• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzurlu bir yuvam olsa

Bu tepkim, muhalif oldugunuzdan degil, yorumlarinizin irrasyonel olmasindan hanimefendi. Ilgili konuyu acma maksadimin, arada yas farki olan kisilerin uyusup uyusmadigi konusunda bayanlarin yorumlarini almak oldugunu anlamaliydiniz ama siz daha ne soruldugunu kavrayamamissiniz. Eee, haliyle yorumunuz da bir hayli absurt olmus.

Herkes onaylasa da ailesi onaylayacak miymis? Yorumun sigligi burada iste. Evlilige gelene kadar o kadar cok sey var ki... Onun da benden hoslanmasi, uyusmamiz, anlasmamiz, evlilige bakis acimiz, politik tercihlerimiz, felsefi goruslerimiz, hedeflerimiz, vs. Bu uzar da gider. Ama sizin "6 yas birinden hoslaniyorum" baslikli konumu direkt ailesi ile bagdastirmaniz bir nevi uzun atlama olmus.

Ayrica, o guzide "Erkek dogasi geregi 5 yas geriden gelir" hipotezinizi de herhalde bir omur unutamam. :)

Konu sahibi, konunuzu sabote ettigim icin gercekten ozur diliyorum ama her sey yerinde guzel.
Bende uyuşamayacağınız konusunda yorum yaptım işte. Ne karakter, ne yaş, ne de ailevi olarak uyuşamayacağınız konusunda. Erkeklerin zaten fazlaca çocuksu olduklarını, birde 6 yaş küçük olarak size çok fazla küçük geleceğini söyledim. L beden birinin S beden pantolona girmeye çalışması gibi.(Daha iyi anlamanız açısından) Ve olurda bir ilişkiye başlarsanız diye yaptım tabiki yorumumu yoksa sizden hoşlanacak mı hoşlanmayacak mı bize ne, kime ne, biz nereden bilelim kardeşim. O size kalmış bir durum, onun duygularına kalmış bir durum. Olmazsa olmaz ben ya olursa geleceğinizi düşünün diyerek söyledim. Bahaneler de aramayın lütfen. Yaptığınız şey onaylanmamanın kuyruk acısı. Ve tabiki falso bir ilişki daha yaşayıp evlenememekten duyduğunuz korku. O yüzden herkesten pozitif yorumlar beklemenizi anlayışla karşılıyorum. Ama siz bu ilişkiye başlayın kısmetse pozitif yorumların mı benim size söylediklerimin mi doğru olduğunu göreceksiniz. Lütfen dediğiniz gibi sözlerimi asla ama asla unutmayın Bu iş olursa aklınıza mutlaka geleceğim , yorumlarımda yanıldığımı hiç görmedim :) Maske konusuna neden bu kadar takıksın sözüne son cevap olarak da.. Hani birkaç aylık ilişkin olur. Herşey çok güzel giderken adamın Badoo adlı chat sitesine üye olan yaramazın teki olduğunu anlarsınız ya. Maske o an düşmüş olur. Gerçek yüzünü görmüş olursunuz. O yüzden size de diyorum konu sahibine de uzun ilişki yaşamadan gerçek yüzünü görmeden evlenmeyin diye. Bu konuda acı tecrübeleri olan biri olarak sözlerimi anlayamadınız ya daha ne diyebilirimki :KK53: Yaşanmışlıklarınızdan ders alarak yaşamıyorsunuz demektir. Anlık düşünüp geleceğinize hiç bakmıyorsunuz resmen sen uzun atlama yaptın diyorsunuz. İşin ileriki evresini benden önce sizin düşünmeniz gerekirdi oysaki; hayat sizin hayatınız ya hani. Olgun olmamak dediğimde bile körebe evcilik oynamak geliyor aklınıza. Bu şekilde devam ederseniz 33 değil 66 da olsanız mutluluğu yakalayamazsınız. Siz bana istediğiniz kadar kinlenin durum bu. Üzgünüm.

Son düzenleme:
Ben 21 yasinda evlendim 4 senelik evliyim 1 tane cocugum var hala benim evlendigime inanamadiklari konusulur yakin cevremde. :) En son evleneceklerini dusundukleri insandim. Kisaca cok istersen ya da ararsan olmuyor, akisina birakmak gerekir.

