- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
Bende uyuşamayacağınız konusunda yorum yaptım işte. Ne karakter, ne yaş, ne de ailevi olarak uyuşamayacağınız konusunda. Erkeklerin zaten fazlaca çocuksu olduklarını, birde 6 yaş küçük olarak size çok fazla küçük geleceğini söyledim. L beden birinin S beden pantolona girmeye çalışması gibi.(Daha iyi anlamanız açısından) Ve olurda bir ilişkiye başlarsanız diye yaptım tabiki yorumumu yoksa sizden hoşlanacak mı hoşlanmayacak mı bize ne, kime ne, biz nereden bilelim kardeşim. O size kalmış bir durum, onun duygularına kalmış bir durum. Olmazsa olmaz ben ya olursa geleceğinizi düşünün diyerek söyledim. Bahaneler de aramayın lütfen. Yaptığınız şey onaylanmamanın kuyruk acısı. Ve tabiki falso bir ilişki daha yaşayıp evlenememekten duyduğunuz korku. O yüzden herkesten pozitif yorumlar beklemenizi anlayışla karşılıyorum. Ama siz bu ilişkiye başlayın kısmetse pozitif yorumların mı benim size söylediklerimin mi doğru olduğunu göreceksiniz. Lütfen dediğiniz gibi sözlerimi asla ama asla unutmayın Bu iş olursa aklınıza mutlaka geleceğim , yorumlarımda yanıldığımı hiç görmedim :) Maske konusuna neden bu kadar takıksın sözüne son cevap olarak da.. Hani birkaç aylık ilişkin olur. Herşey çok güzel giderken adamın Badoo adlı chat sitesine üye olan yaramazın teki olduğunu anlarsınız ya. Maske o an düşmüş olur. Gerçek yüzünü görmüş olursunuz. O yüzden size de diyorum konu sahibine de uzun ilişki yaşamadan gerçek yüzünü görmeden evlenmeyin diye. Bu konuda acı tecrübeleri olan biri olarak sözlerimi anlayamadınız ya daha ne diyebilirimkiBu tepkim, muhalif oldugunuzdan degil, yorumlarinizin irrasyonel olmasindan hanimefendi. Ilgili konuyu acma maksadimin, arada yas farki olan kisilerin uyusup uyusmadigi konusunda bayanlarin yorumlarini almak oldugunu anlamaliydiniz ama siz daha ne soruldugunu kavrayamamissiniz. Eee, haliyle yorumunuz da bir hayli absurt olmus.
Herkes onaylasa da ailesi onaylayacak miymis? Yorumun sigligi burada iste. Evlilige gelene kadar o kadar cok sey var ki... Onun da benden hoslanmasi, uyusmamiz, anlasmamiz, evlilige bakis acimiz, politik tercihlerimiz, felsefi goruslerimiz, hedeflerimiz, vs. Bu uzar da gider. Ama sizin "6 yas birinden hoslaniyorum" baslikli konumu direkt ailesi ile bagdastirmaniz bir nevi uzun atlama olmus.
Ayrica, o guzide "Erkek dogasi geregi 5 yas geriden gelir" hipotezinizi de herhalde bir omur unutamam. :)
Konu sahibi, konunuzu sabote ettigim icin gercekten ozur diliyorum ama her sey yerinde guzel.

Son düzenleme: