye koydun
Çok güzelmiş çeyizlerin çiğdmcim baya bişeyler almışsın Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Bişe sorcam bu kadar kutu kutu kutu kutuyu nereye koydun
cgdm16 30.06.2012 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 1.973 5 66 10 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cgdm16 #148 HayatimM .!.: Çok güzelmiş çeyizlerin çiğdmcim baya bişeyler almışsın Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Bişe sorcam bu kadar kutu kutu kutu kutuyu nereye koydun Genişletmek için tıkla... buyuk kolıler aldım marketten hepsını doldurdum kolılere bantladım agızlarını uzerınede hangı odaya aıt oldugunu yazdım kı ceyız gıderken karısmasın her odanınkı yerıne gıtsın. sonra sadece gıyınmek ıcın kullandıgım bı odda var evde ust uste oraya yıgıyorum tatlım kule gıbı oldular
HayatimM .!.: Çok güzelmiş çeyizlerin çiğdmcim baya bişeyler almışsın Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Bişe sorcam bu kadar kutu kutu kutu kutuyu nereye koydun Genişletmek için tıkla... buyuk kolıler aldım marketten hepsını doldurdum kolılere bantladım agızlarını uzerınede hangı odaya aıt oldugunu yazdım kı ceyız gıderken karısmasın her odanınkı yerıne gıtsın. sonra sadece gıyınmek ıcın kullandıgım bı odda var evde ust uste oraya yıgıyorum tatlım kule gıbı oldular