Bende uyuşamayacağınız konusunda yorum yaptım işte. Ne karakter, ne yaş, ne de ailevi olarak uyuşamayacağınız konusunda. Erkeklerin zaten fazlaca çocuksu olduklarını, birde 6 yaş küçük olarak size çok fazla küçük geleceğini söyledim. L beden birinin S beden pantolona girmeye çalışması gibi.(Daha iyi anlamanız açısından) Ve olurda bir ilişkiye başlarsanız diye yaptım tabiki yorumumu yoksa sizden hoşlanacak mı hoşlanmayacak mı bize ne, kime ne, biz nereden bilelim kardeşim. O size kalmış bir durum, onun duygularına kalmış bir durum. Olmazsa olmaz ben ya olursa geleceğinizi düşünün diyerek söyledim. Bahaneler de aramayın lütfen. Yaptığınız şey onaylanmamanın kuyruk acısı. Ve tabiki falso bir ilişki daha yaşayıp evlenememekten duyduğunuz korku. O yüzden herkesten pozitif yorumlar beklemenizi anlayışla karşılıyorum. Ama siz bu ilişkiye başlayın kısmetse pozitif yorumların mı benim size söylediklerimin mi doğru olduğunu göreceksiniz. Lütfen dediğiniz gibi sözlerimi asla ama asla unutmayın Bu iş olursa aklınıza mutlaka geleceğim :) Maske konusuna neden bu kadar takıksın sözüne son cevap olarak da.. Hani birkaç aylık ilişkin olur. Herşey çok güzel giderken adamın Badoo adlı chat sitesine üye olan yaramazın teki olduğunu anlarsınız ya. Maske o an düşmüş olur. Gerçek yüzünü görmüş olursunuz. O yüzden size de diyorum konu sahibine de uzun ilişki yaşamadan gerçek yüzünü görmeden evlenmeyin diye. Bu konuda acı tecrübeleri olan biri olarak sözlerimi anlayamadınız ya daha ne diyebilirimki :KK53: Yaşanmışlıklarınızdan ders alarak yaşamıyorsunuz demektir. Anlık düşünüp geleceğinize hiç bakmıyorsunuz resmen sen uzun atlama yaptın diyorsunuz. İşin ileriki evresini benden önce senin düşünmen gerekirdi oysaki; hayat senin hayatın ya hani. Olgun olmamak dediğimde bile körebe evcilik oynamak geliyor aklınıza. Bu şekilde devam ederseniz 33 değil 66 da olsanız mutluluğu yakalayamazsınız. Siz bana istediğiniz kadar kinlenin durum bu. Üzgünüm.

Konularimi okumaniz hosuma gitti. Takip edilmek kimin hosuna gitmez ki? :)

Aci tecrubeleri animsatarak yaptiginiz bel altindan vurmaktir ki hic etik degil bu. Insan olmak zor olmamali.

Muhtemel diger teorilerinizden de haberdar olmak isterim. Bundan mahrum etmeyin beni lutfen. :)

4 kişiyle mi? Kocam olsun kocam olsun modundan çıkarsan karşına istediğin gibi birisi çıkar belki.

Henuz 21 yasndayım cok erken biliyorum ama evlenmek istiyorum yuvam olsun beni cok seven bi esim olsun istiyorum 9 ay önce haytmın askı dedigm erkek tarafndan terkedildim unutmaya basladm ama simdide kimse icime sinmiyo nasıl evlenicem bu sekilde. Konusurken icimde kıpırtı olmuyo 4 kisiyle tanıstm hepsi hüsran. umudum tükenmeye basladı ondan baskasnı sevip evlenemicem gbime geliyo
Kendine ve memleketine yararli biri olmayı başarmış ununu elemiş biriysen evlen...okumuyorsan oku ya da işe gir.önce yaşa hayatını, kazandığın paranı harcamanın keyfine var eğer çalışmıyorsan.hayatında mutlu olmak için bir Başkasını merkeze koyma hep mutsuz olursun.evlensen de mutsuz olursun.çünkü hayat şimdi senin pembe hayallerin kadar basit değil.evlenmek demek kendini Başkasına adamak demek.sen kendine adamayı bitirip kendin için birşeyler yaptın mı? Kendinle mutlu ol.çünkü Başkasına bağlı mutlu olursan Başkasına bağlı mutsuz olursun.

Konularimi okumaniz hosuma gitti. Takip edilmek kimin hosuna gitmez ki? :)

Aci tecrubeleri animsatarak yaptiginiz bel altindan vurmaktir ki hic etik degil bu. Insan olmak zor olmamali.

Muhtemel diger teorilerinizden de haberdar olmak isterim. Bundan mahrum etmeyin beni lutfen. :)
Buna takip etmek falan demeyelim de sitenin düzenli üyesi olmak diyelim. Yaptığıma da bel altı vurmak değil de maske meselesinde başkasına yaptığım yoruma, başkasının konusunda salça olmaya cürret edecek kadar edindiğiniz takıntının yersiz olduğunu göstermek adına hayatınızdan bir örnek vermek diyelim. Geçmişinizden, konularınızdan utanmıyorsunuzdur demiştim ama verdiğiniz tepkiye bakılırsa yanlış düşünmüşüm ki kızıp mevzuyu insanlığıma getirdiniz. Buna ek olarak benim insanlığıma kafa yoracağınıza kendi kararlarınızla hayatınızı neye çevirebileceğinize kafa yorun. Benim insanlığımın etik yönünü düşüneceğinize kurmayı düşündüğünüz ilişkinin etikliğine odaklanın. Yada L beden olup da S beden pantolonun içine girmeye çalışmaya devam edin. Ne o pantolon size yakışır, ne siz o pantolona hiç düşünmeyin bile. Anı yaşayın, ilerisine kafa yormayın. Sizin adınıza kafa yoranlaraysa böyle nahoş tepkiler verin, kin besleyin. He canım çok güzel durur üstünde diyenleri şirin bulun, size gerçekleri söyleyip gerçekten yardım etmek isteyenlere böyle carlayın.. Maksadım sizi kırmak değil gerçekten yardımcı olmaktı. Konunuzda da tüm samimiyetim ve içtenliğimle yazıp yardımcı olmaya çalışmıştım. Hatta tatlış falan demiştim hatta ki normalde hiç kullanmam. Nihayetinde tüm iyi niyetime rağmen komplekslerinizle ve ters cevaplarınızla işi bu noktaya siz getirdiniz. Ama emin olun sizi tanıdıkça ilişkiniz adına tüm düşüncelerim değişti. Ne yazıkki yaşınızın en ufak olgunluğunu dahi taşımıyorsunuz. Bu durumda kendinizden 6 değil, 16 yaş küçük biriyle de yaparmışsınız demekki. E bize de mutluluklar dilemek düşer..
NOT: Benimle ve hakkınızdaki gerçeklerle sorununuz varsa özel mesajla direkt bana yazın. İnsanların konusunu sabote etmeyin. Diğer teorilerimi de duymak istiyorsunuz madem şunu da paylaşayım da dediğiniz gibi mahrum kalmayın öyleyse; kindarlık S beden pantolona girmeye çalışmaktan da kötü bir davranıştır. Buda sizden 11 yaş küçük birinin size tavsiyesi/teorisi olsun :KK66:

Kendine ve memleketine yararli biri olmayı başarmış ununu elemiş biriysen evlen...okumuyorsan oku ya da işe gir.önce yaşa hayatını, kazandığın paranı harcamanın keyfine var eğer çalışmıyorsan.hayatında mutlu olmak için bir Başkasını merkeze koyma hep mutsuz olursun.evlensen de mutsuz olursun.çünkü hayat şimdi senin pembe hayallerin kadar basit değil.evlenmek demek kendini Başkasına adamak demek.sen kendine adamayı bitirip kendin için birşeyler yaptın mı? Kendinle mutlu ol.çünkü Başkasına bağlı mutlu olursan Başkasına bağlı mutsuz olursun.
Calsyorum kendimi seviyorum aynaya baknca öf ne cirkinim diyen ben 9 ay icinde evrim gecirip ayrılik acımı dibine kadar yasayıp ki ne yasadgmı bilmiyorsunuz acımı atlatıp mutlulugn sadece erkek olmadgnı anlayp aynaya baktğımda gözümn kirpiğimin sacmın her noktasna hayranlıkla bakp gülümsuyorum bunu yapablmem bnm icn bi mucize. Ne istedgni bilen birisym 4 kisiyle tansmamda hep arkadaslarm sayesndeydi bak bu cok iyi bi dene olucak mutlu edicek seni dedkleri icn bi umut basladm ama 9 ayın verdigi rahtlktan dolayı hesap vermek zor geldi msj beklemek yok onu yazdı bnu yazdı ugrasmk zor geldi kimse icime sinmedi. Aslnda rahata cok alstım ama insanz sonucta allah öyle bi sevme yetisi verms ki bikere oldu bitti olmuyo insan yeniden sevmek yeniden sevilmek istiyo. 21 yas erken evet. Ama bunun tansması var sevmesi var icine sinmesi var deniceksin tartıcaksın güveniceksin bunlarda en az 2 3 yılı alıcak. Bende uzun süreli bi ilskm olsun isterdim hani birbirinden kopmayan ciftler varya ne yasasalr ayrlmayanlar bnmde öyle bi ilskm olsun isterdim. Bilmiyorum ya herkesin derdi baska iste. toz pembe hayallerimde yok aslnda hayattanda fazla bi beklentim yok ama nasip iste. hayırlısı

sorun bende sanırım bu yaşıma geldim evlenmeyi düşünmüyorum gelenlere de böyle gülesim geliyor sanırım anam beni evde doğurmuş bu yüzden evde kaldım ama no problem en azından bir evim var yani sende böyle düşün hanımkızım huzur bazen aman neyse.

Ruh çöküntüsü normal canim.u utmaya çalış kendini bul

Back
X