- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Çalışıyorsan evden ayrıl ve kendi hayatını kur. Annen de seninle geliyorsa gelsin. Gelmiyorsa da sen yine de ayrıl.Babam annemi aldatır,haklı gibi bize bağırır ben neden çalıştığım parayla kardeşime yardım etmezmişim,kardeşim beş yaş küçük üzerime yürür dövmeye çalışır,babam sinirden kardeşimle bir olup onu tutup beni evden kovar.Sen ne biçim babasın dediğimde nankör demesini bilir.Ben napayım acaba kimlere sığınayım neler yapayım???Alıp başımı gidip yollara mı düşeyim yoksa babamın annemle beni evden kovması hayalini mi gerçekleştireyim??
işim var şimdilik çok şükür ama daha sözleşme imzalamadım o olunca rahata ereceğim inşallah yaşım 25 onlardan farklı bi şehirde çalışmama rağmen bıktım usandım bu sorunlardan ne zaman yanlarına gelsem hır gür yeter ya yeter artık
zaten şimdilik onların yanında durmak zorundayım çünkü iş yerimden haber bekliyorum yeni dönem sözleşme için mecburiyetten yoksa bende istiyor değilim huzursuz ailemin yanında durmaktan.sadece babam zorla annemle beni eve çıkartmaya çalışıyor ve benim maddi imkanım olmadığı için ve annemim dengesiz tavırlarıda olduğu için ayrı şehirde dahi olsam sürekli bu konuyu açıyorlar bıktım usandım bendeİşiniz gücünüz var, farklı bir şehirde eviniz, düzeniniz var. Ben olsam gelmem. Olur da beni özleyen olursa gelir beni evimde görür! Niye sizi istemeyen insanların içine zorla giriyorsunuz ki?
Anneni yanina alip beraber yasama sansiniz yok mu ikinizde kurtulmus olurdunuz boyleceişim var şimdilik çok şükür ama daha sözleşme imzalamadım o olunca rahata ereceğim inşallah yaşım 25 onlardan farklı bi şehirde çalışmama rağmen bıktım usandım bu sorunlardan ne zaman yanlarına gelsem hır gür yeter ya yeter artık
zaten şimdilik onların yanında durmak zorundayım çünkü iş yerimden haber bekliyorum yeni dönem sözleşme için mecburiyetten yoksa bende istiyor değilim huzursuz ailemin yanında durmaktan.sadece babam zorla annemle beni eve çıkartmaya çalışıyor ve benim maddi imkanım olmadığı için ve annemim dengesiz tavırlarıda olduğu için ayrı şehirde dahi olsam sürekli bu konuyu açıyorlar bıktım usandım bende
maalesef öyle gözüküyor gerçekten o kadar yoruldum ki artık yanlarında her kaldığım an sürekli kavga dövüş duymaktan bıktımİnşallah sözleşmeniz yapılır. Tek kurtuluşunuz bu galiba
işte işi bekliyorum ama taşınma için bil birikimim yok annemde ne istediğini bilmediği için güvenemiyorum daAnneni yanina alip beraber yasama sansiniz yok mu ikinizde kurtulmus olurdunuz boylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?